בוקר טוב לכווווווווווווולם!
T taltal girl New member 27/7/03 #9 אתם יודעים מה אני חולמת? ../images/Emo25.gif להגיע למפגש פורום. אם אני מגיעה למפגש מחר ולמפגש של פורום שאקירה יש אלוהים. רק נס יביא אותי למפגש. תתחילו לקוות לאחד אם אתם רוצים שאני אבוא.
אתם יודעים מה אני חולמת? ../images/Emo25.gif להגיע למפגש פורום. אם אני מגיעה למפגש מחר ולמפגש של פורום שאקירה יש אלוהים. רק נס יביא אותי למפגש. תתחילו לקוות לאחד אם אתם רוצים שאני אבוא.
P perrinat New member 26/7/03 #5 ../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif מה חלמת שפגשת אותי
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif מה חלמת שפגשת אותי
מ מרינה 14 New member 26/7/03 #6 היי זאת לאה יפה לך גם אני חלמתי אבל לפני שבוע ואני כבר לא זוכרת מה בדיוק התרחש
C Chuchit New member 27/7/03 #7 מרינה?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif גם שינית שם וגם גדלת בשנה?
ל לאה13 New member 27/7/03 #8 לאאאא אני לא ממהרת לגדול פשוט הייתי אצל מרינה 14 אם אתם זוכרים אותה אז רשמתי דרך היוזר שלה
D danushakira New member 27/7/03 #10 יוווווווו רינת גם את היית בחלום המגפש היה בבית שלך והיית מזה שונה מהתמונה ששלחת לי.......
B brunu New member 27/7/03 #13 תן לי לנחש באיזה חלק מהבית היית... ועוד משהו נכון שחוץ ממך אף אחד לא הגיע?
P perrinat New member 27/7/03 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif האמת כן, עשיתי ניתוח פלסטי לשינוי פרצוף מאז התמונה....... לא לא, אני אותו דבר, רק שיש לי עדשות עכשיו.......
../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif האמת כן, עשיתי ניתוח פלסטי לשינוי פרצוף מאז התמונה....... לא לא, אני אותו דבר, רק שיש לי עדשות עכשיו.......