בוקר טוב לכוווווווולם

bimbo.

New member
בוקר טוב לכוווווווולם../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

מה שלומכם ביום אביב שכזה? שתו מיץ על הבקר ותהיו בריאים

emmy5

New member
בוקר טוב ,../images/Emo39.gif יום נעים לכולם

מזג אויר נחמד ,מיץ בטח יעשה לי טוב ...תודה לך בימבו ...

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

המיץ שלי על הבוקר זה קפה שחור ללא קפאין.

ora11

New member
|באיה ערב טוב../images/Emo96.gif

ומה שווה קפה ועוד שחור בלי קופאין?

emmy5

New member
אורה ,באיה ../images/Emo96.gif אנחנו כולנו רוצים

ספל כזה יפה , אני רוצה אותו עם קפה ...

באיה

New member
קפה שחור ללא קפאין.

ובכן אורה, לפני הרבה שנים סבלתי מצרבות. אמרו לי שאחד הדברים שמגביר את הצרבות זה הקפאין. מאותו הזמן החלטתי להפחית בקפאין הן בנס קפה והן בקפה שחור. ואת יודעת, כשרוצים משהו, אפשר להתרגל לכל דבר. היום קפה שחור רגיל בכלל לא טעים לי. אין דבר העומד בפני הרצון, צריך רק לנסות ולאמר לעצמך - זה מה יש ,וזהו זה. ערב נעים לכולם

ora11

New member
אממי באיה וכל הלברים../images/Emo140.gif

ערב טוב ספל כזה אין לי זה רק בתמונה אבל כל אחש ואחת מוזמן/ת לשתות אצלי קפה שחור בלי קופאין או עם תה נס קפה וגם שוקו חם או קר. יעלי בטח תכתבי שכולם יבואו אבל אין בעיה.

yaely2

New member
מנהל
לילה טוב אורה וכולם, ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אורה חמודה, כשאני פוגשת ידידה או מכרה באקראי אנחנו מדברות והיא מזמינה "קפצי פעם לכוס קפה" מיד אני עונה לה "מתי?" היא מתפלאת ואני מסבירה: "אם לא נקבע עכשיו לא ניפגש שוב" וכך אנחנו מסכמות מועד ומחדשות חברות. אורה, גם אותך אני שואלת "מתי"?

ora11

New member
יעלי בוקר טוב../images/Emo13.gif

מקווה להפגש מחר ביום הולדת ואז נדבר מקובל עליך? יום טוב חמים ונעים.

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם ולבאיה

הערה לפסוק האחרון שכתבת -- שאין דבר העומד בפני הרצון... דוגמא - כמה שתרצי,התוכלי להדליק גפרור על חתיכת סבון??? התוכלי להכניס חזרה לשפופרת את משחת השיניים אחרי שלחצת עליה והוצאת את המשחה ??? וחוץ מזה למה קפה? מה רע בקקאו??? באיה - ברכות ולכולם

באיה

New member
סבא אורי, נתת לי קושיות קשות../images/Emo6.gif

אשר לקקאו, אין שום דבר בו רע, נהפוך הוא, השוקו נהדר. יש רק חיסרון אחד, הרבה קלוריות. אם לא זה, הייתי מזמן שוכחת מקפה ושותה כל היום רק שוקו. אז מה? אי אפשר להבניס את משחת השיניים חזרה
אתה בטוח

למעלה