בוקר טוב ליום חדש

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליום חדש../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב כולם, מחכה לכם אחלה יום אם רק יתקיימו איחולי
מאחלת לכל אחד את היום הכי טוב שאפשר, וניפגש פה מאוחר יותר לספר. יעלי

bimbo.

New member
בוקר טוב יעלי וכולם../images/Emo141.gif

מהמקלדת שלך לאוזניו של ריבונו נבקש ונקווה כולנו מכל הלב מגיעים לנו כבר ימים טובים יותר, נכון? תסלחו לי. יש לי מצב רוח מלנכולי אחרי שמיעת חדשות

מנורה

New member
בימבו כל כך מתחברת אליך

קשה לשמוע כל יום על אנשים צעירים שסתם כך נגמרים והכאב הגדול עד מתי עד מתי
כמה טוב להכנס לפורום לקבל שירים יפים מילים חמות שמעלים
עם כל הכאב והעצב בואו ונמשיך לחלום שיש לנו אחלה עולם

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היום אין לימודים,אבל יש ניקיונות ובישולים... אז נתראה בהמשך. ובינתיים קבלו את
זה
ממני.

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים......../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

משהו יפה שמצאתי בפורום אחר השמים כחולים ענן הוא לבן והבוקר בהיר ובלילה אשן ואחלום לעצמי: איזה אחללה עולם וכל צבעי הקשת יפים וחדשים פרוסים אחרי הגשם על פני האנשים והיום כה יפה וקל לי כל כך לומר שאני אוהב אותך מילים מאוד פשוטות, מאוד נכונות. לא, לא שלי..... המקור של לואי ארמסטרונג וזה העיבוד העיברי (לא יודעת של מי) שמבצע גידי גוב.

emmy5

New member
צהורים טובים לכולם../images/Emo24.gif

קום והתהלך בארץ מילים: יורם טהרלב לחן: יאיר קלינגר קום והתהלך בארץ בתרמיל ובמקל. וודאי תפגוש בדרך שוב את ארץ ישראל. יחבקו אותך דרכיה של הארץ הטובה, היא תקרא אותך אליה כמו אל ערש אהבה. זאת אכן אותה הארץ, זו אותה האדמה ואותה פיסת הסלע הנצרבת בחמה. ומתחת לאספלט לבניני הראווה, מסתתרת המולדת בישנית וענווה. קום והתהלך בארץ..... וכרמי עצי הזית ומסתור המעיין עוד שומרים על חלומה וחלומנו הישן. וגגות אודמים על הר וילדים על השבילים, במקום שבו הלכנו עם חגור ותרמילים. קום והתהלך בארץ......

emmy5

New member
סבאאורי,מה עם העכבר?

החתול שלי אין לו עם מה לשחק....

מנורה

New member
אמי יקירתי איזה שיר יפה אתמול הלכתי

בעקבות השיר הינו בבית בד באבטליון וקבלנו הסבר על יצור שמן הזית סגולותיו המרפאות וערכו התזונתי מומלץ להתהלך בארץ..

yaely2

New member
מנהל
יש לי רעיון לטיול, ../images/Emo132.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שלום לכולם,
עלה במוחי רעיון לטיול. אפשר לשלב את זה עם יום ההולדת של בימבו ואפשר לחוד. האם מישהו שמע ב"גבעת הקיבוצים" או בשמו השני "בי"ס שדה איילון"? במידה ולא הייתם (זה ברחובות) זהו מקום מדהים, מין מקום שהיה חשוב פעם בתקופת הקמת המדינה והיום הוא משוחזר. מה אומרים? יעלי

bimbo.

New member
יעלי, תודה שאת רוצה לחגוג את../images/Emo39.gif

יום הולדתי עם טיול מעניין
אני אשמח מאוד להצטרף, אם אין ללכת הרבה ברגל

מנורה

New member
יעלי רעיון נחמד המקום מענין

לפני קום המדינה את הנשק ואח"כ הקימו את תע"ש. הייתי במקום לפני שנים אין הרבה ללכת ברגל אבל צריך לרדת במדרגות לסליק יש לקחת זאת בחשבון.

yaely2

New member
מנהל
בימבו וכולם. יש כלום ללכת ברגל

שלום לכולם,
זהו אתר מעניין. הוא כל כך מעניין שכדי לא לפגום בהנאה לא מספרים עליו לפני שמגיעים. כדי שההנאה תהיה שלמה. אפשר אחר כך להיכנס לבית קפה ולהרים את בימבו על כיסא מספר פעמים כיאה וכנאה לכלת יום הולדת. יעלי

למעלה