בוקר טוב ליום שני..... עוד שלושה יום לסוף שבוע!!!
א אפיק המקורי New member 27/10/08 #2 צהריים טובים../images/Emo140.gif אחרי כמה ימים של מחלה ,( הקאות בלתי פוסקות , כאבי בטן ושאר מיני בישין) אני מקווה שאני חוזר לסורי. תסכית האח הגדול לא שודר כאן אתמול עקב מחלתי. ו.... זהו.
צהריים טובים../images/Emo140.gif אחרי כמה ימים של מחלה ,( הקאות בלתי פוסקות , כאבי בטן ושאר מיני בישין) אני מקווה שאני חוזר לסורי. תסכית האח הגדול לא שודר כאן אתמול עקב מחלתי. ו.... זהו.
א אלמונית פלונית1 New member 27/10/08 #3 לפחות הורדת במשקל?../images/Emo3.gif תרגיש טוב יקירי! ובאמת אתה וגיל הייתם חסרים בנוף אתמול....
ת תיקי וזיו שגן New member 27/10/08 #4 האח הגדול התחיל דווקא להיות מעניין יותר עם כניסתם של 4 דיירים חדשים.
ל ליצן על תופים New member 28/10/08 #8 4 חברה חדשים ראשית יכנסו היום. (יום ג'), שנית זה שינוי מרענן ויכניס אופי חדש רב תחומי לתוכנית. נקווה שיהיה מעניין.
4 חברה חדשים ראשית יכנסו היום. (יום ג'), שנית זה שינוי מרענן ויכניס אופי חדש רב תחומי לתוכנית. נקווה שיהיה מעניין.
ה הלנה New member 27/10/08 #5 תרגיש טוב ../images/Emo115.gif אתה רוצה להגיד שפספסת את האח הגדול בגלל כמה הקאות??