בוקר טוב לי לי לי

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לי לי לי

הבוקר אני לא צועדת כי אני מסוננת (מצוננת) לא יכולה לנשום. החלטתי שהבוקר אני לוקחת חופש (יחי החופש). לי לי לי

מאחלת להדסה שהיא ובעלה יבריאו במהרה. התמונה של הנכד הקטן מקסימה.
תמר שמעתי שאת מחליפה צבעים.

המון בריאות לציפי ולאורי ולכול הזקוקים לרפואה.

חיוכון:
מה עושה מתכנת כשנתקע לו האוטו?
- סוגר את כל החלונות, יוצא מהרכב
ונכנס מחדש...

יעלי

הדסהש1

New member
בוקר אור לכולם..אני ערה כבר שעתיים..העמדתי סיר מקר עם עצמות.

לא יכולה לאכול ארוטחה מלאה...אני ממש לא במיטבי...מסתפקת בזה..
ציפי טוב שהלכת ללויה...האזכרה לנאוה סמל זה בודאי מהחודש אנני זוכרת ממש את
זמן פטירתה..לצערינו כל האנשים שהכרנו מצעירותינו הולכים לעולמם..אתמול נקברה בתיה עוזיאל..אהבתי את תוכניתה...היום לצערי שוב לא יכולה ללכת ללויה (סליחה שזה על הבוקר) הטייס הותיק ממקימי חיל האויר הוגו מרום נפטר אתמול בגיל 89..היה אחד מחבריו הטובים של אבי..אנני יודעת אם אחי יספר לו..כי כבר לא נשארו לו חברים מהתקופה ההיא..הוא מקטר שה" לא רוצה אותו אליו...את הידיעה קראתי בפייסבוק.טוב שיש אותו...המשך יום נפלא...רמי מתקדם באיטיות..אתמול שמו לו הולטר לב כך שעזה רק פעם אחת פיזיו..

מינהר

New member
ציפי, ביום ד בבוקר אני בבילינסון בבדיקת

תפקוד ריאות. בתור מבקרות במקום הזה, אולי נקבע שם פעם בבית קפה? במקרה תהיו שם ביום ד?

מינהר

New member
הדסה, מה זה סיר מקר?

וארוטחה - מה זה? עזה -מה היא עושה אצלך? לא הבנתי כלום,
דחוף הגהה!!

הדסהש1

New member
מינה את יודעת שאני משתדלת מאוד אבל את ראית שאני ערה

משעות הבוקר המוקדמות..את לא חייבת להעיר לי על כל טעות.....התכוונתי למרק..
העוזרת היתה וגמרה את מה שליאת אתמול לא עשתה..הילדים לא באים לאכול .הם יודעים שקשה לי לעמוד במטבח...אבל אמרו שיבואו לבקר...

מינהר

New member
הדסה, אני לא מעירה. אני לא מבינה מה

את כותבת ואפילו לא מנחשת. אבל כעת אני מעירה---קצת כבוד לקוראים שלך!

מינהר

New member
יעלי, החלמה מהירה. הרבה מרק עוף

והרבה תה מתוק עם לימון.

מינהר

New member
אתמול הייתי בהרקדה במונוסון, כמו בכל יום א,

אם אני חשה בטוב. היה יפה. צרפתי תמונה מאשתקד. מי מזהה אותי?

צהריים טובים

כתבתי הודעה ארוכה ומפורטת, ולפני השליחה, קפצתי הצידה לרגע לפרסום של מחסני השוק, כשחזרתי, הכל נמחק, אז אני רק אספר בקיצור, שאני כבר אחרי בישולים וחיתוכים, מרקים אני לא מכינה, אורי לא יכול לאכול מרק, כי הידיים
רועדות לו והכל נשפך, גם אנחנו לא מי יודע אוהבים מרק, אני מעדיפה את הירקות
המאודים שלי וגם אורי התרגל לאכול מזה,
עכשיו אני אכנס למטבח להשלים את העבודה,
מינה, אכן אני צריכה להיות ביום רביעי בביילינסון, אבל זה בצהריים ועם נאוה
שצריכה לעבור בדיקת אולטרסאונד שעושים אותה בבי"ח ואח"כ אני צריכה
ללוות אותה בחזרה לכפר יונה,
יעל'י, תרגישי טוב
שיהיה יום נעים לכולנו.
נ.ב. מינה בזמן שהקלדתי נכנסה ההודעה שלך עם התמונה, מי לא מזהה אותך, את ממש בפרונט, יופי של תחביב יש לך.

