בוקר טוב ליום חמישי !

בוקר טוב ליום חמישי !../images/Emo168.gif

כמעט שוב סוף שבוע , אם אני לא טועה אנחנו שבוע באוויר
יש תכניות לסוף שבוע? לדעתי אני נחה מ "ממלחמות " השבוע שלי
העיריה יוצאת בשבוע הבא לחופשה לשבוע ובכלל מחכה שכולם כבר יחזרו לשגרה ונוכל להסתער עליהם

הנה מה שצפוי בשבוע הבא עלינו לטובה../images/Emo204.gif

בקניון השבוע - ביום ראשון - בשעה 11:00 סדנת יצירה לילדים . ביום שני - משעה 11:00 ועד 20:00 - סרטים מיבשות וארצות בעולם. ביום שלישי - 11:00 -סדנת יצירה לילדים. ובשעה 17:00 - בישול והפעם:לביבות בננה וטארט תפוחים ביום רביעי - בשעה 17:00- סדנת מתופפים . ביום חמישי - בשעה 11:00 - סדנת יצירה לילדים ובשעה 17:00 - מופע מהג'ונגל. יריד חזרה לבית הספר ! כמו כן מבצע "זוהרים בדרכים " - תורמים 5 ש"ח לארגון "בטרם" ומקבלים אפוד זוהר במתנה ! לנפגעי חפציבה - ש.י.ל שירות ייעוץ לאזרח מציעה ייעוץ טלפוני חינם ע"י עורכת דין -לקבלת הדרכה - 5905090 להזכירכם , משרדי העירייה יהיו סגורים לרגל חופזה מרוכזת, כמובן ששירותים חיוניים יישארו פתוחים ,לעומת זאת הספריה העירונית פתוחה השבוע. בילוי נעים

עדכון לגבי חדשות הקניון

אז ככה - לגבי יריד חזרה לבית הספר - החנויות מציעות מבצעי הנחות לחזרה לבית הספר , אולי שווה להכנס לעשות השוואות מחירים ! דיברנו לפני כמה ימים על מתחם בתי הקולנוע , אז יש כמה חנויות חדשות , גם במתחם ששופץ וגם בכלל בקניון - TNT עולה לקומה השניה ובמקומה תפתח חנות היינצ' (swear) מקווה שלא טעיתי בהקלדה , כמו כן באג מחשבים מגיע אלינו גם , גולף קידס , קסטרו ועוד שתי חנויות שעומדות לסגור חוזה ואז נדע מי הן ! עם כל האמור לעיל , אין כאן המלצה לחנות זו או אחרת והמידע הוא מידע נטו !! מה שנקרא - תנו לתושבי העיר להתפרנס כאן בכבוד ,כי אם כולנו "נברח" לערוך את הקניות שלנו בערים אחרות , החנויות פשוט ייסגרו ( כמו שקרה לא מעט פעמים בעבר ) בקיצור , הקניון שלנו הולך ומתחדש ! תהנו

mikmikonet

New member
היינס!!!! יאאאאאאא איזה כייף ../images/Emo99.gif

וקסטרו! נשאר רק רנואר, ואני הולכת לשרוץ שם

mikmikonet

New member
כן ../images/Emo13.gif

אכן בגדים אני ממש אוהבת את מה שיש שם, טרינינגים כאלה ובגדים ספורטיביים. והבדים שלהם ממש טובים...

dirty look

New member
בוקר../images/Emo13.gif

או שעליי לומר צהריים? XD בנתיים תוכניות אין לי, רק להתבטל

אם לא נבוא לקניון - איך הוא יתקיים ??

זה בדיוק מה שאמרו על הקולנוע ובסוף הוא נסגר.... נותנים לנו קניון - ועם כל החנויות הממותגות שיש ושיכנסו - אני חושבת שזה דווקא נחמד, אולי יפתחו שם גם דוכנים מעניינים ואז יהיה יותר מעניין... בכל אופן , לשבת במזגן שם ולשתות קפה - מה רע?

למעלה