בוקר טוב- לישון עם הרבה בכי

PAPI0301

New member
בוקר טוב- לישון עם הרבה בכי

אני מיואשת. הבנים שלי לא מצליחים לישון אם זה לא מלווה בהמון בכי. זה הורג אותי! גם ביום וגם בלילה. כשאני משכיבה אותם לישון הם פשוט בוכים בוכים ובוכים. אני מזיזה את העריסות שלהם, נותנת להם תפיחות בגב מלטפת והם נרדמים אחרי הרבה זמן. בזמן האחרון זה נהיה יותר גרוע אז אני פשוט נותנת להם לישון בבכי. רע לי עם זה אבל אין לי ברירה. הם יונקים כל שעתיים וההתעסקות עם ההירדמות זה הרבה יותר ואני לא מצליחה לישון כמו שצריך. גם לא בעלי והבן ה"בכור". (בלילה)אני אוטוטו חוזרת לעבודה ואני חייבת לעשות שינוי. תעזרו לי בבקשה!!!!
דבר נוסף, לא קשור , אני מחפשת מיטת תינוק. לא אכפת לי יד שנייה במצב טוב. איפה אפשר למצוא חוץ מיד 2?
תודה

בני כמה הם?

את מרדימה אותם ברגע שהם מאותתים עייפות או שאת 'מורחת' אותם?
אני למדתי שברגע שהילד מצייץ (גם אם זה שלושת רבעי שעה אחרי שהתעורר) אני מניחה במיטה ואז הוא נרדם בקלות.
ברגע שאני מעכבת את עניין ההשכבה מתחילות בכיות.

מיטה אנחנו קנינו ביד 2 - מיטה מעולה.

PAPI0301

New member
שבוע הבא יהיה 4 חודשים

כיף לך, שלי לא נרדמים בקלות - אולי רק בשינה של הבוקר ולפעמים בלילה.
הייתי מורחת אותם כדי שיהיה עייפים - זה לא עזר אבל גם כשהם מצייצים הייתי מרדימה וגם זה לא עזר.באסה!
אולי זה יעבור מתישהו.אני מקווה!

יכי67

New member
בגיל הזה

הם עוד צריכים אותך קרוב אלייהם, ומצד שני הם גם מתחילים להיות יותר עירניים לסביבה. אם את מושכת אותם בעייפות זה גורם להם קודם כל לעייפות יתר ואז מכיוון שהם כל כך רוצים לראות מה קורה בסביבה יש להם גיוריי יתר ואז זה עוד יותר יכול להטריף אותם. נסי לעשות הכל רגוע לפני השינה, הנקה רגוע, ביחד או לחוד, אם את לחוצה בעצמך, למשל, שהם יירדמו, זה פשוט לא ייקרה, כי את מעבירה להם את הסטרס שלך...
הם לא נרדמים על הציצי? אולי תנסי, לפחות עוד כמה חודשים... תאמיני לי, כשאת לא תהיי בסביבה, הם ימצאו את הדרך שלהם להירדם.
איפה את מניקה אותם לפני השינה? אולי תשבי בנחת עם שניהם על מיטה זוגית, את גם יכולה לאפשר להם יותר מגע עם העור שלך, אני בטוחה שזה ירגיע אותם.

הם בגיל של הילדים שלי

מההתחלה גיליתי מה עוזר לכל אחד מהם ופשוט עזרתי להם לגלות כיצד הכי קל להם להירדם.
בשיחה עם יועצת שינה היא הסבירה שישנו חלון הזדמנויות של עד כרבע שעה שבו הם ירדמו בקלות, אם מפספסים אותו העסק הופך להיות הרבה יותר מורכב.
שיהיה בהצלחה.

יכי67

New member
שאלות

הי, תראי, זה נורא קשה לתת לתינוק לבכות, ועוד לשניים!! אישית אני אף פעם לא נתתי לבכות. הם צריכים אותך, והציצי זה לא רק אוכל, ואולי הם סיימו ציצי ורוצים לישון ולא מצליחים או שרוצים את חום גופך.
קשה לענות לעומק בלי לדעת בני כמה הם. אם הם ממש קטנים, אולי תנסי להרדים קצת עלייך? אני יודעת שזה נשמע נורא לא טרנדי להרדים עלייך או איתך במיטה אבל לדעתי זה הכי טבעי ומתבקש... את מתחברת לגישה הזאת או שאת רוצה שהם יירדמו בעריסות?
יש עוד דבר, שאולי משהו מפריע להם, האם הם בוכים רק כשאת רוצה שיירדמו או ברגעים אחרים ביום? האם זה קורה רק בעייפות, לפי התחושה שלך, או אולי קשור לבטן, לאי נוחות, לשיניים?

שלחי עוד פרטים.
לגבי ציוד - כנסי לפורום תאומים ושלישיות של תפוז, יש להם הרבהמודעות על ציוד ויש שם הרבה היצע...

כל יום שלישי בפורום תו"ש והריון מרובה עוברים

יש שוק קח-תן למכירה
מופיעות שם הרבה מיטות
וגם באגורה בטח יש

הרדמות בבכי

הי פאפי

אפשר לשמוע את היאוש שלך מתוך המילים.. בטוחה שזה קשה ומתסכל לאללה..
מסכימה עם הבנות שכתבו על "חלון ההזדמנויות" ועל זה שצריך להשכיב ממש כשרואים סימן ראשון לעייפות.
עוד המלצה - זה הספר "לישון בלי לבכות" מתורגם מאנגלית - של אליזבת פנטלי. נסי לקרוא אותו ואולי תקבלי עוד כמה עצות ורעיונות שיעזרו לך.
וגם - "הורים גם בלילה" של ד"ר ויליאם סירס.

נסי לקרוא גם בפורום של "באופן טבעי" בנושא של בכי בהרדמה, אולי תקבלי עוד רעיונות -
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?בכי_לפני_השינה

בהצלחה,
ספרי לנו איך הולך ומה עשית

מטית

New member
אנחנו מוכרים את שלנו

2 מיטות, אפשר לקנות גם רק אחת, מצב מצוין

למעלה