בוקר טוב ליום שמבשר את סוף השבוע...

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום שמבשר את סוף השבוע...

היום יומה של שולה זקן .נראה מה יהיה סוף הפרשה...

בקר טוב בקר אור. לא להאמין -

נכדתינו שבכיתה ז' יצאה ללא מטען ומוטען חכם לטיול השנתי בן יומיים. רוצה להתרכז בטיול.

חכמה.

בתחילת השבוע יצאנו לסושבוע בו לנו בזכרון יעקב המקסימה. טיילנו כמובן בסביבה גם קיסריה גם חיפה.

ממליצה בחום על ביקור במוזיאון ראלי בקיסריה. גם תצוגות מהנות, חלקן מתחלפות, גם חינמי.

הצליח לכם

כל המאמצים שלי לנתק את הנכדים מהטלפון אפילו לא לזמן קצר , ללא הועיל.

אגב שמעתי שלטלפון חכם קוראים "סמרט-פון" ולטלפון רגיל "כסיל-פון".....

עמיקם10

New member
ואיך מכשיר כזה קטן עולה מעל 4000 שקל ?

יש לי שניים פשוטים בבוידאם.ושניים פעילים אחד חכם ואחד סתם נוח מאוד.ואצלנו.רק מדברים בזה.ברחוב אם תשימו לב הרבה אנשים עושים את זה. וכל מי שיושב סתם עוסק בזה. והחברות הסלולוריות עושות מזה כסף. מבזבזים שעות בתור אצלם..לשדרג לתקן וסתם לעבור לחברה אחרת..

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, תודה אור על ההמלצה

אז... כמה מכם צפיתם אתמול באח הגדול?? אני לא!!
הבוקר פתחתי את ערוץ 10 - כי לא רציתי בכלל לשמוע על התכנית....

אם רבנים לא שומרים על יום זיכרון... מה אנחנו רוצים מאלה שאינם עומדים בצפירה??

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4519994,00.html

הנהלת גן החיות הסבירה כי היא מעוניינת לאפשר לרב ולמשפחתו ליהנות מביקור ללא הפרעת הקהל....
הוסיפו חטא על פשע!!!

מצחיק אבל כל כך השתעממתי

שבניגוד להרגליי, כבר בשעה 2200 הלכתי לישון וממש לא מענין אותי מי נכנס ולמה וכל יתר השטויות שלהם.
שני הליצנים ניסו אמנם לת אוירה של הצגה גדולה, אבל ים המלל מסביב ואוקיאנוס הפרסומות, הורס כל אפשרות להקים תכנית מעניינת, למרות שהפורמט כבר מיצה את עצמו ולא משנה איזה גימיק יחפשו הפעם, זה לא יעזור להם.

אני כבר לא מתפלא משום דבר אצל הדתיים. חוץ מזה שמדובר בשחיתות שפותחים גן חיות שלם בשביל משפחה, הרי הבילוי ביום הזה הוא בניגוד לחוק האוסר עינוג ציבורי, אבל אם הם מוכנים לחלל שבת בשביל ל"ג בעומר במירון, שום דבר לא קדוש בעינייהם, לא 6000000 שנרצחו ולא חללי צהל שנפלו על בטחון המדינה, שום דבר. מה שחשוב להם זה רק "החבר הדמיוני" וכל הפרשנויות והמנהגים ההזויים שלהם.

אני פשוט בז להם ולשכמותם.

הדסהש1

New member
אתמול נסעתי עם 2 בנותי לבקר את אבי.

הוא לא במיטבו בשנתו ה 94 בקרוב...אבל זכרונו
פנומנלי...היא החל לספר את קורותיו משנת 47
..על איך היה בתל אביב הקטנה ...הגענו לשמע
על שרונה...וכל מה שמשתמע ...סיפורים שאני לא
שמעתי מעולם...רק ב9.30 יצאנו משם..כי כבר לא יכול היה
לדבר...מקווה שיהיו לנו עוד זמן לשמע עוד סיפורים...

מאיר לא מענין, אבל בכל זאת פתחת

לראות מי הם הנכנסים ! אני אפילו לא פתחתי לראות !
אתה מזכיר לי חברה, כל פעם שהיו מספרים בדיחה גסה , היא אמרה שהיא לא רוצה לשמוע, אבל תמיד היא רצתה לדעת
מה היה בסוף !

קודם כל אשתי פתחה

שנית, אני תמיד מצפה לטוב, ולרוב מתאכזב.

אני ראיתי רק את השלושה הראשונים, אבל אני מניח שהתמהיל הקבוע יהיה: היפה, הגברי, ההומו, החריג, ערבי, אתיופי, בריון, פרחה וכל היתר, כדי להבטיח שיהיה ריב ככל שאפשר יותר זמן בין יותר אנשים שיהיה מענין לאלה שמצפים לקטטות, כי מה כבר יש להם בחיים אם לא לראות 14-15-16 אנשים שיושבים שלושה חדשים בתוך בית ומתחרים מי יחזיק יותר מעמד בלא-לעשות שום דבר.

אבל לציין שאשתי זו השנה השניה שלא עושה מנוי, לעומתה, אחותה כל שנה עושה מינוי ויושבת ומבזבזת לילות שלמים כדי לראות את הדפוקים האלו ישנים.....

יוליקה

Member
מנהל
היום 15.5. - 16 שנה למותו של

האומן הגדול ביותר של האמריקאים - פרנק סינטרה!

היום לפני 16 שנה בדיוק הגענו אמא שלי, בתי ואני לארה"ב
וזו הידיעה שקיבלה את פנינו... אמא שלי אמרה: עד שהגעתי לאמריקה
הוא לא יכול היה לחכות לי???

הוא נפטר למעשה ב-14.5.1998 - אבל כל הכותרות היו ב-15.5 ביום שהגענו.

http://he.wikipedia.org/wiki/פרנק_סינטרה

אני מאד אהבתי אותו, למרות שהוא שייך יותר לדור של הורי.

emmy5

New member
בוקר טוב חברים,השיר המפורסם של...

זה השיר האהוב שלי MY WAY

אני הצלחתי לחזור לתפוז אחרי הרבה בעיות...
רצו שאכנס מחדש עם סיסמה ,אחרי זה אי מייל..
האי מייל או הסיסמה לא נכונים..מה עושית .. טוב ,עניתי שכחתי את האי מייל או הסיסמה ..
טוב,הם רשמו לי HOTMAIL...
אני רשומה בתמוז מ2001..בטח האי מייל לא נכון .. הם עזרו לי והנה אני חדשה ותיקה עם סיסמה חדשה

יוליקה

Member
מנהל
נכון אממי, זה השיר הכי יפה

זהו שיר שפול אנקה כתב במיוחד לפרנק סינטרה.

למעלה