בוקר טוב ליום שני
H Happy Goth New member 18/1/16 #2 בשכבות חולצת ג'ינס מתחת לחולצה. נעלי הספורט לצעידה לגן עם הבייבי במנשא ולצעידה לעבודה. במשרד החלפתי למגפונים
בשכבות חולצת ג'ינס מתחת לחולצה. נעלי הספורט לצעידה לגן עם הבייבי במנשא ולצעידה לעבודה. במשרד החלפתי למגפונים
R Rosie52 New member 18/1/16 #10 את עושה שכבות יופי איך פינקת אותנו עם חיוך וגרמת לי מיד לחייך גמכן. שילוב אורכים נהדר בין השכבות ואני מאוד אוהבת את צבע הסקיני (נראה לי שהצבע האמיתי הוא כמו בתמונת המגפונים מימין). שיהיה יום רגוע ומלא בחיוכים. רוזי
את עושה שכבות יופי איך פינקת אותנו עם חיוך וגרמת לי מיד לחייך גמכן. שילוב אורכים נהדר בין השכבות ואני מאוד אוהבת את צבע הסקיני (נראה לי שהצבע האמיתי הוא כמו בתמונת המגפונים מימין). שיהיה יום רגוע ומלא בחיוכים. רוזי
R Rosie52 New member 18/1/16 #11 תתחדשי על המגפיים - אם אני לא סנילית הן חדשות נדמה לי שקלטתי את צבע המכנסיים בתמונה העליונה מימין. לוק מוצלח שלך עם הג'אקט וגם בלעדיו. אני אוהבת את הפלפיות והחמימות של הסוודר והשילוב שלו עם המכנסיים והמגפיים שמשדרים משהו קר יותר - יחד זה מעולה. רוזי
תתחדשי על המגפיים - אם אני לא סנילית הן חדשות נדמה לי שקלטתי את צבע המכנסיים בתמונה העליונה מימין. לוק מוצלח שלך עם הג'אקט וגם בלעדיו. אני אוהבת את הפלפיות והחמימות של הסוודר והשילוב שלו עם המכנסיים והמגפיים שמשדרים משהו קר יותר - יחד זה מעולה. רוזי
S shmickey New member 18/1/16 #13 צודקת! קיבלתי אותן מאחותי, המידה לא התאימה לה אז היא העבירה אלי תודה רוזילה
H Happy Goth New member 18/1/16 #17 מגפי גשם אני אוהבת מאד את הלוק החורפי, למגפיים אני אתרגל אמא שלי רוצה כאלה מגפיים רק בגבוה יותר, יש? זה של מרשה?
מגפי גשם אני אוהבת מאד את הלוק החורפי, למגפיים אני אתרגל אמא שלי רוצה כאלה מגפיים רק בגבוה יותר, יש? זה של מרשה?
S shmickey New member 18/1/16 #19 חיחיחי כתוב עליהם KESHET, אין לי מושג מאיפה כי קיבלתי מאחותי.. אבל לדעתי אפשר למצוא בכל מקום, ממליצה על דיווש אל עבר רחוב הרצל
חיחיחי כתוב עליהם KESHET, אין לי מושג מאיפה כי קיבלתי מאחותי.. אבל לדעתי אפשר למצוא בכל מקום, ממליצה על דיווש אל עבר רחוב הרצל
R Rosie52 New member 18/1/16 #12 כמה שיפה הצעיף לזואי מפליא אותי שהיא לא "העיפה" את זה מעליה ונראה שהיא דווקא רגועה ומבסוטה לגמרי רוזי
כמה שיפה הצעיף לזואי מפליא אותי שהיא לא "העיפה" את זה מעליה ונראה שהיא דווקא רגועה ומבסוטה לגמרי רוזי
R Rosie52 New member 18/1/16 #15 אם את שומעת תלונות על צחוקים מתגלגלים ברמת החייל..... זאת אני זואי שולטתתתתתתת!!! רוזי
H Happy Goth New member 18/1/16 #18 חחחחחח זואי המלכה זיווג משמיים. אמא שאוהבת אקססוריז ובת שאוהבת ששמים לה
ע עוגת תפוזים New member 18/1/16 #20 שיקית לחלוטין! מתאימה לשיטוטים בפאריז או מינימום לשבוע האופנה במילאנו