בוקר טוב ליום שלישי...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב ליום שלישי...

לתמר, בענין הלחם האחיד הפרוס, אני כבר שנים לא קונה...
אני קונה רק לחמים מקמח מלא, או שיפון, או פומפרניקל....
ובענין הנשיקה של הלחם... משתמשת בנשיקות של חלה
להחמצת מלפפונים...
לגופו של ענין, את צודקת שזה בזבוז...
 

judithedna

New member
אני כבר שנים אופה את הלחמים שלי,

הם שוקלים 800 גרם או חצי קילו. לפי הבחירה שלי. ושום דבר לא מתבזבז.
 
הנשיקה של הלחם


אני דווקא מרוצה מזה שהנשיקה קצת עבה, אני קולפת את הקשה של זה,
עם סכין טובה ומחלקת לשתי פרוסות וכך לא מתבזבז לי לחם.
 

שרון א77

New member
כלתי הייתה אופה לחם בבית ,

ולאחרונה נפתחה מאפיה בסביבה שלה,
ומאז עברה לקנות לחמים מגוונים בטעמים, במאפיית-הלחם.
 
למעלה