צהריים טובים!! עדכון לגבי דקל וילנאי ב'.
כעיקרון- בית הספר פתוח לתלמידים והוא מציג מערכת חלקית הכוללת עד 4 שיעורים ביום שבינהם יש לעיתים חלון. לדוגמא המערכת שלי: יום ראשון- שעה ראשונה מתמטיקה שעה שלישית- ספרות ולכן יש לי שעה שניה חלון. ואני משתחחר ב11.. יום שני- אני לא לומד כלל. וכו' אני יודע על דקל וילנאי א' שיש שם לימודים סדירים אך עם שיבושים אבל אני לא לומד אם אז קחו את זה בערבון מוגבל. היום נכנסו ליומה הרביעי של השביתה והיום הסתיימה ללא תוצאות פגישה בין ארגון המורים לממשלה ולכן השביתה תימשך גם מחר. מצ"ב עדכון מוואלה.
http://news.walla.co.il/?w=//1180801 אני לא יודע כמה תלמידים ימשיכו להגיע כל יום לבית הספר כי המורים לא יכולים ללמד 15 ילדים שמגיעים לבית הספר ולכן יעשו שיעורי העשרה. כמו כן אני מודע לכך שמורי ההסתדרות נמצאים בדילמה מוסרית שאי אפשר להתעלם ממנה. אם הם ילמדו כאילו לא קרה דבר זה ישבש לחבריהם לחדר המורים את השביתה וכך לא ישימו לב לשביתה דבר שלא ישפר כלום.
מה דעתכם? האם מורי ההסתדרות צריכים להמשיך ללמד כרגיל או להביע תמיכה חלקית וללמד שיעורי ההעשרה וכו'? שוב- יש לימודים,
חלקיים בבית הספר דקל וילנאי ולכן לא יהיה נורא אם התלמידים לא יגיעו וכמו כן בית הספר לא יפגע בתלמידים שלא יגיעו לפי מה שהבנתי מהמורים בדרגים הגבוהיים (אם הבנתם אותי). כמו כן יש צורך להתעדכן בבית הספר מה המקצועות הנלמדים כל יום. מקווה שהבנתם ואשמח לענות על שאלות.