בוקר טוב ליום חדש

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליום חדש

היום יש לי יום צפייה והתרגשות. אחי הגדול התחתן לפני 55 שנים עם תיירת מוונצואלה וירד איתה לשם. אחי ואני היינו קשורים בעבותות של אהבה ונאמנות. המרחק, וגם מילים במכתבים שהתפרשו אחרת, הרחיקו בינינו עד ניתוק.
שלשום היה לי טלפון מבן אחי שהוא בארץ ורוצה לבקר אותי. פעם אחרונה שראיתי אותו היה בשנת 1970, ילד קטן שבא עם אמו לבקר בארץ.
מקווה שיצא לנו להיפגש. מחר הוא חוזר הביתה לארצות הברית, הוא עזב את וונצואלה לפני הרבה שנים לטובת דוד סאם.
בוא מששו לי את העור, כולו חידודין חידודין.

להתקרא

אפרת10511

New member
ההתרשמות שלי, שהאישה מניפולטיבית.

כאשר פונה אליה החוקר במגרש הטניס, היא אומרת שיש לה רק שני בנים מתבגרים.
ידוע לנו שהיא התגרשה מספר פעמים והרושם ממנה בבית המשפט הינו של גברת נהננתית. לגבי הבת, היא סתרה את דבריה באותו משפט. מצד אחד היא לא בקשר איתה ומצד שני היא שומרת עליה. ההתנגדות שלה לאפשר לאביה לשוחח איתה אחרי 30 שנה, תמוה ומעוררת שאלות רבות. לא מדובר בילדה קטינה. מדובר באישה שהיא כבר אם.
הדבר המשמעותי הנוסף הינו התגלית של זיוף מסמכים לבקשת החלפת שם

tamarsharoni

New member
יעלי,אני מאד שמחה בשבילך.

חבל שהתקשר רק ביום האחרון , היית יכולה לטייל איתו , ולהכיר לו את הארץ . את הרי מאד אוהבת טיולים . אבל אין לבכות על חלב שנשפך ,העיקר שתהנו ותקשרו את קשרי המשפחה שנית .

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

מזג האויר מתעתע בנו הבוקר,
הוא מגיש לנו את השרב הידוע של שלהי הסתיו.
רוח מזרחית יבשה מזכירה את ימי יולי אוגוסט הקייציים.
בתקווה כי גשם ישבור את השרב הזה ויתן סימני חורף רווי גשמים.

יעלי , אני ממש מתרגשת בשבילך ומקווה מאוד שהמפגש יצא לפועל ויניב קשר חדש ומחודש. תמיד כייף להיות בחייק המשפחה, אני מאמינה שגם האחיין דרוך ומצפה למפגש ביניכם.

tamarsharoni

New member
מי מכיר , מי יודע , למי יש ?

במקרה נתקלתי בפרסומת לחברת "שחל" שרות חרום לאזרח , או משה דומה . זו חברה ,שכאמור , נותנת שרותי חרום בריאותיים .משהו כמו "נטלי ". דברתי עם נציג טלפוני , והוא נשמע משו משו . מצד אחד נשמע יותר מדי טוב , מצד שני אינם נותנים עודף אינפורמציה , כולל מחיר . נכון לעכשיו יש לי בטוח בנטלי , אבל שחל נשמע יותר מתקדם , האם למישהו יש יותר מידע , יכול להמליץ או לשלול ? אשמח לכל אינפורמציה שיש , תודה , תמר .

למעלה