לי....
יש לך יכולת אבחנה דקה!
קודם כל, תודה על המחמאה על השמלה. אכן, איך שראיתי אותה התאהבתי, היא ממש יפה בעיני, ואני אוהבת גם את החומר ממנו עשויה: צמר עדין על הגוף, בכלל לא מגרד, והטקסטורה יפה בעיני. שמלת חורף מושלמת!
ועכשיו... לעניין השני. "2 לוקים משני ארונות של נשים שונות". כמה שאני מתחברת! והייתה חסרה לי ההגדרה המדויקת!
כנראה שככה זה כשאת מתחילה לבנות לך סגנון אישי משלך בגיל 44. את פשוט מהווה מן "תיקיה" לכל סגנון שאיכשהו חלף בשמייך בעבר, בהווה ובעתיד...
תביני (ונדמה לי שכבר כתבתי את זה פה...) הגעתי לפורום הזה מתוך מצוקה אמיתית של אשה שפתאום הסתכלה במראה וראתה מישהי שלובשת כל יום, יום אחרי יום, את אותו הג'ינס הקרוע (ולא בקטע שיקי...) והגדול עליה ב - 2 מידות, את החולצה המוכתמת עוד מהפליטה של התינוק מלפני שנתיים או סמרטוט אחר, ונעליים בלתי קשורות (לא תרתי משמע... חח). ואז בקשתי שינוי. כי זה כבר לא. לא מתאים, לא מחמיא, לא קשור למי שאני.
אז התחלתי לחפש. סגנון, אופנה, שיק, חנויות, מתאים, מחמיא... כל דבר שיהווה שינוי ויגרום לי להרגיש טוב. והתחלתי לירות לכל הכיוונים בתקווה שמשהו יתפוס.
אז תודה על הבקורת, היא עוזרת!
(ולתשובה: זה טייץ מתחת. למה לא גרביונים מלאים אין לי ממש תשובה. כנראה זה איכשהו קשור לזה שגם ככה בבגדים כאלו אני מרגישה ליצנית. אז טייץ אולי קצת "מחבר" אותי פה לשלוכית שהייתי...
נשמע הגיוני או מסובב לגמרי?... אולי בכלל אני צריכה להפטר מהחצאית הזו. מה דעתך?)