בוקר טוב ליום שמבשר את סוף השבוע..

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום שמבשר את סוף השבוע..

למרות הכל אני לא מצליחה לישון יותר מ 3 שעות..אילצתי את עצמי לכבות
את הטלויזיה ב 11 בערב והתעוררתי לשירותים ב 2 לפנות בוקר ומאז אני ערה..לא יודעת אם רמי יצא במזג אויר שיהיה מחר..אני אמרתי לו שישאר שם כי המקום מחומם..ואני לא מחממת כי אני סובלת מהחימום מכאבי ראש..מעדיפה להתלבש חם ולא לחמם..נראה מה יהיה..המכונה כבר פועלת..והיום אני אשתדל לנוח ולא לחשוב על כלום...

מינהר

New member
הדסה, תבדקי שוב, אם החימום עושה לך כאב ראש.

כל העולם מחמם, ואין קשר. אם החימום מייבש, משאירים חלון אחד טיפה פתוח, ונכנס אויר טרי. כך אני עושה --מפחד היובש.

מינהר

New member
יעלי, אתמול היה לנו מפגש ספרות ברמת גן. נסעתי למרות

הבעיות של יובש בעינים. כי זה היה קרוב לי, אזור רחוב הירדן. והיתה חניה בלי הרבה בעיות.
למה אני מספרת לך? כי את רצית לקיים פגישת פורום, והתרגזת, שאמרתי שאני אגיע רק אם יהיה במקום קרוב לי. להראות לך , שיש די הרבה מקומות קרובים, עם חניה.
בתמונה- פגישת קבוצת ספרות.

הדסהש1

New member
מסתבר שרמי משוחח גם

עם הבנות והם מסכמים בינהם דברים ואני אחרונה לשמוע.הוא ישאר בשיקום ואנו נבוא בשבת שמזג האויר ירגע...

בת חן191

New member
יש לי שני מזגנים ואני לא משתמשת בהם יש לי שלשה תנורי חשמל

בכל חדר אחד ,ומשתמשת בהם,,,מזגנים גם באטובוסים מחניקים אותי

צהריים טובים

הבוקר הוחלט ברוב קולות שלי ושלי אורי, שבגשם כזה, לא יוצאים מהבית
ולא הולכים למרכז יום, צלצלתי לנהג ההסעות שלא יבוא, קבעתי עם המטפל שיבוא ב- 11.00 וחזרנו לישון,
עכשיו אספר לכם מה שהבטחתי אתמול בלילה, איזה דבר חכם עשיתי,
אז מצאתי בבית שקית ניילון ענקית מחבילה שפעם כשהייתי עם גבס על הרגל, השכן שלי הביא לי וכיסיתי את עגלת הקניות, נעלתי
את הנעליים החורפיות, לקחתי מטריה ויצאתי לקניה מוצלחת במחסני השוק,
הגשם ירד ושום דבר מהמצרכים שקניתי, כולל חבילה גדולה של נייר טואלט,
לא נרטב, רק הניילון היה מלא מים, החלטתי לדחות להיום את הקניה
בפרימדונה של פירות וירקות ועוד כמה דברים שאני קונה שם, פתאום
ראיתי שהגשם נפסק והשמש זורחת, יצאתי וקניתי את כל מה שהייתי צריכה,
חזרתי הביתה מאד מרוצה, ממש טוב עשיתי, כי היום זה בלתי אפשרי לצאת
ומחר מבטיחים לנו סופה, רציתי לצלם את העגלה העטופה בשקית ניילון,
אבל התעצלתי.
עכשיו אני הולכת לקלף ולחתוך עגבניות ומלפפונים לסלט ולהכין
את ארוחת הצהריים, אין לי שום כוונה לצאת מהבית ולכן אני אשאיר על
עצמי את הפיג'מה,

הדסהש1

New member
אני במיטה מהצהריים..

לאחר שכיבסתי 2 מכונות.וייבשתי במייבש.חשבון החשמל הבא יהיה גבוה יותר.כי גם מחממת את הדוד..לא נורא...יש הנחה בחשמל.
ליאת מביאה לי את מעט הדברים שאני צריכה..כי אתמול קניתי חלק
.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב כולם, שרק לא תרטבו לי בגשם
.

המון בריאות לכולם והמון החלמה

הדסה, מזל טוב ליום ההולדת של השנה לנכדך.

הייתי עייפה אתמול עד כדי כך שלא יכולתי להתקרב אפילו למחשב.

מינה העיקר שנהנית בחוג לספרות. עוד קילומטר פחות קילומטר אני בטוחה שזה לא ממש קריטי לעיניים.

הסערה הכריחה אותי לצאת היום לרחוב בגלל תור בקופת חולים, הלכתי בלי רכב כי היה לי סידור בדרך וחשבתי שעד שאמצא חניה פה ועד שאמצא חניה שם, והמרחק ממש קטן אז לא כדאי. כשסיימתי את כול העניינים נפתחו ארובות השמים, ניגשתי לתחנת מוניות ממול ולקחתי מונית הביתה.

