בוקר טוב ליום קורן

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ליום קורן

התאווררתי. נסעתי אתמול לקניות לליל הסדר וגם לאחריו. האווירה לא אותה אווירה. פעם, הייתי ניגשת לעגבניות והאישה שכבר עמדה שם ובחרה, אמרה לי:"הן לא טובות העגבניות כולן רכות" היום אני ניגשת לעגבניות, באותו סופר, באותה שעה בערך והאישה שעומדת שם בורחת על נפשה. לכל דוכן שאני ניגשת אנשים מתרחקים. נראה איך הם ילמדו להתקרב אחרי המגיפה הזאת.
בינתיים נוצר חור בקיר בין המטבח לסלון בבית שלי. חור שנוצר כתוצאה מזה שאכלתי את הקירות מרוב שעמום.
התחלתי לשחק ברידג' במחשב, ממש מול אנשים מרחבי העולם, ספגתי עד היום אלף קללות מזה שאני לא יודעת לשחק, ולפעמים גם העיפו אותי מהשולחן בגלל הידע הזעום שלי. לא עפתי רחוק כי עובדה שחזרתי לשולחן אחר אחרי כמה דקות. ככה עובר היום. בלילה אני כול כך עייפה מלא לעשות כלום.

הניה 8

New member
בקר טוב, אני מכבדת את אותה אשה שברחה,,

צורך לכבד הוראות, לא לזלזל , כל אלה שזלזלו ראיתם מה קרה בבני ברק על התכנסויות ולא צריך להיות הרבה אנשים ,מספיק אדם אחד ונשמרתם לנפשותיכם,
ומי שחושב שיחזור לקדמותו טועה,,תמיד שנאתי את ההתנשקיות הרבות
מעבר למשפחה,,לעיתים זה היה כל כך צבוע מכירים שעתיים ומתנשקים,, הכל בפרופוציה, מה רע לתת לטיפה על הכתף,??,מתמיד היתי בעד לטיפות , מחוה לחיבוב והסכמה,,כל כך נחמד ונעים, ולא כל מתנשק ללא קישור לקורונה , ואחכ לרחוץ את הפרצוף מגועל הרוק, נשיקות אוהבים מתמיד לדעתי אין להתנשק עם כל אדם, כמו שלא שוכבים עם כל ו אדם, בקירבה בין אוהבים יש צורך להכיר טוב את האוביקט,,גם ללא קורונה,,נעים ונחמד להיות במגע פיזי אמיתי,,עם אדם שאוהב אותך באמת , וגם לא עם כל דיכפין,

yaely2

New member
מנהל
גם אני מכבדת את אותה אישה

שוב שלום
הרי גם אני משתדלת להתרחק לכדי 2 מטר. גם אני סולדת מנישוק וחיבוק. אני זוכרת שחמותי לפני שהפכה חמותי, דיברה על "טאנטע פאלינע" שלא היכרתי.
שבועיים לאחר הנישואין (הייתי בת 20) באתי לחמותי והייתה שם אישה שלא היכרתי. אמרה לי חמותי "זאת טאנטע פאלינעע" השבתי בנעים מאוד, אמרתי שאני ממהרת ויצאתי.
בפעם שלאחר מכן שחמותי ואני התראינו. היא שאלה אותי "מדוע מיהרת לברוח?" ואני השבתי "פחדתי שטאנטע פאלינע תנשק אותי" לא אוהבת את החיבוקים עם ריח הזיעה.
הנה גם בסקוטלנד ראש מערך הבריאות התפטרה כי הפרה את ההנחיות שנתנה בעצמה. "סדנה דערא חד הוא" (בסיס) העולם אותו דבר.

הניה 8

New member
אני שנאתי כשהיתי קטנה

את כל הדודות שבאו שהתחילו לנשק אותי מכל עבר

כאילו היתי צעצוע שלהם,

רינת5490

New member
המלצה שלי ספר חדש ומטלטל, מבוסס על סיפור אמיתי שהתרחש ב-2014

טובי1952

New member
יש שמתים על חיבוקים

דווקא אני לא מתה על החיבוקים אולי אפילו סולדת, אבל יש אנשים שמאוד אוהבים את זה.
לפני שנים הייתי בכנס של "יחסי אנוש" שאנשים הסתובבו עם שלט "חבק/י אותי.
מרגישים שייכות מרגישים שייכות בקיצור מרגישים טוב. מה זה אומר? שלכול בן אדם צרכים שונים. אנו צריכים להיות סובלניים לכולם.

למעלה