בוקר טוב לירקות ולפירות

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לירקות ולפירות../images/Emo42.gif

אז, אף פעם לא שמתי לב למחירי הירקות והפירות, אבל הפעם לא יכלתי להתעלם מהעובדה שמעל הקישואים התנוסס שלט 28 שקל ...פלפל חריף כמעט 20 שקל לק"ג... חשבתי על זה שאם אלך למסעדה אצטרך לשלם על פשטידת קישואים תפלה הרבה יותר מאשר אשלם על סינטה עסיסי..ובטח תוספת של סלט ירקות תעלה את המחיר לשמיים
ועוד איזה משהו, אתמול דברתי עם בן דודי הוא עומד להתחתן אוטוטו, חיפשתי את האהבה בעיניים, הניצוצות, ולא מצאתי, הוא עבר את גיל השלושים בילה, נהנה, ועכשיו מצא מישהי שמתאימה לו.. מתאימה במה...?...איך אפשר לחיות בלי להתרגש כל יום מחדש..כל יום שהלב ירקוד לצלילי שמו של אהובינו...נראה לי שהרבה זוגות חיים בלי הזיקוקין מבחינתי, עדיף להשאר לבד, ולא להכנס למע' יחסים כזאת... יום חסר התפשרויות שיהיה לכולם...

בנוגע לאהבה ומה שבין גבר לאשה

לפני כמה ימים .. נדמה לי.. שנפטרה שוב בחורה שקיצרה את קיבתה. עכשיו.. אני לא יודעת אם היא עשתה את זה בגלל גבר מסויים או רק בגלל X אבל השינויים שנשים רואות עצמן כנאלצות לעבור רק על מנת להתחבב על מישהו או על מנת להשיג מעט תשומת לב זה.......... זוועה. בושה וחרפה. כאילו שלא נותרו גברים בעולם. כמו שמישהו אמר פעם.. במקום מסויים.

THE WIZARD 55

New member
אני בעד שינויים

כל עוד האישה עושה את זה בשביל עצמה ולא למען אף אחד אחר. אם היא תרגיש טוב יותר עם ניתוח פלסטי אז למה לא?...

לא לא אני מתכוונת

לאלה שעושות את זה מפאת חוסר תשומת לב, בגלל שחסר להן רגש, אהבה, חיבוק, ליטוף , משהו.. נו... וכי איך אפשר להעביר את ההרגשה האיומה הזו...?

THE WIZARD 55

New member
אז...

אם אישה מרגישה שהיא לא מוצאת אהבה והיא מגיעה למסקנה שאם תעשה ניתוח או כמה ותשפר את הופעתה החיצונית ואז לא תהיה לבד, אז מה רע בזה, כל עוד היא מרגישה רע ובודדה, ולדעתה זה יכול לעזור סו וואט? אם המראה החיצוני שלה יעזור לה והיא תרגיש יותר בטוחה בעצמה... בטחון עצמי מאוד חשוב במערכת יחסים ואהבה עצמית... למרות שאני חושבת שבכל אדם יש משהו יפה, יש כאלה שמסתכלים רק על המראה החיצוני ופוסלים על הסף אנשים שלא "נראים טוב" בעינהם.

באלזבט !!

על הפוסלים אני מדברת. מה זה לעזאזל.. אפשר לחשוב שאין לנו רגשות.. אם אנחנון נראות כך או אחרת.

מוחמד5

New member
מברוק מברוק

את לא צריכה לחפש סמנים לאהבה שלו.היית צריכה פשוט מאוד לשאול אותו על תחושותיו. ירקות ופירות, המחירים טיפסו בגלל הקרה בתקופה האחרונה. חלק מהירקות מיובא מירדן. (ואל תשכחי שיש מצור על עזה,כך שהתוצרת החקלאית לא מגיעה לישראל ).

THE WIZARD 55

New member
תאמין לי ששאלתי מוחמד

קבלתי תשובות שהבהירו לי עד כמה ישנה אהבה, אבל לא אחת כזאת שהיתה מרעידה לי את הלב... מה הפירות והירקות זה בגלל המצור בעזה?

THE WIZARD 55

New member
זה גם מה שאני חשבתי, הבנתי שמזמן כבר לא

מקבלים סחורה מהרשות.

KingTino

New member
היום מנות של ירקות זה הדבר הכי יקר

תארי לך את מבקשת מרק ירקות זה יכול לנוע בין 120 שקל לצלחת

למעלה