בוקר טוב ליום ראשון ושבוע אחרון

בנות אנחנו שבוע לפני המפגש העם יש

עוד בנות שלא רשמו נא שלוח לי מסר.צריכה להכין מקומות.

דניאל 116

New member
צמר

אני חזרתי לסרוג לפני כמה שבועות אחרי הפסקה של 20 שנה, כשהנכדה שלי בקשה שאסרוג לה פונצ'ו, מצאתי איזו חנות מסכנה בר"ג, לקחתי צמר לפונצ'ו ועוד כל מיני חוטים שמצאו חן בעיני, יש לי המון תוכניות אבל הייתי רוצה למצוא איזו חנות עם מבחר גדול יותר של צמרים.

talol2

New member
../images/Emo140.gifשבוע טוב לכולם

נקיונות פסח בפתח אז אין לי ממש זמן לסרוג

tatia

New member
:)

אני לא סיימתי אותה..אולי עוד כמה זמן, אני אפרום אותה ואסרוג משהו אחר..

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifעינת ומירה-אנא שלחו לי מסר

תודה בנות
רחלי

עדיLEE

New member
../images/Emo203.gifרק עלה ירוק ככה נתמסטל ונשכח

מהפוליטיקאים
חחחחח

iris3111

New member
אני לא צריכה עלה ירוק כדי לישכוח

אני יכולה להתמסתל גם מכדור צמר או חוט יפה ,אז אני פותחת כמובן את המועדפים ואם המחשב תפוס אז את הספרים של ואני בסוטול עולמי.... הכלים יכולים לחכות וגם הכביסה וגם..וגם... הם הרי לא יברחו לאף מקום ואף אחד לא יעשה בימקומי אז... קודם אני ואחר כך הניקיון...

שבוע טוב, גם לי אין חשק

עלה ירוק - רעיון מעולה או הירוקים או כל מפלגה הזויה אחרת. אין אף מועמד ראוי.

לא יודעת מי אלה בכלל לא יודעת

איפה הקלפי כלום אין לי חשק למה שהולך שם בכנסת שלנו כולם מבטיחים אבל נשארים אם אותו שכר מינימום עוני מה יהיה חג לפנינו למי קודם הכל יחד יש רק אחד ואני סומכת עליו שיישר כאן הדורים.אז שימשיך לשמור עלינו ממרומים.

טובה ב

New member
שולינקה, טוב ששאלת:

בשבוע שעבר נפל לי סוף סוף האסימון, בקול רם, והבנתי למי צריך להצביע- לגימלאים! ומאז אני שומעת סביבי המון אנשים שיצביעו לגימלאים, כולל אנשים מאוד צעירים בגילאי עשרים ושלושים. בשבילם זה סוג של הצבעת מחאה נגד הפוליטיקאים המאוסים, אבל בשבילי זה הכיוון הנכון, כי גם אנחנו בדרך לשם, כולנו, בשעה טובה, נגיע לשם, לגימלאות, ומכיוון שהפעם אומרים שיש להם סיכוי- אני איתם.

למעלה