בוקר טוב ליום ראשון בשבוע

בוקר טוב ליום ראשון בשבוע../images/Emo215.gif

עדכנו אותנו - מי לומד היום ? לפי מה שידוע לי , חטיבות הביניים פועלות כרגיל , רק שהתלמידים משחקים אותה "ראש קטן " ולא הגיעו בשבוע שעבר. מישהו יכול לעדכן מה קורה היום ? בכל מקרה ,שיהיה לכלונו שבוע מקסים ונעים , מחויך ואוהב

אני לומדת...

למרות שחצי מהמרוים לא יודעים לאיזה כיתה הם נכנסים ומתי. בכל זאת רוב התלמידים בביה"ס שלנו נמצא בתוך המבנה...

ZiV GiLbOa

New member
צהריים טובים!! עדכון לגבי דקל וילנאי ב'.

כעיקרון- בית הספר פתוח לתלמידים והוא מציג מערכת חלקית הכוללת עד 4 שיעורים ביום שבינהם יש לעיתים חלון. לדוגמא המערכת שלי: יום ראשון- שעה ראשונה מתמטיקה שעה שלישית- ספרות ולכן יש לי שעה שניה חלון. ואני משתחחר ב11.. יום שני- אני לא לומד כלל. וכו' אני יודע על דקל וילנאי א' שיש שם לימודים סדירים אך עם שיבושים אבל אני לא לומד אם אז קחו את זה בערבון מוגבל. היום נכנסו ליומה הרביעי של השביתה והיום הסתיימה ללא תוצאות פגישה בין ארגון המורים לממשלה ולכן השביתה תימשך גם מחר. מצ"ב עדכון מוואלה. http://news.walla.co.il/?w=//1180801 אני לא יודע כמה תלמידים ימשיכו להגיע כל יום לבית הספר כי המורים לא יכולים ללמד 15 ילדים שמגיעים לבית הספר ולכן יעשו שיעורי העשרה. כמו כן אני מודע לכך שמורי ההסתדרות נמצאים בדילמה מוסרית שאי אפשר להתעלם ממנה. אם הם ילמדו כאילו לא קרה דבר זה ישבש לחבריהם לחדר המורים את השביתה וכך לא ישימו לב לשביתה דבר שלא ישפר כלום. מה דעתכם? האם מורי ההסתדרות צריכים להמשיך ללמד כרגיל או להביע תמיכה חלקית וללמד שיעורי ההעשרה וכו'? שוב- יש לימודים, חלקיים בבית הספר דקל וילנאי ולכן לא יהיה נורא אם התלמידים לא יגיעו וכמו כן בית הספר לא יפגע בתלמידים שלא יגיעו לפי מה שהבנתי מהמורים בדרגים הגבוהיים (אם הבנתם אותי). כמו כן יש צורך להתעדכן בבית הספר מה המקצועות הנלמדים כל יום. מקווה שהבנתם ואשמח לענות על שאלות.

skaramoosh

New member
אני לא ידעתי שיש לימודים

ולא באתי היום, אמא שלי התקשרה אלי ב8 בבוקר ואמרה שהיא רואה תלמידים נכנסים לבית ספר והיא התקשרה למזכירות ואמרו לה שיש, ואני ישנתי
. בכל מקרה, מחר אני הולכת. אה, וקיבלתי SMS היום, על כינוס לכיתות ט' באשכול, מישהו יודע מי שלח לי את זה? לא מכירה את המספר
.

ZiV GiLbOa

New member
אני לא יודע מי שלח לך את ההודעה

אבל אני לא יודע כלום על כינוס לכיתות ט'. אם אני אדע אני אעדכן אותך וכאן בפורום.

Dark Neko

New member
גם אני לא קיבלתי את הSMS../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

נגה, עבדו עלייך XDDD;;
תחגגי כל עוד אין לימודים, דארלינג.

ZiV GiLbOa

New member
דארלינג יש לימודים, חלקיים

את פשוט צריכה לבחור האם ללכת או לא.

Dark Neko

New member
כן, קיבלתי את המערכת הצולעת.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ואף על פי שלומדים מחר [שעת של"ח] אני לא באה. אני לא רואה סיבה להגיב לבית הספר ל-45 דקות.

ZiV GiLbOa

New member
עדכון נוסף

המשא ומתן בין משרד החינוך בראשות רוני בר-און לארגון המורים בראשות רן ארז תקוע דהיינו לא מתקדם. מפי משרד האוצר נשמע כי רן ארז אינו מוכן לנסות ולהקשיב לרפורמה שלהם והוא מתבצר בדעתו. כמו כן אומרים במשרד שלרן ארז לא אכפת כלל מהתלמידים. רן ארז אינו מוכן להגיב וממשיך בדעתו לשבות כל עוד יתאפשר לו כדי להשיג את מה שברצון ארגון המורים. לכל אלה שלא יודעים מדוע הם שובתים: - ברצון ארגון המורים להעלות את משכורות המורים. - להפחית במספר שעות הלימודים של המורים - להפחית את כמות הילדים בכיתה. למי שברצונו לתמוך במורים לא רק בישיבה בבית- מחר בערב יפגינו מורי הארגון, סטודנטים ותלמידים ברחבת מוזיאון תל אביב. תתמכו במוריכם!!

למעלה