בוקר טוב ליום שבת + סיכום שבועי

בוקר טוב ליום שבת + סיכום שבועי

עוד שבוע חלף מהר מהר, עם החג שקיצר אותו. אז איך היה? מה הספקתם? מה לא הספקתם? חוויות רגשות רצונות

אפשר להצטרף? :)

...(העיקר אני משחקת אותה מנומסת. הנה באה המגילה
) השבוע היה נחמד. לא מדהים בצורה יוצאת דופן אבל בהחלט טוב יחסית. ...לא יצא לי ללמוד הרבה, בעקרון בגלל החג אבל גם בגלל שהשתמשתי בחג כתירוץ
וגם בגלל שאין לי הרבה לחץ בלימודים כרגע... אבל את מה שהייתי חייבת עשיתי ואני מרגישה בסדר גמור עם זה. ...הספקתי להיות עם חברים בדיוק בכמות שהייתי צריכה בשביל לרצות את היצר החברתי שלי...
וגם מזה אני מרוצה ...הספקתי לנהוג
(כן, אני, אני בשוק מעצמי בעניין) משהו כמו 4 שעות השבוע. ולא דרסתי שום דבר ואף אחד – ואפילו כמעט כמעט הצלחתי לחנות כמו שצריך אתמול. (כמעט). אני משתפרת לאט לאט :) ...וחוץ מכל אלה, השבוע היה השבוע השני ברצף שבו ממש טפלתי בעצמי כמו שצריך. עשיתי (עם עזרה ודרבון כמובן, אבל עדיין) שינוי חד בעניין הזה לפני קצת זמן ואיכשהו זה הצליח. וזה ממשיך להצליח. (טפו טפו) ובכנות, הרבה יותר טוב לי ככה, כשאני מטפלת בעצמי יותר. ...רגשות ורצונות? יש הרבה דברים שמתחילים וקורים ומסתיימים לי בזמן הקרוב ויש כמובן הרבה רגשות בעניינים האלה. אבל אני דיי אוהבת את ההתרגשות שהכל מביא. זה מעסיק לי את המוח ועושה לי טוב על הלב. ועל החלקים המפחידים שבעניין אני משתדלת לא לדאוג יותר ממה שצריך כרגע. רק רוצה להעביר את החודשיים הקרובים כמה שיותר בכיף ולהצליח כמה שיותר (בלימודים, ובכלל). ורוצה שהשינוי יהיה טוב. מחכה לו כבר ובאותו זמן מרגישה איך הזמן שלי קצוב וזה קצת עצוב לי. ...אבל בכללי אני שמחה. :) וד"א.. מצטערת שלא הייתי הרבה זמן. אבל המשכתי לקרוא מדי פעם... ועכשיו אני שוב פה. שיהיה בוקר טוב וסופ"ש טוב לכולם.

BellA עלמה

New member
שבת שלום

היה לי שבוע חביב. ראיון עבודה 1 שהלך סבדר ובריתה אחת (תינוקת חמודה
) למרות שלדעתי זה היה מפוער מידי לאירוע. היום גם יש לי יום אמוס אבל כייפי

reedgreenwhait

New member
בוקר...

היה רע כרגיל. מה הספקתי- לא הספקתי כלום...אלא אם להחשיב שעשיתי את הבגרות בתנ"ך. לא הספקתי- ללמוד, להכין ש.ב. חוויות- לא שאני זוכרת. רגשות- תמיד שליליים. רצונות- :/ עדיף שלא אגיד. נ.ב- שבוע טוב לכולם. מקווה שאני לא מפריע בפורום.

ניאו30

New member
השבוע שלי...

