בוקר טוב ליום חדש..מקווה שיהיה כבר שקט בארץ

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום חדש..מקווה שיהיה כבר שקט בארץ

אמש קראתי בפייסבוק שרוצים לעשות עצומה כדי להוריד את "גב האומה"
מהמרקע..אני לא אוהבת את מה שנאמר שם..רק מהפרומו אני יודעת
מה יהיה שם...צריך שיהיה גבול לסטירות..בזמן האחרון צצות כל יום
תוכניות סטירה וראיונות שחוזרות על עצמן...לכן טוב לראות את תוכניות העבר והנוסטלגיה...

תכנית "גב האומה" תכנית מצויינת, נושכנית ולא מפחדת מאף אחד.

אני מניח שמי שמוביל קמפיין זה חרדים למינייהן שהעובדה שנאמר בתכנית שאין אלוהים, פתחה להם את המבערים (תרתי משמע) והחליטו להכריז מלחמה על התכנית.

אז הנה - "אין אלוהים" !!!
הנה כעת יש לחרדים אפשרות להתלונן נגדי ע"פ סעיף 173 לחוק העונשין 1977 (העונש- שנה מאסר).

כן, זה הקו שמוביל היום נתניהו, לדיקטטורה ויש לחרדים רוח גבית למעשיהם הנילוזים. מספיק, אפילו פידל קסטרו מת.....

תכניות העבר הן פאסה.
מי שרוצה להתגעגע , שיבקש שיחזירו לערוץ 1 תכניות כמו "בטברנה" שלא נס ליחה.
הבעיה שכאשר אתה רואה תכנית ישנה, אתה גם רואה בעליבותה, ממש כמו שימי תבורי שמנסה לעשות קמבק ולא מצליח לו, גם כשהשתתף בתכנית האח הגדול ואפילו שגייס את אשתו הטריה לקריאה :"איפה הילד?".....

יוליקה

Member
מנהל
מסכימה עמך בעיקרון

גב האומה תכנית נחוצה כיון שאין לה גבולות ולא נותנת לאף אחד להגביל אותה
היא מרגיזה רבים... אני לא אוהבת כשהם עושים צחוק מנושא השואה. זה נושא שיש עליו טאבו...
ויחד עם זאת הם חד צדדיים... כי לא ראיתי שהם "יורדים" על זהבה גלאון וחבריה
כפי שעשו לבנט... לא שאני תומכת בבנט... אבל הם כבר עשו צחוק גם מבוז'י וגם מיאיר לפיד...

נימה3

New member
גב האומה יורדים על כולם כולם

גם על זהבה גלאון. זו תכנית סאטירה מצוינת. אחד המדדים לחוסן הנפשי של אומה זה היכולת להכיל גם ביקורת עוקצנית ולא נעימה.
אני משתדלת לא להחמיץ
המונולוג של שליין על אלוהים ועל הדתיים היה לעילא ולעילא פעם אחת צריך להגיד שלא תמיד צריך להתחשב רק בדתיים יש גם אחרים שמן הראוי להתחשב בהם.

מערכת השלטון בישראל נשלטת על ידי החרדים

עובדה שמעולם לא דרשו מהחרדים ללכת לקראת החילוניים, כאילו שהם אדוני הארץ, והם לא- כיוון שרובם לא תרמו שום דבר למדינה,
לא בביטחון,
לא בכלכלה
ולא בשום נושא אחר שעוסקת בו מדינה מערבית דמוקרטית.

הם רק יודעים לעמוד על המשמר אם מישהו חס וכרפס מנסה לפגוע בעבודת האלילים שלהם מול החבר הדמיוני שהומצא כדי לשלוט בציבור.

ובהחלט הם יודעים איך לסחוט מחוטבי העצים ושואבי המים (החילוניים משלמי המיסים) מאות מליונים של שקלים (מה היה הסכום האחרון ? 700.000.000?) כדי לחלקם לפרזיטים שיש להם עוד חוצפה לפעול נגד המדינה ולהצהיר שהם לא מכירים במדינה.

פשוט אפסים.....

הדסהש1

New member
אתמול הראו שבטוקריה היתה תחרות החלקה על הקרח

שזוג רקד עם תלבושת של יהודים מהשואה ווטלאי צהוב...זה עורר זעזוע .אך לא עשו מזה רעש עולמי....

superman1234

New member
הם לא עושים צחוק מאף אחד.

השמות שהזכרת עשו צחוק מעצמם. הם רק מגישים לנו זאת על מגש של כסף בכדי שלא נתאמץ חלילה יותר מדי. זהבה ומרץ "כיכבו" יותר מפעם אחת בתוכנית.

ד"א, על האג'נדה המדינית של מרבית חברי הפנל יש קונצנזוס דיי רחב. הם סה"כ טוענים שרק פתרון של 2 מדינות לשני העמים יוביל (אולי) לרגיעה באזור. גם הליכוד תומך בפתרון הזה, לפחות על פי נאום "בר אילן" של ביבי. הימין הקיצוני והדתי בעד מדינה אחת (כמו זו שהובטחה לאברהם.....
) כולל כל הערבים שבגדה אבל, ללא זכות הצבעה (ובטח גם שלילת זכויות נוספות למניעת פיגועים וכדומה). ולזה יש שם בעברית : אפארטהייד.

יוליקה

Member
מנהל
בן המצעיד.... מי שרוצה לצעוד יעשה זאת לבד

לא צריך לצרף אותו לקבוצה מה גם שכל אחד גר במקום אחר בארץ....

bengoavs

New member
אז זהו שממש לא..

המטרה של היוזמה היא לתת פתרון לאנשים שלא צועדים לבד, וגם לכאלו שצועדים לבד ומעדיפים ביחד. יש הרבה מבוגרים שמשתוקקים למישהו לדבר איתו, ולא במסגרת טיפול פסיכולוגי, פשוט שיחה של שני אנשים. יש גם כאלו שבלי לקבוע עם אדם נוסף לא יצאו, למרות שהגוף צריך את זה. אני נתקל באנשים כאלו, זו לא דעה.

למעלה