בוקר טוב ליום ראשון בשבוע

ספרי, איך, עם מי, למה, לכמה זמן

חברים מתכננים טיול בסתיו והזמינו אותנו. ספרי קצת כדי שיתחיל להתחשק לי.......

מדגימה

New member
טיול למרוקו../images/Emo160.gif

כשהייתי נערה הוריי היו אוסרים עלינו כל מיני דברים [מוסר את יודעת] והייתי מתבדחת איתם ואומרת להם טוב במרוקו חייתם באוהלים ורכבתם על גמלים.. ואבא תמיד היה אומר לי יבוא יוםמ צואני אקח אותך למרוקו שתראי מאיפו באנו איפו גדלנו ואיפו למדנו, הוא פשוט לא שכח לי את זה וכבר כמה שנים הוא מתחנן בואי איתנו למרוקו אני משלם הכל, רק תארזי מזוודת בגדים והכל עליי,אז הוא כל-כך רוצה שהסכמתי לנסוע והנה ב"ה אנחנו נוסעים ב-17/7 וחוזרים ב-30/7 כמובן אני מתרגשת מאוד מהנסיעה, כצת פוחדת כי זו ארץ ערבית אבל מקווה שהכל יהיה בסדר סומכת על יושב במרומים כמובן שאחזור אשתף אותכם בחוויות ובתמונות רק תאחלו לי נסיעה טובה ,ובריאות טובה,

דניאל 116

New member
טיסה נעימה ותהני מהמקום האקזוטי

הזה, מהשווקים הפתוחים של עבודות היד, ומהאוכל.........המממ

iris3111

New member
מדימה מובטח לך שתהני במרוקו

אחותי היתה שם לידיעה אנחנו ממוצא רומני וגיסי מרוקאי קטן חה חה... ביצחוק. היו שם בטיול שורשים עם המישפחה שלו. ומטבע הדברים הם חיפשו שם קברים של סבים.... זה לא עיניין את אחותי והיא הלכה וטיילה לבד... חשבו לעבוד עליה אבל הרומניה פתחה את הפה היא שולטת בערבית וביחוד בניב של העיר פס... משם בעלה והגברת קנתה מישם כפתנים חבל על הזמן..... היא באה הביתה מלאה בחוויות ועם רצון ללכת שוב.

Ginger10

New member
../images/Emo41.gifאני הייתי... תיהני!!

לנו היה מלווה קבוצה עצלן שחירבש לנו את כל הטיול!! מקווה ששלך יהיה יותר טוב!!

../images/Emo140.gifמדגימה, תהני בטיול,ממה ששמעתי

אין אחד שלא חזר עם חוויות בלתי רגילות משם.

נסיעה טובה והרבה בריאות

זו ארץ ידידותית ועם אבא כזה אסרטיבי אין לך מה לפחד. תחשבי על ריחות ומראות שעד עכשיו שמעת עליהם בסיפורים ובחוויות של ההורים. יהיה לכם כיף אדיר. נסיעה נעימה, תהנו בשלום ולחזרו בשלום.

מדגימה

New member
אבא ואמא כבר מחכים שנגיע לשם בקוצר

רוח, הם כבר היו שם לפני 19 שנים וכל הזמן מספרים לי ומכינים אותי למה אני הולכת לראות, יש עוד דבר- האבא של אמא שלי נפטר לפני הרבה שנים במרוקו אמא הייתה בת-6 שנים, בפעם הקודמת היא לא מצאה את הקבר שלו , מקווה שהפעם אנחנו נמצא את הקבר [יש כוונה לחפש את הכבר ולהשתתח ]

tova האחת

New member
ערב טוב לכולן.ולמדגימה

טיול מהנה,ואם את בקטע של בישולים, שמעתי שיש שם תבלינים 10.נא לחפש.בפורום מתכונים יכולים לכוון אותך.

מדגימה

New member
כן אני מתכוונת להביא זעפרן קודם כל

ואיזה פןרןם זה של תפוז? אנא כוונו אותי אשצח לקבל מעט טיפים ממי שהיה שם מה כדאי לקנות ואיפו, וכן אני מאוד בקטע של בישולים ואפייה,,,,,,,,,,,,

למעלה