בוקר טוב ליום "כי טוב" בהכפלה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליום "כי טוב" בהכפלה

הבריאות, הבריאות בראש ברכותיי, הלוואי שיחול עלינו אמן.

מצטערת שלא יצא לי להיכנס אתמול, רציתי מאוד להסביר לתהילה מה זה ספאם, ובכן ספאם זה מי שלא בא מתוך מטרה לעשות בלגן, או לפרסם בנידנוד. גם במייל ליד מחיקת ההודעה יש אפשרות לסמן את ההודעה ב"ספאם", מי שסתם מנדנד.

חיוכון:
אישה אחת באה אל הרב, ואמרה לו: הרב, אני ממש בבעיה.
יש לי כל הזמן ריח רע! ניסיתי הכול, דאודורנט, בשמים, שמפו, סבון... הכול!
הריח לא יוצא ממני! כל הזמן יש לי ריח של ב-צ-ל! ובגלל זה אני לא מצליחה למצוא שידוך!

הרב ענה:'איזה יופי, ממש משמיים, בדיוק השבוע בא אלי אחד, תתרן (חסר חוש ריח).
גם הוא מחפש שידוך! אשדך ביניכם!
השניים נפגשו, וב"ה כעבור זמן קצר נישאו באושר.

לאחר מספר חודשים, בא החתן לרב, ואמר לו: הרב, אנחנו עומדים להתגרש.
הרב שאל: למה?! ובלבו חשב - הרי הוא תתרן, אין סיבה שהוא יריח...
החתן ענה: כל פעם שאני מתקרב אליה - אני מתחיל לבכות.

יעלי

הדסהש1

New member
בוקר אור לפעמיים כי טוב בו...

היום עדי תבוא למספר שעות..יש לה תור לטיפול החודשי..תשאיר את יונתן ועלמה ותיקח את אריאל איתה..אמרתי לה שאנני יכולה להשגיח עליו כי אני לא יכולה לזוז כמעט..
יש לנו משחקים שישחקו..וטלויזיה...מקווה שזה יעבור כמה שיותר מהר...
זאת הרגשה מ"חורבנת" ששוב אני צריכה עזרה להגיע ל????? חבל שביטוח לאומי לא רואה אותי במצבי היום....

הדסהש1

New member
הם ראו אותי.אבל לא תמיד יש תופעות

של דלקת הפרקים..יש מסמכים אבל חיצונית אני נראת בסדר.מצידי שיתנו את העזרה שלי לנכה קשה ממני..אני מקווה שארגיש טוב מהר.

thila2

New member
תודה ליעלי על ההסבר

אתמול התבאסתי נסעתי למקום המפגש באוטובוס אחר
והלכתי חצי שעה ליעד המוסכם לארוחת הבקר עם הבנות
לפעמים אני כועסת על עצמי איזה שטויות אני עושה וזה קורה לי בזמן האחרון
זיקנה,
בבית הקפה שתי בנות התחילו לריב הן קבעו להפגש ואחת לא חיכתה לשניה
והיה שמח ניסיתי לפיס שזה שטויות אבל הן בשלהן והעכירו את האוירה
אני תמיד שואלת את עצמי האם גם גברים רבים על שטויות כאלו??או רק נשים

הדסה נראה לי שאת לא יודעת לתבוע את המגיעה לך סליחה לא לשם
להכנס בך אמרתי לך אלא לפקוח לך את העינים
לי מספרות נשים הן מקבלות כל כך הרבה אחוזי נכות מביטוח לאומי והולכות נהדר על שתים את צריכה להיות יותר חזקה איתם וכשבאים הביתה לבדוק
עלת היי רכה איתם לא מגיע להם, חיבים ללכת איתם ביד קשה

הדסהש1

New member
נשים יש להם לרוב פתיל קצר....יש לי 75 % נכות

קבועה...ולאחר ניתוחי הברכיין קיבלתי כל פעם חצי שנה עזרה..לא משנה להם שאני עדיין עם רגליים לא בריאות...אני לא יכולה להתעסק עם מערכת משומנת
שכזאת...נחכה עוד כמה חודשים שאגמור את כל הבדיקות שיש לי לעשות
ונראה ..הכל זוחל במערכת הבריאות..למזלי הנכדים היום ילדים טובים לא מורגשים..

היי לכולם

היום קמתי מאוחר ובכל זאת כבר הספקתי לעשות כמה דברים, אפילו כמה טלפונים
חשובים למוסדות שהיו בחופשה עד היום, עוד מעט אולי אצא לקניות למרות
שאין הרבה מציאות ביום שוק.
תהילה, כמו שכתבה הדסה, לנשים יש פתיל קצר והן מתחילות לריב על זבוב
שנהפך לפיל, גם לגברים יש פתיל קצר, אבל הם לא רבים על שטויות, אלא על דברים יותר רציניים וזה גם לפעמים מגיע למכות, אני אבל מבינה את החברה שנפגעה מזה שלא חיכו לה, היא בטח חשבה שהחברה עדיין לא הגיעה וכנראה
גם קצת חיכתה בשמש עד שהבינה שהבריזו לה,
מאחלת לכולנו יום נעים

הדסה, אני טועה או שזכית לפעמיים

ימי שלישי בשבוע?

