לא אמרתי שום דבר שאיננו אמת, רק במילים ברורות...
בכל העולם הנאור מתייחסים כך לדת עם הכפיה דתית.
יש לי בספר ("התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין") מאות תגובות של אישים מכל העולם ומכל התקופות, וגם הניתוח שלי לכתוב בתנ"ך ובעיקר בתורה עוסק בעובדות כי אני נגד מוחלט של כל מילירדיי הפרשנויות ההזויות שאיש לא הוסמך לפרש, ויותר מזה, כל הדתיים פשוט עושים צחוק מעצמם כשטוענים שהתורה קדושה אבל לא מהססים לפרש אותה ולעשות ממנה בדיחה.
ואני מכיר דוגמאות רבות של פרשנויות כאלו שגורמות רק לבוז לאותם אנשים, ולא רק זה אלא גם שקרים רבים שמוכרים לאנשים כל אותם כוהני דת. אני מכיר את הנושא כמי שחוקר את התורה וספרים נוספים החל מ-2012.
איך אפשר לייחס נורמליות לאנשים שממציאים שקרים כדי להוביל את צאן מרעיתם לאן שהם רוצים, אנשים שמעוותים את המיתולוגיה היהודית כשהפכו אותה לדת , כאשר חוקים רבים בכלל הועתקו מכתובים אחרים ממלכת בבל ואשור ואפילו מקודקס גורטינה
כתבתי כבר פעמים רבות, אבל בכל זאת אתן לך דוגמא מספר דוגמאות-
א.
רב ראשי לשעבר טען שתלו את וושתי (שקר) ערומה (שקר) כיוון שלא יכלו להלביש אותה (שקר) כי גדל לה זנב......
ב.
רב ראשי לשעבר טען שכאשר יוסף השתלט על חיטת מצרים ומכר להם לחם, הכוונה לברית מילה...
ג.
כהני הדת מתעקשים על חוקים להפחיד את האנשים בכך שמספרים לכולם שעשרת הדיברות הן מה שאת יש להניח מכירה, כאשר זה שקר מוחלט (לפי הסיפורת) הרי משה שבר אותם, ואחר כך כתב 10 אחרות מרוככות יותר ושם כתוב במפורש שאלו עשרת הדברים בין החבר הדמיוני לעם ישראל.
וכל זה כתוב שחור על גבי לבן ומנוקד ויש הוראה להתעלם מזה כיוון שעשרת הדיברות האמיתיות לא ממש מפחידות את האנשים (הבת שלי מורה בכירה, ויש הוראה מפורשת של משרד החינוך אלו פסוקים מהתורה יש ללמד, והם מדלגים על 10 הדיברות האמיתיות)
ואלו טיפה זעירה ממאות אלפי שקרים רק בנושא התורה.
בלי לשכוח עוד אמונות שהפכו אותן לחובה למי שדתי, כמו למשל שאסור לאכול בצל שאורכו פחות מ-27 ס"מ, החמור והכלב הם חיה טמאה, אסור להחזיק ציפורים בבית כי זה יגרום למות הילדים.
כבר אפלטון בכ-300 לפנה"ס אמר:
"אדם פיקח היה זה מי שבדה מליבו את האלוהים"
אז מותר להתייחס בזילזול לאנשים נחותים כאלו, וזה בכלל לא קשור להשכלה או מעמד.
זו דעתי על האנשים ההזויים הללו שאין להם שום בעיה להמציא שקרים (למשל- האיסור לשמוע שירת אשה זה לא מהתורה, זה שקר), הם כל כך הזויים שהם מסוגלים לקבוע הלכות מטורפות שאדם נורמלי לא יכול אפילו בחלום לחלום על דבר כזה, כמו למשל- אין מגלים אם אשה בתולה או לא? מושיבים אותה ערומה על חבית יין פתוחה. אם יש לה מהפה הבל של יין, היא לא בתולה.
ועוד אלפי מנהגים כאלו.
שלא לשכוח שכל התורה כולה הינה חוקים שיש לציית להם אחרת יש עונש שמתחיל במלקות ועד סקילה באבנים, ועד מוות לפי החרב ושריפה.
והחוקים באופן מפורש מפלים את הנשים לרעה ומתייחסים אליהן כאל מעמד נחות חסר ערך, וכך גם הרבנים עם ההלכות שלהם.
אבל כמו שאמרתי, מה שיש לי נגדם זו הכפיה שהם כופים עלי חוקים הזויים שהם ממציאים, ומסרבים לראות בי אדם בעל זכויות כחילוני, ויעשו הכל כדי לרמוס אותי, ולא משנה המחיר.
לא לשכוח שהאמירה "ישראל מדינה יהודית ודמוקרטית" היא שקר מוחלט, כיוון שאין ביהדות שום דמוקרטיה.
וכן, מה שאנשים קוראים "אלוהים" (מקור השם הזה מארמית לא עברית) זהו החבר הדמיוני שהוא פרי המצאתם של כוהני הדת מאז ומעולם.
ולגבי החוקים או אמירות הזויות, זו עובדה.