בוקר טוב ליום שני בשבוע
I iris3111 New member 24/4/06 #5 טעים חיפשת אותי בלילה ...... הפעם הלכתי לישון מוקדם. בכל זאת ליפעמים כן ליפעמים אני אדם רגיל ולא ציפור לילה........
טעים חיפשת אותי בלילה ...... הפעם הלכתי לישון מוקדם. בכל זאת ליפעמים כן ליפעמים אני אדם רגיל ולא ציפור לילה........
ט טעים מאד New member 24/4/06 #8 תשמעי, עניין של הרגל../images/Emo140.gif אתמול, החלטתי שלא מוצא חן בעיני שהשעון הביולוגי שלי מתחיל את הלילה ב 11, 12 והחלטתי להזיז אותו בחזרה ל 1. ככה אני מרויחה גם את שעות הלילה וגם את שעות הבוקר המוקדמות שהן נפלאות. חזרתי כבר מצעדה באוויר הקר, היה נפלא. יום טוב
תשמעי, עניין של הרגל../images/Emo140.gif אתמול, החלטתי שלא מוצא חן בעיני שהשעון הביולוגי שלי מתחיל את הלילה ב 11, 12 והחלטתי להזיז אותו בחזרה ל 1. ככה אני מרויחה גם את שעות הלילה וגם את שעות הבוקר המוקדמות שהן נפלאות. חזרתי כבר מצעדה באוויר הקר, היה נפלא. יום טוב
H haya53 New member 24/4/06 #6 מזג האוויר מעניין לדעת איפה זורחת השמש היום בארצינו הקטנטונת כי אצלנו בקריה גשם שוטף כבר מחצות.
ט טעים מאד New member 24/4/06 #9 הארץ נמשכת לשני הכיוונים דרום אבל בינתיים התאספו להם עננים ויש טפטוף קל
ע עדיLEE New member 24/4/06 #4 ../images/Emo96.gifבוקר טוב../images/Emo24.gifגם אצלנו חזר החורף איזה כיף!!
1 10הילה10 New member 24/4/06 #11 אז מה....רק אצלי ה../images/Emo42.gifזורחת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif וממש לא נראה שעומד לרדת כאן גשם...יום נעים לכולן
אז מה....רק אצלי ה../images/Emo42.gifזורחת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif וממש לא נראה שעומד לרדת כאן גשם...יום נעים לכולן
I ifmi New member 24/4/06 #14 בוקר מקסים- מזמן לא ביקרתי כאן אני משתדלת לעקוב אבל לא תמיד יש לי זמן עם שני זאטוטים. אז שיהיה לכולנו בוקר מקסים עם הרבה שמש (אחרי השיטפון של הבוקר)
בוקר מקסים- מזמן לא ביקרתי כאן אני משתדלת לעקוב אבל לא תמיד יש לי זמן עם שני זאטוטים. אז שיהיה לכולנו בוקר מקסים עם הרבה שמש (אחרי השיטפון של הבוקר)