בוקר טוב ליום שלישי...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב ליום שלישי...

עוש שבוע "יא-מנייאק" כך אמרנו בצבא...
שיגמר כבר טרוף המערכות הזה....

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

שבוע בדיוק לבחירות, מתח בדרום,בוטים
וחפרפרות, הסכמים שקטים בע"פ ובכתב, אסטרטגיות
חדשות, הכל מותר, הכל אפשרי וכמעשה כשפים ומאחזי
עיניים פועלים פעילי כל המפלגות ללקט ולאסוף עוד כמה
קולות, ובינתיים, מאיימים אסירים בטחוניים בשביתת רעב
והג'יהד האיסלמי מבטיח פעולות נקם.המתח והדריכות הפכו
להיות חלק מחיי היום יום שלנו וללא כל ספק משפיעים מאוד
על התנהלותנו.נקווה כי היום יעבור בשקט ונדע יום של שיגרה.
מאחלת לכולנו בוקר טוב ויום נפלא שיהיו בו בשורות טובות.

יצאנו להתאוורר עם גמלאי תדיראן

לרהט והסביבה, קצת להפיג את הצפיות המבחילות בטלוויזה כאשר מראים את ביבי/פינוקיו מדבר ומשקר בכל מילה ומילה שיוצאת לו מהפה.

שקט לא יהיה

רק מדינה מופרעת של דיקטטור אינטרסנט מרשה שמעבר לגבול יפגיזו אותה ללא הרף שנים רבות בלי שום תגובה מעשית, אלא מכסימום חיל האויר תוקף עוד 100 מטרות (כולם בתים ריקים).

בחירות הפעם ממש מתאימות לממשל המופרע שבנוי מרמאים שקרנים נוכלים וגנבים, כולם משקרים לכולם, כולם מעלילים שקרים על כולם, אף צד לא נקי מזה.
אדם ישר לא יכול להיות פוליטיקאי, בדיוק כמו שמדינה לא יכולה להיות יהודית ודמוקרטית, כי אין דמוקרטיה ביהדות.

בממשלים משני הצדדים הדתיים למעשה הם השולטים, והם מוכתבים ע"י החוקים הדתיים האוסרים התחברות אחד לשני, במפורש.
לכן כל האמירות על שלום הן עורבא-פארח ועוד שקר המצוטט שוב ושוב.

ומי שחושב שיהיה פה שקט אי פעם , חי באילוזיה.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, לקוות מותר??

70 שנה אין שקט... אבל אנחנו ממשיכים לקוות....

judithedna

New member
נמאס לי מהכול ובעיקר מנתניהו

השקרן והעבריין ואשתו שגנבה מכספי המדינה והבן שלו שיש לו פה מזוהם. נמאס לי מהרפש שפשט במדינה. הגיע הזמן לסלק את האיש הזה ולהתחיל מחדש. שימו לב - כל אחד מאלה שרואה עצמו מועמד לראשות הממשלה נשוי - ולאף אחד אין אישה כמו האישה הזאת... וכנראה שגם אין לו בנים או בנות כמו הסרסור לבית נתניהו.

חלומות באספמיה אינן עבירה.....

בוודאי שאפשר לקוות, לצפות, לשאוף וכו, אבל זה לבד לא עובד, צריך לעשות משהו בכיוון, ואף אחת ממשלות ישראל לא רוצה לעשות שלום.

הם מתנהגים בדיוק כמו החמאס- כל זמן שיש מלחמה, הציבור לא פנוי לעסוק בחיים עצמם, לא בטיפול בקשישים, לא במצב בתי החולים, לא במשקים חקלאיים נסגרים בהמוניהם (לא בשטחים, אצל המתנחלים הכל פורח...) כשאנחנו יודעים גם מנסיון שעם שאיננו מחובר לאדמתו סופו להיעלם,
אז זה יחד עם הפטנט של הפחדת הציבור, מותיר לממשלה לנהל את שחיתויותיה בלי שום מעצור ולהסתמך על תמיכת האספסוף העיוור לנעשה המתייחס לממשל כאל טוטאם וכמה שהממשל לא יכה בהם, הם כמו עבד נרצע ממשיכים לעבוד את הדיקטטור.