עכשיו אני נוסעת לפגישה של גריישט, אחזור הביתה וישר למיטה החמה.
חיוכון:
חמישה נערים שוחחו על עתידם.
אומר הראשון: "אני רוצה להיות עורך-דין, ולהגן על האזרח הפשוט".
אומר השני: "אני רוצה להיות פוליטיקאי, ולחוקק חוקים לטובת האזרח הפשוט".
אומר השלישי: "אני רוצה להיות רופא, ולסייע לבריאות האזרח הפשוט".
אומר הרביעי: "אני רוצה להיות בעל מפעל, ולספק תעסוקה לאזרח הפשוט".
אומר החמישי: "אני... אני רוצה להיות אזרח פשוט"...

יעלי

סימאורה

New member
המשך יום סגרירי וגשום ליום חמישי

אוף !!!!!זאת פעם שלישית שאני כותבת תגובה ,כתבתי תגובה וכשרציתי לעלות תמונה התגובה נעלמה , פעמיים !!!הדסה
לאריאל .,בתקווה שרמי יחלים
ואת תרגישי יותר טוב, אם זאת רואים שאת מתאמצת למרות הכל לתפקד על הצד הטוב ביותר שאפו , ציפי אני כרגיל מצדיעה לך אין כמווך, מנהר נקווה שהבעייה בעיניים תשתפר, ותמונה מוצלחת מהחוג לספרות, תמר את קוראת לכספומט
כספוחור ואני קוראת לכרטיס אשראי מגהץ, כשצריכים לעמוד על הברכיים צריך לשים מתחתם משהו מבודד כמו כרית, או משהו דומה, ולהשאיר על ידך כסא
שיהיה לך קל יותר לקום, ויעלי גם לך כל הכבוד לפעילןתך ולחיוכון נחמד היום הלכתי למקהלה מזל שהיה לי טרמפ הלוך חזור
לצערי קיבלנו היום בשורה עצובה! המנצחת שלנו לשעבר
אוה נפטרה לאחר מאבק ממושך במחלה קשה.
זה קצת הוריד את המצב-רוח אבל שרנו כמה שירים לזכרה , יהי זכרה ברוך
אז חברה שיהיה לכם הרבה בריאות ובשורות טובות.
ושבת שלום

מינהר

New member
יעלי, לעינים שלך המרחק לא קריטי. לשלי זה

כן קריטי. בפתח תקווה יש דבר טוב- מוניות בלי בעיות. אצלנו זה לא ככה. בערב- מוניות- יוק.

יעלי , כשהיינו ילדים,

בכתה ב" או ג" היה לנו ספר לימוד בשם "חברי" והיה בו סיפור על משפחת עפרוני[שם של ציפור ], שהיה לה קן בשדה החיטה . כל בוקר היו יוצאים הגוזלים לשדה לחפש גרעינים . לקראת עונת הקציר גוזליו של העפרוני היו חוזרים לקן ואומרים לאבי המשפחה : שמענו את האיכר מבקש משכנו שיבוא מחר לעזור לו לקצור את החיטה , כדאי שנצא מהשדה ונחפש שדה אחר לקן שלנו .העפרוני האב , הבוגר והמנוסה , הרגיע את הגוזלים הצעירים באומרו להם שאין טעם למהר , הוא סמוך ובטוח שהקוצרים לא יגיעו למחרת היום . ביום שלמחרת סיפרו הגוזלים לאב ,ששמעו את האיכר מבקש מגיסו לבוא לעזור בקציר . שוב אמר האב לצאצאיו מה שאמר ביום הקודם , כלומר , אין סיכוי שהקציר יתחיל מחר .ביום השלישי , ספרו הגוזלים שהאיכר ביקש מדודו , והאב נתן את אותה התשובה . ביום הרבעי , ספרו הילדים ששמעו את האיכר מתיעץ עם זוגתו העפרונית ואומר לה שמחר בבוקר הוא , העפרוני , צריך לקום מוקדם, כי עליו להתחיל בקציר . עכשיו עלינו לעזוב את הקן אמר העפרוני לגוזליו, כל זמן שהאיכר הסתמך על אנשים אחרים , שום דבר לא יעשה . ברגע שהחליט לקצור בעצמו ולא להסתמך על אנשים אחרים הוא יעשה זאת וכדאי שנתחיל לארוז .
&nbsp
לכן לא הייתי רוצה להיות האדם הפשוט שמסתמך על עזרתם של אחרים . כל זמן שאני יכולה אדאג לעצמי , אעשה זאת .
שורה אחרונה
לא רוצה "טובות מעו"ד שידועים כפושטי עור .
..................... מרופאים , עדיף להשאר בריא .
.....................מפוליטיקאים שדואגים רק לעצמם
....................ובעל המפעל ? מה לי ולו , אני בפנסיה , לא צריכה ולא רוצה לעבוד .
לילה טוב .
&nbsp

למעלה