בוקר טוב ליום רביעי! מי התלבשה?
S shmickey New member 9/8/17 #2 כשבעלי ראה אותי הבוקר.. הוא אמר שאני צריכה לעשות קולות רקע במקהלת גוספל היא אכן גדולה וצבעונית, וגם לא מאוד מחמיאה, אבל היא כיפית ולדעתי היא נראית טוב יותר תוך כדי תנועה
כשבעלי ראה אותי הבוקר.. הוא אמר שאני צריכה לעשות קולות רקע במקהלת גוספל היא אכן גדולה וצבעונית, וגם לא מאוד מחמיאה, אבל היא כיפית ולדעתי היא נראית טוב יותר תוך כדי תנועה
H Happy Goth New member 9/8/17 #3 גוספל שמוספל היא באמת בצבעוניות מדליקה וחיה, ודווקא אני חושבת שהיא מחמיאה! כי היא באורך מצוין ויש בה המון עניין בעיצוב הגרפי שלה. ואם מישהי יכולה להראות כזה טוב על הבוקר בטיול עם הבנות- זו רק את! אלופה תתחדשי, אוהבת אותך
גוספל שמוספל היא באמת בצבעוניות מדליקה וחיה, ודווקא אני חושבת שהיא מחמיאה! כי היא באורך מצוין ויש בה המון עניין בעיצוב הגרפי שלה. ואם מישהי יכולה להראות כזה טוב על הבוקר בטיול עם הבנות- זו רק את! אלופה תתחדשי, אוהבת אותך
S shmickey New member 9/8/17 #4 חמודה שאת!! נראה לי שאולי בכל זאת אקצר לה את השרוולים, זה נראה לי יעשה את העבודה
ע עוגת תפוזים New member 10/8/17 #5 ואולי תוסיפי גם חגורה? פשוט במצב הנוכחי, היא נראית לי כחולצה במידה XXXXXXXXXXXXXL
S shmickey New member 10/8/17 #6 חחחחח כן.. היא באמת נורא גדולה וקצת מרחיבה.. נראה לי שאתחיל בקיצור השרוולים ונראה אם זה עוזר