בוקר טוב ליום רביעי. אתמול הייתי

מינהר

New member
בוקר טוב ליום רביעי. אתמול הייתי

ממש מנוטרלת, כי כאבה לי העין החלשה. יובש יובש, קיץ קיץ. אני מתפללת היום ליום יותר נוח.

שרון א77

New member
לאוהבי סרטים נוסטלגים למתגוררים בסביון והסביבה:

בבית -התרבות ביישוב סביון, מוקרן היום ,(יום רביעי 3.7.)
בשעה עשר בבוקר, הסרט הנפלא "חופשה ברומא" ,במשחק המעולה של השחקנים המפורסמים: אודרי הפבורן ,וגריגורי פק .
אז אם אתם נמצאים בסביבה ,בהחלט שווה להגיע ולהנות מסרט נוסטלגי שעשוי היטב.
&nbsp
&nbsp

אפרת10511

New member
��בוקר נפלא �� חודש תמוז מבורך ומוצלח ��

אורלי וגיא על אייל גולן
מה דעתכם?
האם עדין סלחנים כלפיו?
האם רמתו המוסרית אמורה להשפיע על התייחסות הגורמים הציבוריים המזמינים אותו להופעות?
לפנק..לפנק..לפנק..
ללכת שבי אחריך....

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב ליום רביעי - אנרכיה השתלטה

איך איבדו קהילה שלמה את ההזדהות עמם לדחיה ולהסתייגות...
הפגנה שהפכה להתפרעות וליציאה משליטה של המארגנים...
וכך כתב אחי בפייסבוק:
את תמיכתי במאבקם הם איבדו ואני מאמין שישנם רבים כמוני...החסימות של צירים מרכזים ודרכים שנעשו אתמול אחר הצהרים ושנמשכו לתוך הלילה גרמו נזקים אדירים. חולי דיאליזה לא הגיעו לטיפול, חולי סרטן גם כן, חולי סוכר נכנסו להתקפי היפוגליקמיה מסכנת חיים, יולדות עם צירי לידה סיכנו את חיי עוברם ושל עצמן , תינוקות בני חודשים ללא מזון ,אמבולנסים צופרים היו תקועים בפקקי הענק ללא יכולת תנועה. שלא נדבר על נוסעים לחו"ל שאיחרו את הטיסות או להפלגות הנופש, זוגות צעירים שלא הגיעו לחתונתם ביום המאושר בחייהם. ניתן למנות עוד עשרות רבות דוגמאות פרטניות של נזקים כאלה ואחרים. הפגנות מותר לקיים וצריך. מחאות על מהלכים מעוותים יש לעשות אל מול הגורמים האחראים. לא מקובל עלי תהליך של אנרכיה שקהילה משביתה מדינה שלמה על מוסדותיה, אזרחיה ותושביה ולו בגלל מקרה עצוב ככל שיהיה. מי שבוחר לנהל כך מאבק, בשבילי הוא מוקצה, איני מזדהה איתו, איני תומך במאבקו , ולאחר מה שהיה אתמול אני מצפה לענישה רצינית כולל כיסוי הוצאות לנזקים מעבר למאסר או עבודה למען הקהילה.

יוליקה

אני מזדהה עם כל מילה, לפעמים כשרוצים לעשות מעשה, צריכים לחשוב על
התועלת שזה יביא, הם גרמו לעצמם צרה צרורה, ממש התפרעות של חוליגנים,
חסרי תרבות וחסר שכל, בלי שום תכנית, אותי הם איבדו לחלוטין, אפילו
אויבינו הפלסטינים, לא עושים מה שהם עשו, חבורת טפשים, מישהי שעובדת
כמיילדת באיכילוב כתבה "פוסט" בפייסבוק וסיפרה כמה היא אוהבת לעזור
להביא לעולם תינוקות ואחרי העבודה, יצאה להפגין ביחד עם כל החוליגנים
ואולי גרמה לתינוק שהיא עזרה בלידתו, להיות מורעב וצמא בלי יכולת לקבל
עזרה, אני לא כועסת רק עליהם, כעסתי גם בזמנו על הנכים שעשו את אותו
הדבר, גם לא יצא מזה שום דבר, רק הכעיסו את כולם.

מינהר

New member
ציפי, כל מילה לעניין. כמו החמאס,

החוליגנים גם חבשו מסכות.

נימה3

New member
כמו שאני מבינה את הנושא הזה

הרי שהם נקלעו למצב מאד מסובך, מחד תחושות הקיפוח שלהם כנראה יש להם בסיס רחב מאד והם רוצים למחות השאלה היא איך למחות כנגד מוסדות הממשלה מבלי לאבד את אהדת הציבור. וזה מה שקרה להם אמש ההפגנות פגעו בכל כך הרבה אנשים תמימים שכבר יש בעיה עם האהדה שחשובה בכל מקרה.
יכול להיות שמה שחסר אמש היתה מנהיגות. לא היה מרכז אחד שנטל את ההגה לידים וניווט את המחאה. וכך קרה שבכל צומת היו כמה חבר'ה חמומי מח פחות או יותר והם ליבו את האש וסתם פגעו בחפים מפשע.
לדעתי בלי אהדת הקהל הכללי לא ישיגו שום דבר.

הדסהש1

New member
ראיתי אתמול את ההפגנות וכאב לי

מאוד לראות את הצעירים הזועמים.אך לסתום את המדינה זה כבר עבר את הטעם הטוב.והשוטרים התאפקו עד שקיבלו הוראה להתחיל לפתוח את הצירי התנועה.היתה כלה שלא יכלה להגיע לחופה ובסוף מיידת הביאה אןתה
לאולם ורוב האורחים לא הגיעו.הטקס נערך בחצות.והחתן היה צריך לנחם את רעייתו הטריה.ובבוקר דיברה מיילדת מאיכילוב ממוצא אתיופי שיוחדת אמרה שהיא לא רוצה את הכושית שתיילד אותה.זה היה קשה לשמוע.לגבי הסרט של אייל גולן אני נגעלתי מהסיפורים.אף פעם לא אהבתי את שיריו.והיחס שלו לנשים.הוא התגאה שיש לו הרבה אוהדות שממש קופצות עליו.לא מובן לי ההתיחסות הזאת לאמן.וחבל שאורלי וגיא פתחו שוב את הסיפור.עבר עליו הקלח.חל על זה התישנות לאחר 7 שנים.

יוליקה

Member
מנהל
ההפגנות התנהלו רק ע"י חמומי מח

ולא היו של כאלה שירסנו אותם!!

למעלה