גם מה שנעשה מול מצרים וירדן הוא בסך הכל "שביתת נשק" שגם היא יכולה בשניה להיעלם בעיקר בגלל ארגונים פונדמליסטים ששולטים בשני הצדדים.

הנה גם החרדים עבדי החבר הדמיוני מקווים מאות שנים לבוא המשיח שיהפוך את המדינה לאינקויזיציה של הרבנות, אבל החמור שלו מת מזמן , מה שלא סיפרו להם.

tamarsharoni

New member
שפירא , אינני מבינה מה יש לך נגד הדתיים .

מה אכפת לך מה אדם , שאינך מכיר אותו , חושב/מאמין . למה כל כך מפריע לך אם הם מתפללים , שיתפללו כל היום , שיעשו מה בראש שלהם . אם היה לך משהו נגד אדם מסויים , נגד קבוצה ספציפית שמפריעה לך , ניחא , אבל אתה ממש אובססיבי לגבי הדתיים ,רק מכיוון שהם דתיים , זה נראה לי כמו סוג של הומופוביה .

מינהר

New member
תמר, הוא צודק. מי שעושה תורתו קרדום

לנצל את הקופה הציבורית, לא לשרת בצבא ולא לעבוד הוא חוטא גדול. ואלוהים יעניש אותו. שיזהר.

מינהר

New member
היום הייתי בטיול באגמון חפר, חוות חפציבה

ומוזיאון החאן, שני האחרונים בחדרה. מקומות יפים, וראויים לשבח.
בקרנו גם בחברת חשמל חדרה. אין שם כיסאות, ההרצאה בעמידה. גועל נפש.

שמעת פעם את המושג "לשקול מילים"

אני תמיד משתדל להאמין שמי שאומר מושג שהוא בעצם העלבה או קללה, בעצם לא מבין מה אמר כי הוא מכיר את המושג (ולא משנה באיזו שפה...), כי אם כן הבין, זה חמור יותר.

וזו הדוגמא האחרונה, (לפני מספר ימים היתה קללה ממישהו אחר דווקא במושג בעברית , ולא הגבתי)
"הומופוביה
הומופוביה הוא מונח ממדעי החברה המתאר מקור של מחלת נפש המובעת בפחד, רתיעה וסלידה (אנטיפטיות) מהומואים ולסביות. בהגדרה רחבה יותר, המונח מתאר את ביטוי תכונות אלה באפליה, דחיה, שנאה, זלזול, או תוקפנות כלפי נטייתם המינית, כלפי מימושה של הנטייה המינית, כלפי זוגות בני אותו המין, וכלפי גילויי חיבה בין בני אותו המין. "

הסברתי כבר עשרות פעמים אולם כששוכחים כותבים העלבות.
אין לי שום דבר נגד הדתיים המאמינים באמונות תפלות ובמליארדים של פרשנויות הזויות והכל בגלל היותם עבדים של הרבנים שמעבידים אותם לחבר הדמיוני, עם תיאורי עונשים מזעזעים למי שלא יעשה כדבריהם (ואל תזלזלי בידע שלי, כתבתי ספר על התנ"ך ואני מכיר את התנ"ך, הקוראן והברית החדשה...)
האמונה בהבלים הללו הם ענינם הפרטי.

יש לי בהחלט נגד ועוד איך, נגד הדתיים/חרדים בחדירה לחיים של כולנו כל העת ובכל תחום , הכל כדי לבצע הדתה ולהשתלט על חיי האנשים, החל מהנושא הפרטי ביותר והוא הנישואין ועד ספרי הלימוד בבתי הספר, ובכלל בכל תחום בחיים.

המלחמה של החרדים היא כבר מהמאה ה-16 כאשר פרצה התנועה החילונית שמאסה בעבדות לכוהני הדת (בכל העולם המערבי), ואז קמה תנועה נגדית שקראו לה "חרדים" שכל מטרתם לרמוס את החילוניים ולהעביר אותם מהעולם.
וזאת הם עושים עד היום באדיקות רבה, לאנגזם לאנגזם אבר זיכר - לאט אבל בטוח.