מינהר

New member
ציפי, כל הכבוד על הזיהוי. ביום רביעי אהיה בבילינסון ב-0930

במרפאת חוץ- תפקוד ריאות. בהצלחה עם נאוה בבילינסון באותו יום. הנה דרכינו כמעט נפגשות.

היי לכולן

מינה , גם אני זיהיתי אותך , אבל מה שבאמת בולט לעין זה שיש המון נשים ושני גברים . הבוקר קמתי ב8 וחצי , וכעבור שעה הייתי שוב במיטה , זה דבר שכמעט ולא קורה לי , אבל כנראה שהייתי מאוד עיפה . קמתי שוב ב11 וחצי ומאז בעצם לא עשיתי ממש משהו . מחר אסע לראות את הנכדון הצעיר שלי . הבאתי לו כמה צעצועים מדרום אפריקה , בשביל הישראלים שם הכל יותר זול . שקל אחד שוו בין 3,5 ל4 ראנד .כל משחק שמחירו 200 ראנד עולה לי קצת יותר מ50 ש"ח . ב17.00 נסעתי למשתלה הכמעט קבועה שלי , קניתי כמה שתילים קטנים לשתול לה בעציצים , [ כדי שיהיה לה מה ליבש עד ביקורי הבא ] משם המשכתי להום סנטר , לקנות שני סטרטרים לנורות הנאון במטבח , כבר כמעט שבוע שאין אור במטבח ואנו משתמשים בתאורת חרום . בדרך הביתה פתאום שמעתי בום , כאילו משהו פגע באוטו הסתכלתי לחלון וראיתי שהמראה של הליד הנהג אינה במקומה , אלא תלויה על שני חוטי החשמל שלה משתלשלת למטה . עצרתי והחזרתי אותה למקום באופן פרוויזורי , אבל זה מחיב אותי , מחר בבוקר להכנס למוסך שיסדרו את המראה כמו שצריך .
מינהר , תודה על המחמאה מלפני יומיים , היום ירדתי להסתפר , ומחר ב19.00 יש לי תור אצל הפדיקוריסטית, לכן אחזור מוקדם מהביקור אצל הנכדון .
זה כל מה שיש לי לספר היום . שיהיה לכולנו ערב טוב והרבה בריאות , תמר .
&nbsp

מינהר

New member
תמר, את מבלה יפה. מי מחליף לך את הסטרטרים

של הפלואורסצנט? אני קוראת לאיש מקצוע, והוא מטפל בנורות האלה. יש לי פלואורסצנטים בכמה חדרים. לא תפסת את מי שפגע לך במראה?
יפה שזיהית אותי, ובאמת הרוב המוחלט בהרקדה זה נשים. אז מה רע?

ראשית מינה , לא אמרתי שזה רע, רק שזה בולט לעין .

שנית , עד כמה שאני מבינה , איש לא פגע בי ואני לא פגעתי באיש . מה שאני חושבת זה שהרוח החזקה עם לחץ האויר בזמן הנסיעהגרמו למראה שהיתה כנראה קצת רופפת ליפול . מה שעוד יכול להיות שכשחניתי מישהו פגע באוטו , ולכן המראה היתה חצי מנותקת ותוך כדי נסיעה נפלה . מה שטוב זה שחוטי החשמל מחוברים והזכוכית שלמה , כך שזה תיקון קל ביותר . [אני מקווה] ובאשר לפלורסנט , בעלי , שחגג בשבוע שעבר 82 , מטפל בכל הבעיות הקטנות של הבית . הוא גם טיפס על סולם עלה לגג הממד וניקה אותו מענפי הזית והתאנה שצמודים אליו, ושחרר את המרזב כדי שלא תיווצר בריכה על גג הממ"ד .

מינהר

New member
כל הכבוד לבעלך, תמר. בעניין הראי- את אמרת

ששמעת בום, אז הנחתי שמישהו פגע במראה.

למעלה