בוקר טוב ליום חדש.

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום חדש.

היום התחיל טוב הספקתי להיות אצל הרופאה כדי לקבל את מרשמים
שאני מקבלת פעם ב 3 חודשים צריך לחדש את המרשם.ומקבלים רק בתאריך של היום בחודש .אי אפשר לפני כך שכדור אחד קיבלתי היום והשני ביום חמישי הבא..זה חוק של משרד הבריאות וצריך להזדהות ע"י
ת.ז...רמי נסע לבריכה הטיפולית בתל השומר יש אוטובוס 1 ליד הבית עד למקום.היום היה לנו ויכוח עם המטפלת.היא קיבלה שעות של שנינו אבל בפועל אין לה מה לעשות בבית הקטן שלי .בקושי עושה את השעות שלי ואני חותמת לה את כל השעות למרות שלא עושה אותן.ואת השעות של רמי אנחנו לא נחתום כי היא לא עושה אותם.היא כעסה שזה יוריד לה מהשכר.אנו היינו לצידה .נתנו לה פה ושם ימי חופש שהיתה צריכה ללכת למשרדים כדי לטפל בבעיות שיש לה וחתמנו כמו שהיא עבדה.על זה היא לא דיברה.יש לציין שהיא אשה קשת יום חד הורית לילד בוגר.כבר צלצלו ממנפאור לדעת אם היא עושה את כל השעות.רמי אמר שאין לה מה לעשות עבור השעות שקבעו לה.והם יודעים שחתם על כך הוא התנצל שחתם בגלל חוסר ידיעה של כל החוקים.הגברת אמרה שאם זה כך היא לא תסדר את המיטה שלו ולא תשטוף את החדר.זה מה שמציק לה..מה לעשות שיש לנו דירה קטנה ואין הרבה עבודה.אם היו עושים הכל זה היה מסתדר אך יש הרבה איסורים על המטפלות...נראה מה יהיה מחר...

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

המון בריאות אושר ונחת.

אני אחרי אסיפת דיירים. מתוך 12 דיירים הגענו רק 4, החליטו לבחור ועד זמני ובשבוע הבא לעשות אסיפה ולבחור ועד קבע בכול מספר של דיירים.

תמר, יש בפתח תקווה הרבה מתנסים וכול מתנס מוציא טיול פעם בחודש. עשי חשבון שיש לי אפשרות לצאת לכול טיול כול שבוע, בנוסף יש אנשים פרטיים שלקחו יוזמה ומוציאים טיולים אחם תרצי פרוט בשמחה אמציא לך.

אתמול הטיול לא היה המוצלח ביותר. היינו בסחנה, בשבשבות הרוח ליד קיבוץ מירב וגם בחומה ומגדל בקיבוץ מעין חרוד. חלק הלכו לראות את הקבר של אולגה ויהושע חנקין וגם אדרטה לנופלי האזור, אני העדפתי לשבת בצל ליד המים.

להתראות מחר בהתכתבות כפולה ומכופלת

יעלי

למעלה