בוקר טוב ליום ראשון
S shmickey New member 6/9/15 #2 Ode to Rosie התעוררתי מאוחר, ולא היה לי זמן לחשוב מה אלבש, ואז נזכרתי שרוזי כבר חשבה עבורי החולצה פחות מחמיאה, עדיף למתוח אותה קצת?
Ode to Rosie התעוררתי מאוחר, ולא היה לי זמן לחשוב מה אלבש, ואז נזכרתי שרוזי כבר חשבה עבורי החולצה פחות מחמיאה, עדיף למתוח אותה קצת?
R Rosie52 New member 6/9/15 #3 Maybe אולי שווה לנסות חצי טאקינג כזה שיצור אלכסון? גם ככה אני אוהבת את הלוק הזה עלייך. יצרת שילוב שהוא שיקיות מעודנת בשילוב שלך של קז'ואל ואלגנט. את נראית סופר כייפית, קולית ומתוקההההה רוזי
Maybe אולי שווה לנסות חצי טאקינג כזה שיצור אלכסון? גם ככה אני אוהבת את הלוק הזה עלייך. יצרת שילוב שהוא שיקיות מעודנת בשילוב שלך של קז'ואל ואלגנט. את נראית סופר כייפית, קולית ומתוקההההה רוזי
ל לי וולף New member 6/9/15 #5 ביצוע מעולה!! אני דווקא אוהבת שהחולצה לא צמודה, זה הרבה יותר נינוח בעייני ולא פחות חתיכי.
R Rosie52 New member 6/9/15 #7 למדתי מהטובה ביותר ובכלל אני לומדת מכל הבנות בפורום הזה שמעלות תמונות ובמיוחד מהאפי ושמיקי המתמידות. דרך אגב אני בטוחה שהלוק הזה היה הולם אותך פרפקט בתוספת קלאצ' חמוד. רוזי
למדתי מהטובה ביותר ובכלל אני לומדת מכל הבנות בפורום הזה שמעלות תמונות ובמיוחד מהאפי ושמיקי המתמידות. דרך אגב אני בטוחה שהלוק הזה היה הולם אותך פרפקט בתוספת קלאצ' חמוד. רוזי