בוקר טוב/לילה טוב, תבחרו אתם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב/לילה טוב, תבחרו אתם../images/Emo42.gif

יום עמוס היה לי, ביקור משפחתי וכמה שעות שהקדשתי לקריאה... תקופה ארוכה שלא קראתי, הכל בגלל האינטרנט, טפוווו והיום הקדשתי כמה שעות לספרים. אז תמליצו על ספרים טובים, או משוררים טובים תעלו שירים שאתם אוהבים.. והנה מצרפת לכם עוד שיר של דליה רביקוביץ: בלילה הזה הייתי בובה ממוכנת ופניתי ימינה ושמאלה, לכל העברים, ונפלתי אפים ארצה ונשברתי לשברים וניסו לאחות את שברי ביד מאומנת. ואחר-כך שבתי להיות בובה מתוקנת וכל מנהגי היה שקול וציתני, אולם אז כבר הייתה בובה מסוג שני כמו זמורה חבולה שהיא עובד אחוזה בקנוקנת ואחר-כך הלכתי לרקוד בנשף המחולות אך הניחו אותי בחברת חתולים וכלבים ואילו כל צעדי היו מדודים וקצובים והיה לי שער זהב והיו לי עיניים כחולות והייתה לי שמלה מצבע פרחים שבגן והיה לי כובע של קש עם קישוט דובדבן שיהיה לכם בוקר של שירה .... הלכתי להמשיך לקרוא...

THE WIZARD 55

New member
הנסיכה

שנים היא הסתתרה בחיק המשפחה ואת יופיה שמרה לא לי ולא לך בדשא הרחב, בשמש הזהב היתה כמו גרגיר של חשכה בחורף עננים הביאו לה שמחה ורק עם בוא הקור היתה פתאום בוכה בדשא הנובל, מול פרח שקמל מותה נשקף לה מן החשכה ושוב חזר אביב עם שפע הפריחה ורדים ונרקיסים השיבו את רוחה באור המלבלב בזוהר הצורב האור הטוב השיב לה את רוחה ואז הקיץ בא עם שיבולי קמה ותכלת הגלים הסעירה את גמה בלהט השרב, בדשא הרחב היתה כמתעלפת בחמה ואיש אינו מכיר את עומק בדידותה ברוח השואגת, ברוח השקטה בדשא הרחב, בשמש הזהב תמיד היא מחפשת את מותה

THE WIZARD 55

New member
השיר שהכי אהבתי....

אפילו סלעים נשברים אני אומרת לך ולא מחמת זקנה. שנים רבות הם שוכבים על גבם בחום בקור, שנים כה רבות, כמעט נוצר רושם של שלווה. אין הם זזים ממקומם וכך נסתרים הבקיעים. מעין גאווה. שנים רבות עוברות עליהם בציפייה. מי שעתיד לשבח אותם עדיין לא בא. ואז האזוב משגשג, האצות נרגשות, והים מגיח וחוזר, ודומה הם ללא תנועה. עד שיבוא כלב ים קטן להתחכך על הסלעים יבוא וילך. ופתאום האבן פצועה. אמרתי לך, כשסלעים נשברים זה קורה בהפתעה. ומה גם אנשים. התחברתי אליו יותר מכל השירים שלה, וקראתי הרבה שירים שלה היום...השיר עם מסר חזק, הגאווה.. אני קוראת עכשיו את יונה וולך, משום מה אני לא מתחברת אליה יללה תמליצו:)

THE WIZARD 55

New member
פעם אחרונה שקראתי שירים

אתמול הספיק לי לכל החיים, אשכרה חפרו לי במח המשוררות עם הדכאון של החיים שלהם לא מתאים לי ספרי שירה... אני אסתפק ביוטיובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יום טוב אנשים..

THE WIZARD 55

New member
מבצע מזוזה בקסבה- הזוי

מבצע בקסבה: רב צבאי ולוחמים קבעו מזוזה קבוצה של חיילי צה"ל, רב צבאי וכמה אזרחים יצאו באמצע השבוע לקסבה של חברון. המטרה: "מבצע מזוזה". בלב האזור הרגיש והטעון, קבעו "לפי בקשה של רב מניו-יורק" מזוזה. "שלום עכשיו": "מה עשו חיילים בטקס בלתי-חוקי ופוליטי?". צה"ל: "המזוזה הוסרה

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif "אזור יהודי למהדרין"

ממילא פלסטינים לא עוברים בו...
מעניין למה כמה הזוי, אשכרה "צבא הגנה למתנחל"...

לא מובן מה הכותרת פה

בטח רצו איזה מניין וביקשו מחיילים שבסביבה..בכל מקרה מי ישמע..הניחו מזוזה במקום שכרגע הם גרים פה.. אגב, שלום עכשיו גזענים נגד דתיים כמו תמיד..טקס בלתי חוקי ופוליטי? פייי..

ספר טוב - "בית האלוהים/סמואל שם"

הספר מתאר בצורה הומוריסטית/דרמטית (קצת בסגנון "עבודה ערבית") את קורותיו של רופא צעיר, שסיים זה עתה את לימודי הרפואה. חדור מוטיבציה ותחושת שליחות הוא מגיע לסטאז' בבית חולים אמריקני שנקרא "בית האלוהים" - שם הוא לומד כבר ביום הראשון את המציאות הרפואית העגומה........ ספר חובה לדעתי.

למעלה