בוקר טוב ליום יפה .הגשם מסרב להגיע.....

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום יפה .הגשם מסרב להגיע.....

ביום שבת היה חצי יום עם ממטרים לפרקים?.

אמרו:"אין הגמל רואה את דבשתו".

אמו של הרוצח שרצח את נהג המונית דרק רוט, אמרה שאחרי שישתחרר, היא רוצה שיחיה בחו"ל ולא בארץ, כי בארץ מסוכן עם כל ארגוני הפשע.....
אז מה הפלא שהוא רוצח ושודד ?

הדסהש1

New member
קראתי את המאמר...ולצערי אני זוכרת אותו

כילד בעיתי מאוד בהרצליה.הוא למד עם ביתח בבית ספר היסודי...
נראה איך יתקבל בין האסירים...אם לא היו עושים עוד בעיות הוא כבר
היה משתחרר מהכלא לפני 5 שנים...

מצידי שלא ישתחרר לעולם

פעם אמרה לי איזו אמא של רוצח, שהוא שילם את חובו לחברה ולכן זכותו לצאת מהכלא ולשקם את חייו.
אמרתי לה שאם אני הייתי המחוקק, על רצח היה מאסר עולם חובה, לא כמו היום שהעונש מתחיל ב-25 שנה ויורד בכל מיני הטבות.
מאסר עולם משמע - עד שימות בבית הסוהר.
היא אמרה שזה אכזרי מידי.
התשובה שלי- אני מוכן לשחרר אותו בתום 25 שנות מאסר, בתנאי שיוכל להחזיר לחיים את הנרצח.....

בכלל התשובה "החזיר את חובו לחברה", היא תגובה אדיוטית באופן מוחלט.
אנס הרס את חייה של הנאנסת לתמיד והוא מקבל עונש קל של כמה שנות מאסר.
רוצח מקבל זמן קצוב למאסר ומשתחרר כאשר הנרצח מת לתמיד והמשפחה נהרסה.
הוא לא החזיר שום חוב לאף אחד.
רוצח הוא רוצח הוא רוצח.

י מ י ת 2

New member
מכיוון שאת עונש המוות מזמן חיסלו

ואנחנו רוצים להחשיב את עצמנו לעם תרבותי (לא תמיד מצליחים) אז יש חוקים. וכך העולם מנסה גם להעניש וגם לתת הזדמנות. בתי הסוהר היום הם במקרים רבים מרכזי שיקום. במחשבה שכאשר האסיר ישתחרר לא ייפול שוב למעמסה על החברה וגם בהתחשבות במשפחה שלו שהיא לא אשמה. כך אני מבינה את הדברים.

ימית , איזה תמימות יש לך !!!

לו חיית בעיר ,אני בטוחה שלא היית כל כך תמימה !!! אסיר שמשתחרר, מיד חוזר לסורו, כי מבתי הסוהר הם יוצאים עם דיפלומה !!! לי נראה שאת חיה על איזה ענן יפה !!

כמדומני שאני קצת יותר מצוי בנושא

זה שאסיר משתחרר אחרי 15 שנה, את הנרצח זה לא מחיה בחזרה.
זה שאנס משתחרר אחרי 5 שנים, הוא חופשי כציפור דרור. הקורבן תסבול כל חייה, ויש כאלו שלא התחתנו מעולם, יש שהתאבדו, ואחרות סתם מסתגרות בבית מפחדות לצאת החוצה כאשר האנס שברוב המקרים היה גם אלים מאוד, מסתובב לו חופשי, ולעיתים הוא מחפש את הקורבן הבא.
ההתנהלות בישראל שיש חוקים ושיקום לעבריין, אבל אף אחד לא שם קצוץ על הקורבנות.
כולם רוצים להיראות מאוד הומנים ופועלים למען הפושעים , ואפילו גוף אחד רשמי לא קם לטובת הקורבנות, החל מקורבנות אונס , אלימות, התפרצויות, גניבות, שוד וכלה במשפחות נרצחים.

חוץ ממקרים חריגים של מעשי רצח שבעצם התחילו כהריגה, או מקרים של הריגה בתאונת דרכים, כל יתר המקרים הם של אנשים שגדלו על ברכי הפשע ובמשפחות פשע או נשים שהתחתנו עם פושעים בידיעה במלאה שהם פושעים, וכל יתר התירוצים שלהם הם "בובה מיינסס" (סיפורי בדים). אין אשה שלא יודעת שבעלה/החבר הוא פושע.
המשפחה של הפושע מתפרנסת מהפשעים שלו , ולכן יש להם לא רק מעורבות אלא גם אחריות וגם, לפי החוק, שותפות לעבירה.
הילדים לא אשמים ? כשהמדינה והפושעים יהיה להם איכפת מהילדים של הקורבנות כשרצחו להם אמא או אבא או אח, רק אז שיבקשו התחשבות.

עבריינים לא משתקמים, כולם מרמים כל הזמן את כל הציבור.
העבריינים הכבדים ביותר הם מאוד מנומסים, לארג'ים, מאוד משפחתיים (כולם ראו סרטים על המאפיה), וזה כמובן בין רצח לרצח או לפיצוץ או לשוד או לניהול התרחשויות כאלו.
כל נושא השיקום בכלא זה מצד אחד פרנסה ליפי-נפש פלצנים ומטומטמים, וכלי מצויין לעבריינים לעשות הצגה של משוקמים כדי לקבל שליש.
בדיוק כמו הכיפה בבית המשפט - תראי את שלום דומרני למשל, אני עוקב אחרי הצילומים שלו: רק בבית המשפט הוא חובש כיפה !!!. וכל העבריינים ככה.

כל מה שכתבת הוא יפה מאוד, וכך כתוב גם בכל מיני פרסומים של מוסדות שיקום עבריינים למיניהם, אבל כמו שאמרתי, הכל חארטה, הכל הצגה עד אחרי השיחרור.

למעלה