בוקר טוב ליום שני
S shmickey New member 1/2/16 #2 אתמול הבנזוג עשה לי הפתעה וקנה לי בגדים מזארה הוא עשה עבודה ממש טובה וחוץ מחולצה אחת שיושבת פחות טוב אני משאירה הכל! אז טי שירט+שרשרת+ג'קט חדשים מאתמול צירפתי קלוזאפ
אתמול הבנזוג עשה לי הפתעה וקנה לי בגדים מזארה הוא עשה עבודה ממש טובה וחוץ מחולצה אחת שיושבת פחות טוב אני משאירה הכל! אז טי שירט+שרשרת+ג'קט חדשים מאתמול צירפתי קלוזאפ
R Rosie52 New member 1/2/16 #3 איזה מלך וגם הטעם שלו משובח הגאקט הורס! החולצה מהממת! והשרשרת.... נראה שהוא חשב על השילוב המלא של הפריטים ללוק שלם והצליח לו ביג טיים. דוז פואה לבנזוג. תתחדשי, תהני והלוק כולו ממש מקסים. רוזי
איזה מלך וגם הטעם שלו משובח הגאקט הורס! החולצה מהממת! והשרשרת.... נראה שהוא חשב על השילוב המלא של הפריטים ללוק שלם והצליח לו ביג טיים. דוז פואה לבנזוג. תתחדשי, תהני והלוק כולו ממש מקסים. רוזי
S shmickey New member 1/2/16 #4 תודה כל זה בגלל איזה ויכוח שהיה לנו שלשום. עכשיו שיודעת שויכוחים שולחים אותו לזארה, אעשה זאת בתדירות גבוהה יותר
תודה כל זה בגלל איזה ויכוח שהיה לנו שלשום. עכשיו שיודעת שויכוחים שולחים אותו לזארה, אעשה זאת בתדירות גבוהה יותר
H Happy Goth New member 2/2/16 #8 LOL!!! המקסימום שאני קיבלתי בעקבות ויכוח זה אגפוח מהירקן - זן מיוחד של שילוב בין תפוח ואגס. היה טעים מאד אבל אגפוח אי אפשר ללבוש!   הוא פגע בול, הג'קט מהמם! וגם החולצה, יש לה גם פס לבן בצד?  
LOL!!! המקסימום שאני קיבלתי בעקבות ויכוח זה אגפוח מהירקן - זן מיוחד של שילוב בין תפוח ואגס. היה טעים מאד אבל אגפוח אי אפשר ללבוש!   הוא פגע בול, הג'קט מהמם! וגם החולצה, יש לה גם פס לבן בצד?  
S shmickey New member 2/2/16 #9 יש מין משולש לבן מתחת לזרוע פעם אצלם את זה בצורה ברורה יותר על מה לך ולירקן יש כבר לריב?
ט טליונום New member 1/2/16 #6 עכשיו התרשמתי! שמיקילה, עשית עבודה מצוינת בבחירת בן-זוג!!! שולחת את שלי להשתלמות אצלכם. הג'קט הורס!!
S shmickey New member 1/2/16 #7 לגמרי! הוא הכשיל את עצמו עם הגילוי הזה.. עכשיו אדרוש הרבה יותר מתנות תודה