בוקר טוב ליום רביעי

בוקר טוב ליום רביעי ../images/Emo140.gif

היום אני במצב רוח קצת יותר טוב , מה שלומכם ? איך הלימודים ומה חדש באופן כללי ???

רק עוד כמה דקות! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

והצום הזה נגמר! אז... מישו ממכם צם? אם כן- איך עבר הצום? אני כרגע צופה ב"מבול של צרות". נו טוב... לפחות זה מעביר את הצום... רק עוד כמה דקות! גררררר.... אני גוועת!

גיח גיח גיח T.T ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

~מבט של רוצחת מסוכנת ביותר~ היי! אני לפחות צמתי! O: למרות שהצום הזה לא היה כ"כ קשה... קמתי ב12:30 בצהריים, ישנתי עוד טיפה, ובהיתי במסכים XDDD אה וגם פינטזתי טיפה על אוכל. אוי מיי
, אני נשמעת כ"כ דוסה XD

ZiV GiLbOa

New member
אוף אני כל כך מצטער שאני לא כותב לאחרונה

הרבה. זה משום שאני נורא לחוץ לאחרונה. אני מבטיח למצוא את זה הזמן לכתוב פה. נתוש, ג'יימס דין איפה אתם? למה אתם לא באים למאנצ'יז? אני מזמין אתכם אישית ביום ראשון למאנצ'יז בשעות 4 עד 9.. אני רוצה שתבואו לראות וככה גם נתראה שוב. אז קדימה לא להתעצל, ללבוש מעיל לנעול מגפיים ולבוא למאנצ'יז. אני לא מבקש,אני דורש. אז ניפגשים ביום ראשון? כמובן שגם כל השאר מוזמנים פשוט רוב הכותבים פה הם חלק מהמאנצ'יז וגם פליצי קפיצי באה אלינו הרבה ואני שמח על כך. שיהיה לכולם לילה משובח
ולא לשכוח. המאנצ'יז פתוח גם מחר, אני לא אהיה שם אבל עדיין, בין השעות 4 ל9!!

JAMES DEAN

New member
אם כבר אתה מדבר על ג'יימס דין ומעיל

אז בשנות ה-90 חברת ליווייס הוציאה במיוחד מעילים כאלו.

נו , ו- ? הוציאה מעילים כאלו - ומה ? ../images/Emo68.gif

בקיצור ,עזוב שטויות , אולי באמת נגיע למנציז' ביום ראשון ? מי יודע ? אולי....

ZiV GiLbOa

New member
לא אולי.

אני אבוא באיום: אם אתם לא באים אני מחרים את הפורום למשך שבועיים. ראו הוזהרתם אני דורש מכולם להגיע.

לא זיו! אל תעשה לנו את זה! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

איך נשרוד בלעדייך?! איך?! יום ראשון- פגישת פורום במאנצ'יז. אונית- תביאי את כל המקהלה למאנצ'יז, נעשה שמייח! D: לא לשכוח להביא כסף! המאנצ'יז זקוק לזה נואשות! O: ד"א, אני אביא קלפים שנשחק. אתה לא מבין מה הלך ביום שלישי ששיחקתי נגד מה-שמו טאקי XDD בקיצור: אני הולכת להביא אונו. צריך להביא מונפול למאנצ'יז לדעתי. יש מתנדבים?

היי! אני תרמתי כבר את כספי לקהילה! O:

+
40 ש"ח תרמתי למאנצ'יז! 40 ש"ח "בזבזתי" על הטוסטים הטעימים מעשה ידיו של זיו! לא תיפטרו ממני בכזאת קלות. מואהאהאהאהאהאהאה
יום ראשון, פגישת פורום במאנצי'ז. איך אני? D: לא לשכוח- יש סיכוי שהמאפיה הרוסית תבוא. ראו אוזהרתם ~מואהאהאהאה~

למעלה