בוקר טוב ליום שני

דנה אז

New member
בוקר טוב ליום שני

ימי שני הם הימים הארוכים שלי.
יוצאת עוד מעט וחוזרת בשמונה בערב אחרי יום לימודים מעיף.
איך אצלכם?

בוקר צח ליום מוצלח לכל באי הפורם התומך

זכרונות כבקשת של דנה
בבוקר מוקדם דפיקה בדלת ,פתחתי את הדלת ומי מופיע?מאור שלי ילד של אור
מאורי שלי בוקר טוב לך מה אמא בקשה .אולי לחם,אולי כוס חלב{תמיד כשחסר משהו בבוקר הילדים היו מגיעים לבקש אם לי יש}
לא סבתא לא באתי לבקש כלום!רק באתי להגיד לך בוקר טוב.זה היה מאורי כולו מתק דבש ילד יפהיפה אף כאילו עשו לו נתוח קוסמטי,לחיים לבנות כמו פורצלן רוזנטל, שפתיים כאילו איזה צייר שרטט אותם.שער דבש עם עיניים גדולות כחולות כשמשתכלים לו בעינים כאילו בתוך ים נמצאים זה היה מאורי שלנו ילד זך וטהור ילד שידע כמעט את כל התהילים בעל פה כתוצאה שהיה משנן על אף גילו הצעיר {בן 7}זכרונות

דנה אז

New member
התיאורים שלך כל כך מרגשים

כמעט מדמיינת אותו מול עיניי. נשמע שאיבדתם נכד מדהים ומיוחד.

koval10

New member
בקר אור

קודם כל תודה על החזרת הפורום! תודה לאלי שהפנה אותי אליו! אני אנה, אמא של גיל (שנפתר לפני 3.5 שנים כשהיה בן 7.8), דניאל (בת 9) ועידו (בן 4.5).

טוב לראות אנשים מוכרים פה וגם להכיר אנשים חדשים.

אנחנו בסדר, הכל רגיל, הילדים עדיין במסגרות. בעלי ואני - עבודה-בית וככה מעבירים את הזמן.

בשנה האחרונה מכרנו את הבית הישן שלנו ועברנו לבית חדש. היה קשה מאד, אבל ההחלטה לדעתי הייתה נכונה, כי לא יכולתי להוריד שלט מחדר של גיל, לפנות את הארון, למסור את הבגדים, ספרים שלו, מחשב שלו ....

היום אנחנו כבר כחצי שנה אחרי זה, וזה עדיין מאד כואב.

הבית החדש יפה ומרווח, הילדים נהנים בו וגם אנחנו.

מה שלום כולכם? אשמח לשרשור הכרות, כי לצערי אני רואה פה גם פנים חדשות...

שיהיה שבוע נפלא לכולם! ונהיה בקשר!

koval10

New member
אוףףף כתבתי בקר טוב

כשעכשיו כבר ערב

אבל בכל זאת, שיהיה ערב| טוב!!!

ערב טוב עוד יום עובר ויהי ערב ויהי בוקר

אנהל'ה שמחתי לראותך כאן חדש ימינו כקדם הפורם הקודם נתן לי הרבה כוחות ,מקוה שנמשיך לצעוד יחד ולעולם לא נדע עוד צער רק שמחה ונחת מיתר הילדים.
אנהל'ה ראיתי את התמונה של עידו ודניאל ושמחתי מאוד גם על זה שעברתם דירה חדשה.אם אינני טועה דברת על זה שרצונכם לעבור לדירה חדשה,מה שלום הילדים?לכולנו ערב טוב ,ולהתקרא,ולהשתמע,

ענן כבד

New member
יום שני

השגרה ,כמו כתבתי עבורי מהווה קביים ואכן ביום יום קל יותר ולו במעט לשאת את
הכאב והאובדן .
אתמול חוויתי חוויה מעשירה, ביקרתי עם קבוצת חברות בבית אספנית. אישה נעימה ומיוחדת בפני עצמה ,שבביתה מצוי אוסף מרגש של המון בובות שהובא מכול העולם .האוסף השני המדובר הוא פלפליות ומלחיות ,עין לא ראתה שפע שכזה בצבעים מצד אחד ובמגוון הצורות ,כך שאי אפשר היה לקלוט את הכול ,בנוסף לחפצי חן רבים מיוחדים ויפים התלויים על הקירות .
ערב שריגש במיוחד בסיפורים ובמראות
ואכן לקח לי שנים רבות להרשות לעצמי בכלל לצאת החוצה ולהתאורר בערב כזה או אחר .מסתבר שאין ברירה ...צוברים כוחות וממשיכים

דנה אז

New member
ערב טוב

מעריכה אתכם על הצעד האמיץ והכואב שעשיתם. מניחה שנעשה לטובת המשפחה, צעד כל כך לא פשוט להורים שכולים.
מקווה שבפורום המתחדש תמצאי מקום לשתף, להזכר ולקבל כח ותמיכה.
הפורום עוד בצעדיו הראשונים. וכל יום מצטרפים חברים חדשים (רובם עוד מהפורום הישן), מברכת על הצצטרפות.
בקרוב אפתח שוב שרשור היכרות.

ענן כבד

New member
חשבתי

להזכיר, שאם מי מכם מכיר חברים למשפחת השכול ,כדאי לידע ,ולעודד אותם להכיר את הפורום.
מסכימה עם אלי על דבריו לכתוב ואפילו משפט או שניים ..

elipol

New member
מתחבר למה שעשיתם

אנה יקרה !
גם אנחנו עברנו בית, לפני 3.5 שנים. אני לא רציתי ואשתי לחצה.
היום אני יודע שעשינו טוב. מסתבר שזאת הייתה חוליה חשובה בשרשרת דברים שעשינו על מנת להמשיך לחיות הלאה חיים כמעט מלאים ( מלאים הם אף פעם לא יהיו וזה בסדר מבחינתי).
זה 3.5 שני שאנחנו גרים די קרב לבית העלמין ובניגוד למה שחשבתי, אני מבקר שם לעתים רחוקות יותר, אפילו מאד...
היום אני מתחבר יותר לענבל שבלב שלי, ענבל שזורמת בעורקיי, ענבל שאני מתייעץ איתה ונזכר בה יותר ויותר.
ושיהיה רק טוב.
א.ש.

למעלה