בוקר טוב ליום רביעימתלבשים
H Happy Goth New member 22/7/15 #2 LBD או שהשמלה התכווצה בכביסה או שאני גדלתי. מאד. בכל מקרה, אני מחבבת את התוצאה מדהים איך נעליים משנות הכל, בעבודה החלפתי להכסופות-שחורות שלי השפיץ מAניס וזה מרגיש פנסי-שמנסי
LBD או שהשמלה התכווצה בכביסה או שאני גדלתי. מאד. בכל מקרה, אני מחבבת את התוצאה מדהים איך נעליים משנות הכל, בעבודה החלפתי להכסופות-שחורות שלי השפיץ מAניס וזה מרגיש פנסי-שמנסי
ל לי וולף New member 22/7/15 #3 נראית מעולה בסניקרס ואני בטוחה שזה וואו עם הנעליים שהחלפת. זו הגדולה של LBD מוצלחת (וזה הכיף שלנו, ללוות אותך בגדילה )
נראית מעולה בסניקרס ואני בטוחה שזה וואו עם הנעליים שהחלפת. זו הגדולה של LBD מוצלחת (וזה הכיף שלנו, ללוות אותך בגדילה )
S shmickey New member 22/7/15 #5 כל כך יפה לך מחכה לראות את זה בלייב לכי תדעי, אולי תסיימי את היום עם עוד כמה זוגות סניקרס
S shmickey New member 22/7/15 #4 בוקר אור היום אני בגופיה שאני לא לגמרי בטוחה לגביה, בגלל המפתח בזרועות. זה מתנגש עם תסביך השמיקים שלי
בוקר אור היום אני בגופיה שאני לא לגמרי בטוחה לגביה, בגלל המפתח בזרועות. זה מתנגש עם תסביך השמיקים שלי
H Happy Goth New member 22/7/15 #6 כוסית מתוסבכת שלנו אני מאוהבת בגופייה הזו! והשילוב עם הג'ינס הלבן וכל הנקיון של המראה פשוט מושלם!
ל לי וולף New member 22/7/15 #11 גם אני מסכימה עם כל מילה! של האפי, לא שלך הגופיה מעולה ברמות ואני אוהבת את הלוק ואת השבירה עם החום-זהב
גם אני מסכימה עם כל מילה! של האפי, לא שלך הגופיה מעולה ברמות ואני אוהבת את הלוק ואת השבירה עם החום-זהב
S shmickey New member 3/8/15 #15 תודה! אלה העגילים הקבועים שלי. נקנו לפני כשנתיים בחנות תכשיטים קטנה בריובות