התחלתו עמדה בסימן של בלבול בכל הקשור לדברים שאני עושה עכשיו-התלבטות בכל הקשור לסדר העדיפויות שלי בחיים וכדומה.איפושוהו ביום חמישי זה התחיל להשתנות-עשיתי באותו יום כמה דברים שגרמו לי להרגיש טוב עם עצמי, עם הדרך שאני נמצא בה עכשיו(עם התהליך) ועם השינויים שעשיתי בחיים שלי(לפעמים חושב שלא שיניתי מספיק). ה"פרי" של זה היה אתמול-לא חשוב שאני תמיד נהנה לרקוד,אבל אתמול נהניתי שוב בצורה מאוד מיוחדת וגדולה.נכון שאני די "קורע" את עצמי בריקודים האלו ויוצא מהם סחוט(פיזית ורגשית),אבל אני כל כך נהנה שם שזה ממש לא אכפת לי.היום יש לי עוד מסיבה שהוזמנתי אליה,אבל לא בטוח שאני אלך אליה.לא רק בגלל שהרגליים שלי זקוקות למנוחה קצת,אלא גם הנפש שלי שעוברת בזמן האחרון הרבה עוצמות רגשיות.אבל אולי אני בסוף אלך בכל זאת...

שכחתי מכל השבוע נשארו רק 3 ימים

האחרונים בית מלון ארוחות פינוקים אפילו הרווחתי קצת ג'ובות בהימורים

לקשמי

New member
סופשבוע מלא בהרהורים

אם לסכם את השבוע - היה שבוע טוב. שבוע שהתחיל בחג שאותו, כמו את כל החגים האחרים העברתי במרכז ליוגה, ואחריו עוד שלושה ימים בעבודה, עבודה קשה, אבל גם הם עברו מהר בסך הכל. והיום שמעתי על מקרה עצוב, אדם שהכרתי עד לפני יותר משנתיים (כלומר שנתיים וחצי בערך שאני לא בקשר איתו), איבד את בנו השבוע, שנהרג בתאונת דרכים. היה לי קצת מוזר לעשות את זה, אחרי למעלה משנתיים שאין בינינו קשר, אבל שלחתי לו מכתב ניחומים במייל, למרות שכשאני חושבת על זה, האם באמת יש דרך לנחם? האם באמת אפשר לעשות את זה במילים? ובכל זאת כואב לשמוע והרגשתי צורך להביע את השתתפותי בצערו. שמעתי את זה היום בבוקר במקרה, תוך גלישה בפורום שהוא משתתף בו לפעמים. ומאז אני כל הזמן במחשבות עליו ועל האסון שפקד אותו. חושבת כמה זה נורא לאבד בן ועוד בתאונה, לא משהו שאפשר להתכונן או לצפות אותו.

עצוב. ../images/Emo16.gif

לא חושבת שיש דרך לנחם. אבל לדעתי, תשומת הלב שהשוכלים (אמרתי נכון?) מקבלים בזמן אובדנם, בעצם מסיטה קצת מן האירוע ובכך מנחמת. כלומר, לא מנחמת, אלא מחזירה אל החיים וההווה.

השבוע שלי

ממממ, לא היה מדהים מבחינת מצב רוח (הימים האלה בחודש). מבחינת לימודים - פרחתי ושיגשגתי. יום הלימודים האחרון שלי לתואר התקיים ואת סיומו חגגתי בקפה עם חברה
וייללתי על העבודות שנתנו לנו לסיום הסמסטר. רב השבוע הייתי לבדי (מה שרק הגביר את המצב רוח הלא מוצלח), אבל יצא לי כמה פעמים להפגש עם חברים וכל פגישה הייתה אוצר גלום. על חוף הים הכלב שלי שוחח עם סלבריטאי ישראלי חתיך ונתן לי את האפשרות להתבונן בבחור חשוף החזה, שדי נהנה לדבר עם הכלב, אגב. (לא שאני בענייני סלבריטאים, אבל את ההוא זיהיתי. שיחק ב'משחק החיים' אם מישהו זוכר). תיסכולים: לא הלכתי לאירוע תפוז הזהב, כי למדתי. לא הלכתי למסיבה שתכננתי ללכת אליה - כי חטפתי פאניקה. רצונות שלי מהשבוע הנוכחי: לימודים לימודים לימודים. אין פה ספק של שאלה. להגביר קצת את הספורט, בשבוע האחרון עם כל הבעסה, גם הספורט לא היה משו. ללכת לשבוע הספר.

למעלה