כל אדם צריך להיות אובססיבי נגד מי שרומס את חייו וזכויותיו ועושה הכל להפוך אותו לעבד לחבר הדמיוני ולאמונות ההבל שלהם.
הם מתבססים רק בזכות האדישות של האנשים ו-"בזכות" הפוליטיקאים שמוכרים אותנו בעד בצע אלקטוראלי.....

אבל מזה ועד לקרוא לי הומופוב ?

tamarsharoni

New member
שפירא , אני מאד מצטערת אם פגעתי בך , ומבקשת סליחה .

אבל בפרוש כתוב "זה נראה לי כמו סוג של הומופוביה" , והכוונה היתה במובן הרחב של המילה . פחד מקבוצות אנשים שונים מאיתנו . גם שונים מינית וגם צבע אחר , אמונה שונה , גזע אחר , לא בדיוק השטנץ שמוכר לנו .
תיקרא את מה שאתה כותב , לא רק היום , אלא בהרבה מההתכתבויות שלך , כשאתה מזכיר חרדים , אתה מוסיף את "החבר הדימיוני" ועוד ביטויים לא מחמיאים ולא מכבדים .לדוגמא תקרא את סוף השורה , הלפני אחרונה שכתבת , "לחבר הדימיוני ולאמונות ההבל שלהם" . לי זה נראה מאוד לא מכובד ,
ואם כל זאת , באמת שלא התכוונתי לפגוע , ואם נפגעת , אני שוב מתנצלת , תמר .

מינהר

New member
תמר, באמת מה עניין הומופוביה לכאן?

את יודעת שלא תמיד נראית לי ההתלהמות של אנשים, אבל כשהם צודקים הם צודקים. הכפיה הדתית דוחה.

tamarsharoni

New member
'שפירא , אני מאד מצטערת אם פגעתי בך , ומבקשת סליחה

&nbsp
לצפיה ב-'שפירא , אני מאד מצטערת אם פגעתי בך , ומבקשת סליחה .'שפירא , אני מאד מצטערת אם פגעתי בך , ומבקשת סליחה . tamarsharoni<< ההודעה הנוכחית02/04/2019 | 22:353
אבל בפרוש כתוב "זה נראה לי כמו סוג של הומופוביה" , והכוונה היתה במובן הרחב של המילה . פחד מקבוצות אנשים שונים מאיתנו . גם שונים מינית וגם צבע אחר , אמונה שונה , גזע אחר , לא בדיוק השטנץ שמוכר לנו .
תיקרא את מה שאתה כותב , לא רק היום , אלא בהרבה מההתכתבויות שלך , כשאתה מזכיר חרדים , אתה מוסיף את "החבר הדימיוני" ועוד ביטויים לא מחמיאים ולא מכבדים .לדוגמא תקרא את סוף השורה , הלפני אחרונה שכתבת , "לחבר הדימיוני ולאמונות ההבל שלהם" . לי זה נראה מאוד לא מכובד ,
ואם כל זאת , באמת שלא התכוונתי לפגוע , ואם נפגעת , אני שוב מתנצלת , תמר .
&nbsp

לא אמרתי שום דבר שאיננו אמת, רק במילים ברורות...

בכל העולם הנאור מתייחסים כך לדת עם הכפיה דתית.

יש לי בספר ("התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין") מאות תגובות של אישים מכל העולם ומכל התקופות, וגם הניתוח שלי לכתוב בתנ"ך ובעיקר בתורה עוסק בעובדות כי אני נגד מוחלט של כל מילירדיי הפרשנויות ההזויות שאיש לא הוסמך לפרש, ויותר מזה, כל הדתיים פשוט עושים צחוק מעצמם כשטוענים שהתורה קדושה אבל לא מהססים לפרש אותה ולעשות ממנה בדיחה.

ואני מכיר דוגמאות רבות של פרשנויות כאלו שגורמות רק לבוז לאותם אנשים, ולא רק זה אלא גם שקרים רבים שמוכרים לאנשים כל אותם כוהני דת. אני מכיר את הנושא כמי שחוקר את התורה וספרים נוספים החל מ-2012.

