האמת... שכל מה שתגידו עלי - נכון.
אני משעממת - נכון.
אני חוזרת על עצמי - נכון.
אני נמושה פחדנית - נכון.
אבל אבללל. אוףףףףףףףףףףףףף.......
סתם קר לי ומבאס לי, ואף פעם אין לי זמן ממש להשקיע, ומסתבר שבגילי זה כבר לא כ"כ פשוט פתאום לקום בבוקר ולהתלבש אחרת.
אוף, קיטור יומי...
כבר הבטחתי לעצמי שאני אעשה שינוי, ובאמת כבר קניתי כמה דברים, המטרה שלי זה פשוט להכניס קצת יותר "חיים" ו"גוונים" (לא רק מבחינה צבעונית) לסגנון שלי. אבל מסתבר שזה לא כ"כ פשוט כמו שחשבתי. אני יכולה לתכנן עד מחרתיים שאני אלבש שמלות וחצאיות יותר, ואנעל נעליים יותר מעודנות... את יודעת... כזה מן להתאים למי שאני היום... אבל איכשהו תמיד נשאבת (ממש זו המילה - זה כמו שואב אבק ענק ששואב אותי לדבר המסוים שממנו אני רוצה להתרחק קצת...) לעוד מאותו הדבר.
אבל באמת תודה יקירתי - כן, אני אוהבת את הסוודר-קרדיגן הזה. הוא מזארה מלפני שנתיים בערך.
1. לגבי גודל התמונות אני חושבת שזה קשור למספר התמונות שמעלים, ורק עבור 3 ויותר הוא מקטין אותם יפה למעיין סרט נע.
2. אני ממש מזדהה, אני גם קניתי כמה דברים ותיאורטית רוצה ללבוש יותר שמלות אבל זה לא ממש הולך לי אז מצאתי את עצמי מחליטה (ומשתדלת לקיים) שבכל לוק יהיה אחד מהאלמנטים הבאים:
א. חולצה או מכנס שאינם חלקים. שיהיה איזשהו הדפס/נקודות/פסים/כיתוב/ציור באחד מהם.
ב. אם א' לא מצליח אז שיהיה משהו עם צבע= לא אפור/כחול/שחור/לבן. לפחות בצעיף או בעליונית.
ג. מנסה לענוד עגילים או שרשרת שיוסיפו עניין.
ככה אני לא יוצאת מאיזור הנוחות הבסיסי שלי של מכנס וחולצה נוחים אבל כן מכניסה קצת עניין במראה.
אפשר לחשוב שאת איזו זקנה בת שמונים.
אני חושבת שלא תמיד צריך מיליון פריטים מדליקים עליך,
אלא שאפשר לשלב איזו שרשרת/ עגילים/ חגורה/ תיק וזה עושה את ה"מגניבות".

סטייל לעצלנים יותר

לטעמי דוקא יצא לך לוק מחמיא ולא מתאמץ!
שינוי קורה לאט, אם את מרגישה שאת רוצה לגוון יותר בשמלות וחצאיות וקשה לך להנדס את זה בבוקר, אולי תכיני את הבגדים בערב שלפני?
את יכולה גם להחליט שביום קבוע אחד בשבוע את חייבת ללבוש שמלה או חצאית ולנסות לראות אם זה עובד לך