אני מאוד עסוקה עם הנכדים, בין לבין גם עם עצמי, אתמול היה בוקר לגמלאי פתח תקווה ב-10 ש"ח וחברה קנתה לנו כרטיסים אז הלכנו, היה יופיבהיה יוני רועה , דקלון, ליאור נרקיס ועד ועוד.

היום אנחנו הולכים לסרט על קבוצת נגנים מקובה, אני מתה על מוסיקה קובנית ובנותי עם 4 נכדים 2 של כל אחת נשארים לישון אצלנו.

עוד משהו חשוב שעשיתי היום, ביטלתי 3 כרטיסי מנוי שהיה לנו של מפעל הפיס במשך 40 שנה.

הם עשו שמיניות באויר שלא נבטל, הייתי נחושה וביטלתי, תעשו חשבון 180 ש"ח לחודש על כלום אחד גדול.

הדסהש1

New member
נכון שפעמיים זכיתי לעזרה.אפשר לחשוב שאני

כבר.יכולה לעשות הכל כמו לפני 10 שנים.
.היום היה אצלי טכנאי למכונת הכביסה
.מאז שהחליפו לי את התוף המכונה היתה רוקדת בסחיטה..מסתבר שבאותי התיקון הורידו את הדלת ולא חיזקו את.הברגים.זאת לא הבעיה.אך הרגשתי שקשה לי לסגור את.המכונה.הוא היה אנטיפטי מאוד.וגרם לי לחשוב שסתם הוזמן.כי שהוא בדק המכונה לא זזה.רמי הזמין באתה הדיחה עגלה שהמכונה צשב עליה.אולי זה ימנע את הריקודים.החברה שלחה לי דפים ששמים במקום אבקה או ג"ל.ננסה לא יזיק.ראיתי פקבומות של המוצר
לא התכוונץי לקנות - בטח יקר

הדסהש1

New member
סליחה על טעויות.כתעב.זה מעצבים

טעות 1-באותה השיחה.
2.שהמכונה תשב.
3.ראיתי פרסומות
מקווה שתסלחו לי.כי הרגשתי כמו ילדה מטופשת.שרק התחילה לכבס.

מחר בעלי נוסע ליוהנסבורג , לבקר את הבת והנכדים.

לכן , כדי שאהיה מוכנה למצבי החדש , ניצלתי את השנ"צ ותירגלתי שינה באלכסון . עכשיו אני מוכנה לסטטוס החדש, כאלמנת קש , על כל המשתמע מכך .
ד.א. למי שמתענין . בטוח בריאות לטיסה ושהייה בחו"ל למשך 3 שבועות , בגילאים האלו =כ600 ש"ח .
אתמול נסעתי לבריכה , ומשם , עם מכנסים וחולצה , מעל בגד הים , יצאתי לסיבוב סידורים קצרצר . הגעתי לחנות סלקשין , [ בגדים ונעלים באיכות ומחיר עממיים] . מחוץ לחנות היו קרוסלות עם חליפות לתינוקות ב10 שקלים במקום 28 ש"ח . לקחתי 5 חליפות לנכד מבת ים ונכנסי לשלם . היות והקוד לא נתפס למוכרת במחשב , היא קראה לאחראית משמרת שביררה ,אחרי דקות שבה אלי ואמרה ש................. אחת העובדות טעתה , וחליפות אלו בעצם אינן במבצע , והוסיפה , לי ימכרו ב10 ש"ח , אבל שאדע שאת ההפרש, תשלם העובדת שטעתה . 18כפול 5 + 90 ש"ח . ויתרתי על החליפות , אני רק מקווה שבאמת היתה טעות ולא פיתיון . מחר אגש לשם שנית , רק בשביל לבדוק שהשלט 10 ש"ח הורד .

הדסהש1

New member
לפי עניות דעתי המקום היה צריך לכבד

את הסכום שרדום על התווית.ולא לחייב את העובדת...אני לא הייתי נכנסת.לחנות שנית.נסיעה טובה לבעלך.תהני מהחופש שלך.זה טוב לפעמים להיות לבד בשקט.

חברות יקרות, עוזבת ונפרדת מהפורום, בשביל לכתוב

ולרגיש כאילו מדברים לקיר, לי זה לא מתאים והמבין יבין.

הדסהש1

New member
ניצת חבל מאוד אם את מתכוונת לזה שלא מגיבים

לכל מה שנכתב זה קורה בכל הפורומים.....אם זה דבר אחר כדאי שתסבירי אצ כוונתך..

למעלה