בוקר טוב ליום חדש לכו.לם
|

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליום חדש לכו.לם../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif|

שלום לכם חבריי לפורום, איך מזג האוויר בראשון לציון? כאן סגריר וקריר, ומעניין אותי אם עדיין חם בארץ. אני גרה בקומה שלישית בבית שנבנה בשנת 1880 זה שהכל מתפרק זה טבעי, אך יש כאן דברים שהדעת אינה סובלת. חדר המדרגות בבנין הזה הוא לולייני, דהיינו יש לו צורה של האות "אס" באנגלית, מדרגות צרות צרות וכל מדרגה יותר קצרה מרעותה. מה אומר לכם כף רגל שלמה אי אפשר להניח על מדרגה. כל זה עשוי מעץ ומתנדנד. נשבעת לכם שדרך המדרגות האלה לוקחים את המתים לגהינום. אגב, יש כאן חוק שימור בתים ואסור להחליף את התפאורה הנוכחית. (כך נאמר לי) ממש ממש מתגעגעת יעלי

maxima

New member
הריים טובים...........

בגלל החופש אני עסוקה עם הנכדים ולא נשאר לי הרבה זמן לעצמי מצפה כבר שתתחיל שנת הלימודים יום נהדר לכולם

שלום לך יעלי שבניכר...../images/Emo140.gif

תיאור הבית הישן שלך הזכיר לי בית מלון ענתיקה בפאריז בו שהינו לפני 20 שנה. גרנו מתחת לגג מפח והחום היה נוראי וכמובן בלי מזגן... והמדרגות מה זה חרקו, בכל טיפוס חששתי שאני נופלת מגובה של 5 קומות - ישר לגיהנום....(
ובכל זאת יעלי קחי לעצמך את החוויות הטובות, אמסטרדם יפיפיה ועונג עילאי לטייל ברחובותיה, גם האנשים אדיבים וחייכנים- (הלוואי עלינו) ןבתשובה לשאלך פה חם ולח!

yaely2

New member
מנהל
שלום לכם חבר'ה, שלום חונהל'ה

שלום לכם, חונהל'ה, לו כתבת שזה היה בהולנד הייתי בטוחה שמדובר באותו בניין. היום בצהריים הייתי במרכז הרעב תקף אותי והחלטתי לערוך קנייה בסופר גדול. המקום נקי מצרכים נאים מונחים בצורה הגיינית ואני כילדה קטנה ממלאה עגלה. הגעתי לקופה התבלבלתי, שאלתי, והנה אני צריכה לשלם 21 יורו, אני שולפת את המסטר קארד ומתחילה לארוז. הקופאית חוזרת על הסכום אנימסתובבת ואז היא אומרת just cash money" אני יודעת שאין לי בארנק בקושי 10 יורו. התור מתארך אני מנסה בתיק אולי משהו, רק כסף הונגרי וסלובקי, חייבת לעזוב הכל וללכת (ממילא כבר עבר לי התיאבון) ואז נזכרתי שחגורת הביטחון שלי נמצאת בתיק (ממש במקרה) הוצאתי והתחלתי לחפש שם, היו לי רק דולרים. כשהיא ראתה את הדולרים היא אמרה שזה בסדר ושילמתי 21 דולר במקום היורו. זכרו, אל תלכו לסופר בהולנד בלי מזומן אוהבת יעלי א

yaely2

New member
מנהל
תודה מקסימה, המקסימה. וכן כל השאר

שלום למקסימה ולכולם,
למרות שצביקה - התלמיד שלי לשעבר מדריך אותי במכמני העיר וגם יש לי מדריך בכל זאת ולמרות זאת אני סומכת עליכם. אם מישהו היה כאן ומשהו מצא חן בעיניו אשמח מאוד ללכת לראות. כל מה שתכתבו לי יועיל לי תודה מראש אוהבת יעלי

למעלה