בוקר טוב ליום רביעי! מה אתן לובשות היום?
H Happy Goth New member 7/9/16 #4 אני רוצה פסטה פרימוורה בבקשה איך זה נראה עם החולצה בפנים? כי ככה לא ממש מסתדר לי הלוק הזה
S shmickey New member 7/9/16 #5 ניסיתי גם עם חולצה אחרת בפנים זה לא היה יפה נראה לי שזה לא עובר מי יודע מה בתמונה, כי החולצה די בוקסית כזו ולדעתי במציאות זה נראה יותר טוב.. אבל נו מילא, לפעמים מסתדר פחות
ניסיתי גם עם חולצה אחרת בפנים זה לא היה יפה נראה לי שזה לא עובר מי יודע מה בתמונה, כי החולצה די בוקסית כזו ולדעתי במציאות זה נראה יותר טוב.. אבל נו מילא, לפעמים מסתדר פחות
ל לי וולף New member 7/9/16 #10 כוחן של נעליים האמת שאם לא היית כותבת, אני לא חושבת שזו היתה בהכרח האסוציאציה שלי. לא חושבת שמשהו היה עולה מעבר ל"יא, איזה לוק מגניב"
כוחן של נעליים האמת שאם לא היית כותבת, אני לא חושבת שזו היתה בהכרח האסוציאציה שלי. לא חושבת שמשהו היה עולה מעבר ל"יא, איזה לוק מגניב"
H Happy Goth New member 7/9/16 #3 אתם לא תאמינו מה אני לובשת ג'ינס ארוך!!!!! חדש שקניתי בתמנון ב- 30 ש"ח בנתיים אני לא כזה סובלת, נראה מה יהיה אחר הצהריים....
אתם לא תאמינו מה אני לובשת ג'ינס ארוך!!!!! חדש שקניתי בתמנון ב- 30 ש"ח בנתיים אני לא כזה סובלת, נראה מה יהיה אחר הצהריים....
S shmickey New member 7/9/16 #6 אין סיבה שלא נלבש גם סקיני בקיץ הרי גם ככה רוב היום אנחנו סגורות במשרדים ממוזגים. אוהבת מאוד את הלוק הקליל והיפה הזה, הגופיה הזו מעולה ועם סקיני לבן וסנדלים חומים זה בול. תתחדשי!!
אין סיבה שלא נלבש גם סקיני בקיץ הרי גם ככה רוב היום אנחנו סגורות במשרדים ממוזגים. אוהבת מאוד את הלוק הקליל והיפה הזה, הגופיה הזו מעולה ועם סקיני לבן וסנדלים חומים זה בול. תתחדשי!!
ל לי וולף New member 7/9/16 #11 שווה!! הלוק שווה, הג'ינס שווה, ואני מקווה שגם ההימור על סקיני היה שווה