בוקר טוב ליום רביעי!

שרוני1ש

New member
פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש שהוא עם ומתחיל ללכת

חצאית! ושמלה!! הא! הא! הא! חצאית מאתמול, שמלה מהיום...
אה! והיום הייתי בתמנון! איזה יופי של דברים! למרות שקצת התאכזבתי מהיצע המכנסיים. אבל בחולצות וז'קטים וטופים בכלל, הם אלופים.

לי וולף

New member
השמלה מעולה

אוהבת מאוד את הצבע ואת הגזרה וגם את איך ששילבת אותה
לעומת זאת אני לא ממש מבינה את הלוק עם החצאית - זה טייץ מתחת? למה לא גרביונים מלאים בעצם?
זה קצת נראה כמו לוקים משני ארונות של שתי נשים שונות.

שרוני1ש

New member
לי....

יש לך יכולת אבחנה דקה!
קודם כל, תודה על המחמאה על השמלה. אכן, איך שראיתי אותה התאהבתי, היא ממש יפה בעיני, ואני אוהבת גם את החומר ממנו עשויה: צמר עדין על הגוף, בכלל לא מגרד, והטקסטורה יפה בעיני. שמלת חורף מושלמת!
ועכשיו... לעניין השני. "2 לוקים משני ארונות של נשים שונות". כמה שאני מתחברת! והייתה חסרה לי ההגדרה המדויקת!
כנראה שככה זה כשאת מתחילה לבנות לך סגנון אישי משלך בגיל 44. את פשוט מהווה מן "תיקיה" לכל סגנון שאיכשהו חלף בשמייך בעבר, בהווה ובעתיד...
תביני (ונדמה לי שכבר כתבתי את זה פה...) הגעתי לפורום הזה מתוך מצוקה אמיתית של אשה שפתאום הסתכלה במראה וראתה מישהי שלובשת כל יום, יום אחרי יום, את אותו הג'ינס הקרוע (ולא בקטע שיקי...) והגדול עליה ב - 2 מידות, את החולצה המוכתמת עוד מהפליטה של התינוק מלפני שנתיים או סמרטוט אחר, ונעליים בלתי קשורות (לא תרתי משמע... חח). ואז בקשתי שינוי. כי זה כבר לא. לא מתאים, לא מחמיא, לא קשור למי שאני.
אז התחלתי לחפש. סגנון, אופנה, שיק, חנויות, מתאים, מחמיא... כל דבר שיהווה שינוי ויגרום לי להרגיש טוב. והתחלתי לירות לכל הכיוונים בתקווה שמשהו יתפוס.
אז תודה על הבקורת, היא עוזרת!
(ולתשובה: זה טייץ מתחת. למה לא גרביונים מלאים אין לי ממש תשובה. כנראה זה איכשהו קשור לזה שגם ככה בבגדים כאלו אני מרגישה ליצנית. אז טייץ אולי קצת "מחבר" אותי פה לשלוכית שהייתי...
נשמע הגיוני או מסובב לגמרי?... אולי בכלל אני צריכה להפטר מהחצאית הזו. מה דעתך?)

iritki

New member
נשמע הגיוני

אני לא הייתי נפטרת החצאית אלא מחכה לימים חמים יותר (למשל כמו היום) ולובשת אותה בלי טייץ או גרביונים מתחת.
&nbsp

לי וולף

New member
בכלל לא להפטר ממנה

המקום שאת נמצאת בו אמנם מעט מבלבל כרגע אבל הוא מקום מצויין - את פועלת מתוך מודעוּת ותשומת לב ולכן אין לי ספק שברגע שיפלו עוד כמה אסימונים (בעזרת הפורום אני מקווה), אין לי ספק שתדעי בדיוק מה לשמור, מה לזרוק ומה חסר לך כדי ליצור לוקים שהם "את" (כי תדעי בדיוק מה משדר אותך ומה פחות).
בנוגע לחצאית- אמנם השילוב הספציפי הזה מעט מיושן אבל היא כן יכולה להתאים לימים חמים יותר. כמובן שלא עם טייץ מתחת (ואם כבר החלטת שרק כך את אוהבת - לכי על צבע פחות מנוגד, דומה יותר לגוון העור אן לצבעוניות של הבגדים). אני חושבת שהנעליים מעט מיושנות מידי בשילוב הזה. אני לא חושבת שהן סיימו את הקריירה בהכרח, אבל הן לא מתאימות בנוכחות שלהן לעדינות של שמלה/חצאית.

שרוני1ש

New member
אני מודה לך מעומק הלב

באמת תודה על הרצון לעזור ועל הטיפים הנהדרים.
זה עוזר ממש!
אני לומדת, מאמינה שיקח לי עוד זמן, אבל אני אקלוט.(מה שכתבת לי בסוף על הנעליים - אני מניחה שהתכוונת לסירה?...)
תודה גם לך אירית!
(חייבת להודות שאני ממש שונאת חורף, ואיכשהו גם מסתדר לי יותר מבחינת בגדים בקיץ. הכל יותר קליל ומשוחרר, ובחורף אני תמיד מרגישה שלא משנה מה אלבש - יהיה לי קר. אז הנטייה היא להיות הרבה יותר כבדה ו"עטופה". שונאת את זה!! אני באמת אעביר את החצאית הנ"ל לקיץ בלבד. גם לי נראה עכשיו שהיא תלך הרבה יותר עם חולצת כותנה דקה או משהו קליל ואפילו "מתנפנף" אחר...)

מאוד מבינה אותך:)

לא קל, אבל גם מאוד כיף ויצירתי - דוקא להחיל בגיל מאוחר אומר שבאמת כבר ניסית וראית הרבה דברים. יותר קל לדעת מה לא:)
מאוד יפה לדעתי (גם החצאית, בטוחה שתמצאי דרך ללבוש אותה ולהרגיש בנוח).

לי וולף

New member
זה באמת סוודר שלו?!?

כי אם כן, אנחנו צריכים להכיר

אוהבת מאוד את הלוק. המכנסיים משגעים עליך! והצבע של הקרדיגן מעולה!

shmickey

New member
באמת באמת!

לסבא היו את הסוודרים הכי שווים, כשהוא נפטר שמרתי לי שלושה אהובים.
מבטיחה להכיר לך אותו על איזה משחק ברידג' כשנפגש שם למעלה

&nbsp
תודה!

ToBat

New member
סוף כל סוף גם אני!

זה יילבש היום לסדר טוב בשבט, כן, יש דבר כזה וכן, אנחנו עושים את זה.

הסוודר המדליק שממש התאהבתי בו מ1item , זול וכיף
בנוסף, קניתי משם גם את העליונית השחורה, היא משיפון עם תחרה מעליה ואני ממש מאוהבת בה
כל כך רוצה שיגיע הקיץ כבר!

ToBat

New member
ושכחתי לשאול

לגבי התמונה הראשונה, אשמח לעצות לגבי צבעים אחרים של צעיפים שאפשר ללכת עם הסוודר הזה, ונעליים. לא בטוחה שאני סגורה על אלו שבתמונה.

לי וולף

New member
תתחדשי!

אני אוהבת מאוד את 2 הפריטים וגם את הלוק הראשון, כולל הנעליים והצעיף.
קשה לראות בבהירות את הצבעים אז אני קצת נזהרת אבל תכל'ס, כל צבע שלא מתנגש לך עם הירוק (?) למעלה אמור להתאים כי יתר הצבעים די ניטראליים.
הקימונו מקסים!

ToBat

New member
תודה רבה

הבעיה שאין הרבה צבעים שלא מתנגשים עם הירוק , אבל תודה!

למעלה