בוקר טוב ליום שני..יעלי אני מקווה שתרגעי ולא

הדסהש1

New member
בוקר טוב ליום שני..יעלי אני מקווה שתרגעי ולא

תהיי כעוסה בזמן ההופעה..חבל שכך זה קרה..
היום מהבוקר כבר הספקתי לאפות עוגיות שאת הבצק עשינו אתמול.
עכשיו התבנית האחרונה בתנור וט\למיטה .רגלי כואבות מאוד.אני לא מסוגלת לעבוד בישיבה.יפעת ורמי נסעו לוטרינר עם החתול המבוגר שלנו.הוא ממש סובל.נשרו לו כבר מספר שיניים וקשה לו לאכול עם השיניים האחוריות.אולי נוסף יש לו דלקת בפה ??? אני מקווה שיש לזה טיפול כי הוא ממש "ילד "שלנו כבר 10-12 שנה לא זוכרת מתי בדיוק אימצנו אותו.חתול שהיה גור שרמי אימץ מהרחוב.יש לנו עוד שני חתולים .הם כל היום מסתובבים בחצר ובאים לאכול ובלילה נכנסים לישון...אבל לתולי החתול יש רגשות אחרים...
זה משפחתי אצלינו.יפעת רצתה ליהות וטרינרית אבל ששמעה מה ההשקעה עבר לה.אבל היא מגדלת ב "חווה "לשה ממש גן חיות.זה בנשמה.השבוע שהלכו לקנות את הקולנועית ראתה גור חתול פצוע.אספה אותו ישר לוטרינר קנתה לו אוכל מיוחד ובקבוק קטן טיפלה בו 3 ימים אך זה לא עזר .ולבן שלה הצעיר זה היה שוב מכה.כי גם להם היו חיותשנפצעו או ננשכו ע"י נחשים למזלם הם היצילו אותם כי ישר נסעו לבית דגן לבית החולים של בעלי החיים..וכל פעם מחדש זאת התמודדות. .לא לדבר על ההוצאות הרבות וזה מזל שיש להם את האפשרות הכלכלית לטפל בחיות שייקה תודה על הבדיחות זה מוסיף צבע לחיים...

הדסהש1

New member
צהריים טובים.החתול באשפוז עד הערב.

צריך לעבור עקירה של שן רקובה ומורסה בחניכיים..מקווה שיבריא מהר.יצטרך אנטיביוטיקה.זה רק מראה שבעל חי הוא נשמה .ומי שלא יכול לטפל שלא יקח בעל חי ..

הדסה, מניסיון אישי [היו לי 3 חתולים וכלב ] .

מאוד מאוד קשה לתת לחתול תרופות , הוא פשוט לא לוקח , ואי אפשר לעבוד עליו ע"י הטמעת התרופה במזון . זה לא עובד . אצל כלבים אין שום בעיה במתן תרופות , הם בולעים כדורים שלמים בתוך חתיכות בשר . שיהיה לך בהצלחה והחלמה מהירה לחתול .
הבוקר שוב יצאתי לבריכה . עשיתי חמשה אורכים עם הפסקת נשימה בין כל אורך . הפסקת ארטיק ועיתון ושוב חמישה וחזרתי הביתה שבורה אך רצוצה , ישר למנוחת צהרים . הנכדי החרוץ , כמובן שהעדיף להשאר בבית עם המזגן והסמרקפון .

גמל חום

New member
רפואת שיניים ציבורית "לכלול בחוק הבריאות הממלכתי"....

למי שאין ביטוח בריאות פרטי או משלים אין זכאות לרפואת שיניים. מי שסובל מדלקות זיהומים וכאבים מוצא את עצמו לבד ובריאותו הכללית נפגעת. אני מכירה את הבעיה על בשרי = הייתי חסומה בתפוז למעלה משנה וסוף סוף כעת אני יכולה לפנות לפורום ולקבל תגובות. האם זה בגלל שלמדינה אין כסף?

yaely2

New member
מנהל
כבר לפני חצות

שלום כולם והרבה בריאות ואושר.

לפעמים אנחנו רואים לפנינו הר שאנחנו לא יודעים איך לעבור אותו ומתברר בסוף שזו תלולית קטנה של חול.

חששתי ללכת היום למסיבה במתנס ולראות סטנדאפיסט אחר מופיע ולא אני. תארתי לעצמי שאני ודאי מכירה.

הגעתי למסיבה לאחר שהגישו תקרובת (בכוונה). על הבמה עלתה אישה זקנה, זקנה מקורדיסטן, סיפרה דברים מצחיקים, גם עשתה שעורי בית וסיפרה על החברות במתנס. אני ידעתי שזה סטנדאפיסט גבר והרשיתי לעצמי לצחוק מכול הבדיחות שלה/ו
סיפרה שהיא מחפשת בעל, בקיצור נחמד. הוא היה בעצם קומיקאי ולא סטנדאפיט מצוי. היה ממש נחמד. דיברתי איתו אחר כך הוא לא מופיע כסטנדאפיסט, לא במועדונים ולא בשום מקום אחר. הוא מופיע מחופש וכך הוא מצחיק את האנשים.
הנה ההר הגדול הפך לתלולית חול.

יעלי

למעלה