בוקר טוב לכווווולן

debi8

New member
בוקר טוב לכווווולן../images/Emo151.gif

סוף סוף אני בחופש עד אחרי פסח (אני עובדת הוראה) וקמתי רק עכשיו. היום החלטתי להפסיק עם כל מחשבות ההריון ולחפש איפה כואב לי ואם זה הריון, אם זה ביוץ? ואיזה הפרשות יש לי ולכן החלטתי להרים את ישבני לכיוון החדר כושר. תגידו, אם במקרה נקלטתי החודש זה בסדר להתעמל (אני לא מתעמלת הרבה)????

איזה כיף לך שקמת עכשיו, ולעניין...

בסך הכול אין בעיה עם התעמלות בהיריון והלוואי שאת בהיריון, ובכל מקרה צריך להיזהר עם תרגילי בטן מסוימים ולא לקרוע את חדר הכושר יותר מדי. את יכולה לשאול את המדריכים שם על תרגילי בטן ובכלל. תהני מהחופש וממחשבות אופטימיות

m i c h a l y

New member
בוקר טוב גם לך../images/Emo42.gif

מקווה שנקלטת החודש.... מצטרפת ל "לא תגנוב", אין בעייה עם פעילות ספורטיבית. תעשי מה שאת בדרך כלל עושה, לא לגרום למאמץ מטורף יוצא דופן.... שבוע טוב, מיכל

גורבי

New member
בוקר טוב! ../images/Emo20.gif

חוזרת אליכן באיחור אופנתי, אחרי סופ"ש שכלל בעיקר אכילה (המון), שינה (עוד יותר), קצת קניות (תמיד טוב) ושיחות עם הביצית שלי (תאמינו או לא). עוד לא הספקתי להתעדכן באירועי הסופ"ש, אז בינתיים רק מאחלת בוקר טוף ושבוע נהדר לכווולן
!

6ליהי

New member
בוקר טוב! קצת ../images/Emo32.gif

אתמול היינו ב"להציל את איש המערות" עם אבי קושניר, וממש נהנינו. הוא מציג בצורה מצחיקה וכובשת את ההבדלים בין גברים לנשים, וגם אם לא הכל מתאים לנו ב-100%, מצאנו שם את עצמנו כמה וכמה פעמים וממש צחקנו... מומלץ ביותר! (לי זה היה ממש במקום, ללכת למופע כזה אחרי שכל סוף השבוע הייתי עסוקה במחשבות על ההיסטרוסקופיה הממשמשת וצרות ה(אין) ביוץ שלי). שיהיה לכן שבוע (קצר) נהדר!
(אני מתה על האייקון הזה של אליהו, הוא פשוט מתוק!...)

פוקית27

New member
בוקר טוב לכולן../images/Emo42.gifגם קצת באיחור,

מחזיקה אצבעות לכולן,קראתי על כל הזקיקים,ההפלה
,החדשות(ברוכות הבאות),נהנתי במיוחד משירשור הסקס על הפרקט ואין ספק שהתגעגעתי כלכך. אמנם החלטתי לפרוש מהמירוץ לכמה זמן אבל עליכן אני לא אוותר בעד שום הון שבעולם. אז שהיה שבוע טוב

למעלה