בוקר טוב ליום משגע - יום שני !

skaramoosh

New member
בוקר טוב

השבוע החדר שלי יפסיק להיראות כמו תאילנד אחרי רעידת אדמה בעוצמה של 8.6 בסולם ריכטר. העוזרת חוזרת
(אני שונאת אותה, בל היא מנקה לי את החדר >>)

ZiV GiLbOa

New member
בוקר נפלא לכולנו!!

היום אני עולה בצהריים לירושלים אז כנראה שהמזג האוויר לא ישאר כמו שהוא עכשיו. בטח יהיה לי קר, אני צריך להתארגן על עצמי. אז מעט עדכונים, בפעם הראשונה בתור אדום!! -אמר בכיר במשרד האוצר על רן ארז, יו"ר ארגון המורים: ארז מתבצר בעמדתו יותר מנסראללה". אתמול בשעה 10 בלילה הסתיימה עוד פגישה בין האוצר למורים לחינוך ללא תוצאות. אולם יולי תמיר אומרת שאתמול בלילה היה רגע מהפך אך אותו רגע הוחמץ. מה יהיה הסוף?! -אושר חוק העישון החדש ובעקבותיו- כל מעשן שיעשן במקום ציבורי יקחו לבית איתם קנס של 1,000 שקלים. בעל העסק שלא ימנע ממבקריו לא לעשן במקום ציבורי יספגו קנס של 5,000 שקלים. - נעצר הבוקר נער פלסטיני במערת המכפלה שכנראה שהיה בדרכו לפגוע בחיילינו. - את מי שזה מעניין- יאיר לפיד חתם על חוזה עם חברת החדשות לפיו יגיש את מהדורת אולפן שישי בכל יום שישי החל מינואר הקרוב. אם היה לו שווה לעבור לתפקיד המגיש ?אני כמעט בטוח שכן. הוא יקבל עבור כל מהדורה קרוב ל9,000$ (יותר מחן אהרוני). - היום בערב תיפתח ועידת אנאפוליס אך עיקרה יהיה מחר. היום בערב יתקיים קוקטייל ענק בו ישתתפו כל המדינות המוזמנות. מחר- מפגש פסגה בין אולמרט לאבו מאזן לבוש. מי מכתבינו הגיבורים נסעו לשדר מאנאפוליס? אז ככה: - ערוץ 22 שלח שלושה כתבים- את ערד ניר, כתב החוץ. את אודי סגל, כתב מדיני ואת אהוד יערי, כתב לענייני ערבים. - ערוץ 10 שלח את מגיש החדשות הקבוע לצידה של מיקי חיימוביץ'- יעקוב איילון. טיפ לכתבים- נראה שקר שם, אולי תקחו מעיל? - ריבים נשמעים מבית ידיעות אחרונות- 2 כתבים רבו בינהם, האחד קילל את השני והושעה מתפקידו. מי זה מי? המקלל- בוקי נאה, כתב הפילילים של ידיעות. זה שקיללו אותו- ראש מחלקת החדשות. הקללה- שיתקע לך ארוחת הבוקר בגרון. לא יפה. בוקי הושעה לשלושה ימים. - ערוץ 10 כנראה בטוח ש"השרדות" יצליח אחרת איך תסבירו את זה שכבר ביקשו עונה שניה. גיא זוארץ כנראה ימשיך להנחות. מי שרוצה להשתתף, מוזמן להתקשר לערוץ 10. עדכונים נוספים- שיהיו. יום יפה לכולנו!!

ZiV GiLbOa

New member
שכחתי להזכיר-

המאנצ'יז פתוח היום כמו כל יום. היום יהיו גם סופגניות במחיר ריאלי. היום יהיו שני אנשים שהם לא בפורום, ניב ואביעד. אתם מוזנים ללכת לקנות ולתרום כמה שקלים לבית הקפה שלנו!!

skaramoosh

New member
תמונה שווה אלף מילים... אולי קצת פחות

עדכון חדש בבלוגי העסיסי- פוסט תמונות
תמונה שווה אלף מילים... אולי קצת פחות

למעלה