בוקר טוב ליום חמישי

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליום חמישי

שלום כולם,
במקום למדוד את אורך ורוחב החדר, במקום לחפש מה לעשות כדי להעביר את הזמן, יאללה כתבו! על זכרונות נעימים שהיו, על בדיחות וסיפורים מבדחים, על סתם בענייני דיומא, עושים הכול כדי שהמוראל לא ייפול. האמינו לי שזה מצווה.

אפרת10511

New member
צהריים טובים

בימים מטורפים אלה של קורונה משתוללת שאינה יודעת שובע,
זו המאלצת אותנו להימצא בבית בסגר מוחלט,
ימים בהם אתה מנסה את כוחך היצירתי ומגלה שיש בך יכולות
אותן לא היכרת עד כה,
ימים בהם את מוצא עצמך עוסק בכל אותן מלאכות מהן סלדת בעבר או שדחית כל העת למועד הולם יותר,
ימים בהם אתה מפסיק לקטר על אותם דברים קטנים כי זו הקורונה,
ממלאה את הכל ומביאה אותך לחשוב כי כל השאר אלה הן זוטות חסרות טעם. בימים אלה כשהעולם כולו נאבק בה,
מחפש דרכים לעצור אותה,
להכניע אותה בעזרת חיסון גואל,
בימים שאתה מוצא עצמך הרבה יותר ממוקד, ענייני, חושב ומהרהר בכל אותם דברים אותם הינחת באחת המגירות התחתונות של הנפש,
ימים של קורונה שפוגעת, ממיתה, מחלה ומפחידה, זו הגורמת לך להתנתק
מבני משפחתך ובעיקר ממקור השמחה-נכדיך, בימים אלה של ערב
ליל הסדר, הסיפור של יציאת מצרים, עולה בי המחשבה על הארוע
הזה בחיי האומה ומשמעותו כיום בחיינו. צלחנו את הקשיים, את
המלחמות, את הנדודים, את שיבת ציון של העם לארצו. התגברנו
והיינו לעם אדיר וחזק בזכות עוצמתינו ודבקותנו במטרה. מי ייתן ונצלח
את הימים האלה בקלות, נזקוף קומתנו ונקבל באהבה כל הגבלה או
איסור שיוטל עלינו כדי לעבור בשלום את התקופה הזו. ובבוקר שכזה
אין מרנין את הנפש ומשמח לבב אנוש יותר ממראה הבית שלנו שאין
יפה ממנו, מבריא ממנו, משקיט ממנו ומבטיח.

שי1951

Member
אחר צהריים של יום חמישי

לא נראה לי שהרבה אנשים מודדים את החדר לאורך ולרוחב.
באופן יחסי - למה שרואים ברחובות העיר - ראינו כמה עשרות אנשים צובאים על דלתות אחת מרשתות המרכולים לממכר מזון,
לפני כן עברנו דרך החניון של אותה רשת - ורק חצי מהחניות היו תפוסות - לעומת יום רגיל.
השומרים פתחו את הדלתות כל עשר דקות והכניסו בכל פעם 20-עגלות (עם האנשים שדוחפים את העגלה). כך מנעו צפיפות בחנות - והכל בפנים התנהל בסדר וללא עיכובים, עם שמירת מרחק חוקי בין הקונים, רוב הזמן.

זמן המתנה ממוצע להמתנה (לכניסה לחנות) היה קצת מעל 10-דקות
ובסך הכל חזרנו הביתה לאחר הקניות, לשבוע ימים - בשעה הרגילה, פחות או יותר.

טובי1952

New member
קניות

ערב טוב לכולם,

גם אני הייתי היום בקניות ואפילו מצאתי ג'ל אלכוהולי לניקוי ידיים. מה ששי מתאר זה ממש דיווח עתונאי טוב ונכון למה שאני ראיתי. אני נאלצתי לחכות רבע שעה בחוץ עד שנכנסתי.. חוץ מזה הכול היה על המדפים, כולל ניר טואלט. אנשים השתדלו לשמור על מרחק. אגב הודיעו ברמקול שם, שהסניף פתוח מסביב לשעון. מעכשיו אלך בלילה.
שי, יש הרבה אנשים בודדים שרק מודדים את החדר.

yaely2

New member
מנהל
בדידות

ערב בריא וטוב,
הבידוד למשפחה הוא פחות חריף, אני מדברת על אלה שהיציאה מהבית הייתה משמעותית עבורם, עכשיו מודדים את החדר וסופרים את המרצפות. לא חייב אדם
לגור לבד ולהיות בודד, אך בדרך כלל לדעתי יש המונים הגרים לבד ומצווה לכתוב כדי שיקראו.
אל תדאגו נעבור את זה.
להתראות אחרי הווירוס.

למעלה