בוקר טוב ליום שלישי! כיף לפתוח את הבוקר עם כל כך הרבה מתנות מה לובשות?
S shmickey New member 9/2/16 #1 בוקר טוב ליום שלישי! כיף לפתוח את הבוקר עם כל כך הרבה מתנות מה לובשות?
S shmickey New member 9/2/16 #2 היום פותחים עלי עיניים בעבודה.. כל כך השמנתי שנקרע לי הג'ינס ג'ינס+טופ+מגפונים - חדשים מאסוס. לא בטוחה שהאנשים פה סביבי מצליחים לבלוע את כמות הקרעים שיש.. אפילו הבאתי איתי ג'ינס להחלפה בתיק למקרה וארגיש שצריך
היום פותחים עלי עיניים בעבודה.. כל כך השמנתי שנקרע לי הג'ינס ג'ינס+טופ+מגפונים - חדשים מאסוס. לא בטוחה שהאנשים פה סביבי מצליחים לבלוע את כמות הקרעים שיש.. אפילו הבאתי איתי ג'ינס להחלפה בתיק למקרה וארגיש שצריך
R Rosie52 New member 9/2/16 #4 חמסה חמסה שום בצל תתחדשי! על הכל. מאוהבת לגמרי בטופ וגם השרשרת משולבת מעולה. מסכימה שאולי ישנם קצת יותר מדי קרעים בג'ינס בשביל מקום העבודה (שלי אבל אולי אצלך זה עובר). המגפונים האלו מקסימים ולפי האימום הן נראות ממש נוחות. רוזי
חמסה חמסה שום בצל תתחדשי! על הכל. מאוהבת לגמרי בטופ וגם השרשרת משולבת מעולה. מסכימה שאולי ישנם קצת יותר מדי קרעים בג'ינס בשביל מקום העבודה (שלי אבל אולי אצלך זה עובר). המגפונים האלו מקסימים ולפי האימום הן נראות ממש נוחות. רוזי
S shmickey New member 9/2/16 #6 חוץ מכמה מבטים לא נאמר לי כלום הג'ינס איז היר טו סטיי! השאר פשוט יצטרכו להתרגל
ל לי וולף New member 10/2/16 #8 אחלה של לוק!! מתה על הג'ינס (!), מתה על הפסים המתחלפים (!) ומתה עליך!!
S shmickey New member 9/2/16 #5 דוקא הג'ינס אחלה! הוא אומנם טיפהלה מוזר באיזור המפשעה מכיוון שהוא מאוד גבוה, אבל עם הסריג הזה שמסתיר זה אחלה לגמרי (ואוסף יופי את הבטן ) את התיק אכן הייתי מחליפה למשהו קרמי ורגוע. אחלה לוק, נעים ומקסים! לגמרי משהו שהייתי לובשת
דוקא הג'ינס אחלה! הוא אומנם טיפהלה מוזר באיזור המפשעה מכיוון שהוא מאוד גבוה, אבל עם הסריג הזה שמסתיר זה אחלה לגמרי (ואוסף יופי את הבטן ) את התיק אכן הייתי מחליפה למשהו קרמי ורגוע. אחלה לוק, נעים ומקסים! לגמרי משהו שהייתי לובשת
ל לי וולף New member 10/2/16 #10 לוק מקסים! לא יודעת אם הייתי בוחרת בתיק הזה בעצמי אבל אני מחבבת אותו ואת הצבעוניות שלו ואני חושבת שהוא משתלב יופי עם הלוק המעיל פיגוז!!
לוק מקסים! לא יודעת אם הייתי בוחרת בתיק הזה בעצמי אבל אני מחבבת אותו ואת הצבעוניות שלו ואני חושבת שהוא משתלב יופי עם הלוק המעיל פיגוז!!