בוקר טוב ליום שכולו טוב? או רק פעמיים?

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום שכולו טוב? או רק פעמיים?

לפי התחזיות יותר טוב לא יהיה .זה יקח שנים.
נקווה שעדין בזמנינו.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

היגעתי אמש הביתה , נפלתי שדודה ונרדמתי מייד
יום ארוך!! אמא, חיכיתי בשדה דב לבעלי ובתי שחזרו מאילת
ואח"כ סבב נכדים, עם הכנת ארוחת ערב אצל בתי הצעירה לכולם...

אתמול בטאבלט שלי ראיתי ידיעה שהוחלט להעלות את קיצבת האוצר
לניצולי השואה כבר החל מהחודש - אבל הבוקר אני לא מצליחה למצוא
את הידיעה.... העאלה היא בהתאם לאחוזי הנכות שיש לכל אחד.

בענין המקררים לניצולי שואה, הן פטורים מהמע"מ.

י מ י ת 2

New member
אמש נפגשתי עם קבצה מעמותה

ידי לחינוך. זו עמותה שנותנת שעורי עזר לילדים מתקשים והכל כמובן בהתנדבות. יש כמה וכמה קבוצות כאלה ברחבי הארץ. אתמול נערכה מסיבת סיום השנה לאחת הקבוצות מהראשל"צ, באתי לספר להם סיפורים. כמובן בהתנדבות. היה מאד נחמד. אוכל. מוסיקה, סיפורים אוירה חברתית נעימה. מה צריך יותר?
והיום סדנת הציור קוראת לי ואני באה.
יום טוב.

יוליקה

Member
מנהל
שפו ימית!!! כל הכבוד לך!!

ע"פ הפירסומים של משרד האנרגיה

הסיבסוד על המקררים הוא כ 60% [עד 2000 ש"ח למקרר]

יוליקה

Member
מנהל
ספרים? תוך כדי נהיגה??

כשתכננו טיול השתמשו במפות - אבל כדי למצוא רחוב בתוך עיר
צריך היה שמישהו יסתכל במפה וידריך את הנהג....

אגב, כך היה לנו בניו יורק ב-1989 - כך גיליתי שאני זקוקה למשקפי קריאה....

בצהל חיילים קרביים לומדים מפות

אתה לומד את המסלול ותוואי-שטח ואחר כך מנווט בעל פה..
רחובות העיר זה הרבה יותר קל, מה גם שבניגוד לצהל אתה יכול לעצור בצד ולבדוק את המפה באמצע הדרך.
אצלי אמצעי הניווט בטלפון משום מה הפסיק לעבוד וזה לא מטריד אותי יש לי ספר רחובות ברכב. ואם אני על קטנוע, אז אני יכול ללמוד את המפה ולנסוע.

עמיקם10

New member
בארה"ב מעל לכל צומת יש שלט-כרזה עם שם הרחוב

פה בקושי יש שלטים קטנים כאלה. ולא בכל מקום. אגב הGPS לקח אותי מדרך המכבים בראשון שהוא הכביש לאור יהודה- שמאלה בצומת בית דגן- ודרך כביש 4..לצומת הטייסים בדרכי למושב -רינתיה לקנות ארון שירות..בדרך חלפנו על פני הצומת שממנה היינו אמורים להגיע. חזרה כבר נסענו בלי עצות..

י מ י ת 2

New member
אמש חיפשתי כתובת בראשל"צ. את שמות הרחובות

איכשהו ראיתי, אבל את מספרי הבתים - נאדה!
צריך להיות חוק עזר שהבתים והרחובות יהיו כתובים באותיות גדולות ובמקומות גלויים ולא מסתתרים מאחורי עצים למשל.
הסתובבתי בחצי רחוב כאשר אני בולשת אחרי מספרי הבתים. למזלי זה היה רחוב קטן. אי לי גי פי אס אני נעזרת במפות של וואלה. מה שמעניין חיפשתי את המסלול גם בוואלה וגם בYNET כל אחד מהם בחר מסלול אחר. השתמשתי במסלול שנראה לי הכי פחות מסובך ואכן הגעתי.

עמיקם10

New member
ראשון לציון-המדרחוב נהדר ויפה..

אבל. ברחוב שהוא על שמו של חוזה המדינה. והרחוב הראשי של המושבה לשעבר.הכי סואן בעיר וממול למדרחוב ברחוב רוטשילד קרן הרחובות הרצל-רוטשילד- שהיא הצומת הסואנת ביותר -מכוניות והולכי רגל- והיא מכוערת להפליא. ממול גן העיר הנהדר- עם שדרות דקלי הוושינגטוניה-אבל חזיתות הבתים והמראה הכללי של [רחוב] שדרות הרצל הזכור לי עוד מנסיעותי לדרום-בשנת 70- מוזנח ולא נקי..[מאחר ועברתי דירה זה הנתיב שלי לדואר-ולמרכז העיר. ]
הייתי בפאריז וגם ברומא..ואנחנו קצת מזניחים את הארץ...............שלנו.
נ.ב.
כתבתי על זה לעירייה [באימייל כתשובה- על הודעה שלי שה'גל ירוק' לא פועל ברמזורים ברחוב הרצל כשנה.]

למעלה