בוקר טוב ליום חמישי

בוקר טוב ליום חמישי

והנה עוד שבוע חלף לו... כמה מהר עוברים הימים ואני בינתיים עם ה
זיו , לא שכחתי אותך , אשתדל להעלות את זה היום !

כל כך נכון.

אבל האמת היא שכימים הם עוברים לאט אבל כשבוע מהר מאוד! בהצלחה עם הדירה!

ZiV GiLbOa

New member
אם זה מעניין אותך את מעבר הדירה שלי

לפני 4 שנים עשינו ב3 שבועות כולל מכירה קנייה, ניקיון הבית, צביעה, אריזה מעבר וסידור.. זה מהירות שיא לדעתי. טוב המוכרת שלנו נסעה לחו"ל והקונים רצו את הדירה מהר..

קבלו במחיאות כפיים סוערות את התוצאות../images/Emo124.gif

להלן תוצאות הסקר שערך עבורינו זיו - ה ג -ד- ו- ל שלנו להלן תוצאות טקס פרסי הטלוויזה | פורום מעלה אדומים 2007 תוכנית ילדים- נילס ואווזי הבר תוכנית דרמה- טירונות סיטקום- תיקו בין "שמש" ל"קרובים קרובים" תוכנית קומדיה- ארץ נהדרת טלנובלה- "לחיי האהבה" חדשות- חדשות 22 (יונית לוי) ריאליטי- כוכב נולד ציטוטים- "אל תשכחו יש לנו ארץ נהדרת"- אייל קיציס שעשועון- תיקו בין "הכספת" ל"מי רוצה להיות מיליונר" ערוץ- 22 קשת ורשת. איש טלוויזיה- צביקה הדר כל הכבוד זיו על היוזמה הברוכה !!

ZiV GiLbOa

New member
אין על מה, נהנתי מכל רגע!!

אפילו יותר מכם! למען האמת אני מסכים רק עם חלק מהתוצאות. אבל כל עוד יונית לוי נבחרה זה מספיק לי. שיהיה לנו יום משמח ומעניין!!

ZiV GiLbOa

New member
אויש היא המגישה הכי טובה בישראל!!

מלבד זה שהיא עוברת מסך היא מדברת ברור ומגישה את החדשות בצורה מרגשת ואדישה ביחד בשילוב שרק היא מצליחה לעשות!! דרך אגב, בשבוע הקרוב חדשות ערוץ 22 עוברים לאולפן חדש בעיצוב היי-טקי. צפו לביקורת ממני בימים הקרובים.

../images/Emo45.gif

וזה מפחיד. פעם, כשהייתי קטנה וטיפשה, חשבתי שיהא הייתה איזה מלכת יופי וכפרo הביאו לה להגיש חדשות.

ZiV GiLbOa

New member
היופי שלה הורס עיניים.

היא מדהימה ביופייה הרשמי. אין לה יופי של מלכת יופי יש לה יופי של מגישת חדשות ;] אבל אידה את צודקת, היא יותר יפה מכל מלכת יופי עד היום!!

Dark Neko

New member
מלכת יופי?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

הגעת רחוק מידי. היא יפה, אבל לא ברמה של מלכת יופי. P:

למעלה