איך אפשר לייחס נורמליות לאנשים שממציאים שקרים כדי להוביל את צאן מרעיתם לאן שהם רוצים, אנשים שמעוותים את המיתולוגיה היהודית כשהפכו אותה לדת , כאשר חוקים רבים בכלל הועתקו מכתובים אחרים ממלכת בבל ואשור ואפילו מקודקס גורטינה

כתבתי כבר פעמים רבות, אבל בכל זאת אתן לך דוגמא מספר דוגמאות-
א.
רב ראשי לשעבר טען שתלו את וושתי (שקר) ערומה (שקר) כיוון שלא יכלו להלביש אותה (שקר) כי גדל לה זנב......
ב.
רב ראשי לשעבר טען שכאשר יוסף השתלט על חיטת מצרים ומכר להם לחם, הכוונה לברית מילה...
ג.
כהני הדת מתעקשים על חוקים להפחיד את האנשים בכך שמספרים לכולם שעשרת הדיברות הן מה שאת יש להניח מכירה, כאשר זה שקר מוחלט (לפי הסיפורת) הרי משה שבר אותם, ואחר כך כתב 10 אחרות מרוככות יותר ושם כתוב במפורש שאלו עשרת הדברים בין החבר הדמיוני לעם ישראל.
וכל זה כתוב שחור על גבי לבן ומנוקד ויש הוראה להתעלם מזה כיוון שעשרת הדיברות האמיתיות לא ממש מפחידות את האנשים (הבת שלי מורה בכירה, ויש הוראה מפורשת של משרד החינוך אלו פסוקים מהתורה יש ללמד, והם מדלגים על 10 הדיברות האמיתיות)
ואלו טיפה זעירה ממאות אלפי שקרים רק בנושא התורה.

בלי לשכוח עוד אמונות שהפכו אותן לחובה למי שדתי, כמו למשל שאסור לאכול בצל שאורכו פחות מ-27 ס"מ, החמור והכלב הם חיה טמאה, אסור להחזיק ציפורים בבית כי זה יגרום למות הילדים.

כבר אפלטון בכ-300 לפנה"ס אמר:
"אדם פיקח היה זה מי שבדה מליבו את האלוהים"

אז מותר להתייחס בזילזול לאנשים נחותים כאלו, וזה בכלל לא קשור להשכלה או מעמד.

זו דעתי על האנשים ההזויים הללו שאין להם שום בעיה להמציא שקרים (למשל- האיסור לשמוע שירת אשה זה לא מהתורה, זה שקר), הם כל כך הזויים שהם מסוגלים לקבוע הלכות מטורפות שאדם נורמלי לא יכול אפילו בחלום לחלום על דבר כזה, כמו למשל- אין מגלים אם אשה בתולה או לא? מושיבים אותה ערומה על חבית יין פתוחה. אם יש לה מהפה הבל של יין, היא לא בתולה.
ועוד אלפי מנהגים כאלו.

שלא לשכוח שכל התורה כולה הינה חוקים שיש לציית להם אחרת יש עונש שמתחיל במלקות ועד סקילה באבנים, ועד מוות לפי החרב ושריפה.
והחוקים באופן מפורש מפלים את הנשים לרעה ומתייחסים אליהן כאל מעמד נחות חסר ערך, וכך גם הרבנים עם ההלכות שלהם.

אבל כמו שאמרתי, מה שיש לי נגדם זו הכפיה שהם כופים עלי חוקים הזויים שהם ממציאים, ומסרבים לראות בי אדם בעל זכויות כחילוני, ויעשו הכל כדי לרמוס אותי, ולא משנה המחיר.

לא לשכוח שהאמירה "ישראל מדינה יהודית ודמוקרטית" היא שקר מוחלט, כיוון שאין ביהדות שום דמוקרטיה.

וכן, מה שאנשים קוראים "אלוהים" (מקור השם הזה מארמית לא עברית) זהו החבר הדמיוני שהוא פרי המצאתם של כוהני הדת מאז ומעולם.
ולגבי החוקים או אמירות הזויות, זו עובדה.

למעלה