בוקר טוב לכווולם

בוקר טוב לכווולם

נפלא לקראת את דבריכם... קראתי את מה שאתם כותבים, ואקרא עוד ועוד... יש המון במילים שלכם אני מרוגשת מתרגשת ושמחה... יום נהדר לכם נ.ב. - נכתבו דברים בשרשור שעבר לדף השני, מבקשת להעביר אותם בהודעה חדשה בראש הפורום כדי שנמשיך... יש שם המון...

spectacular

New member
בוקר נהדר ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

לאביבוש החמודה ולכל החברים הנפלאים בפורום הזה, שיהיה לכולכם סופשבוע רגוע ומסעיר שקט ורוגש רך וחזק שלו ומהיר עליז ורציני מתוק וחריף וגם שלא יחסר בו שום דבר, והכל במידה הנכונה ושזה יהיה כיףףףףף
ים ו
ות וגם
צ"פחות חביבות(אין אייקון לצ"פחה) מזמן לא נתתי או קיבלתי צ"פחה,אני גם לא חושבת שראיתי , נראה לי שפה זה בטח נחשב תקיפה,עדיף לא, "אבל אדוני השוטר,זה בגלל שאני מחבב אותו אז הרבצתי לו בעורף, זה חיבה בחיי,לא התכונתי להכנס לו לספייס,שאני יעשה דבר כזה?" יללה לניידת,תמצא עורך דין טוב חביבי. מה יהיה איתי המחשבות עפות לי...שבת שלום.

טלושקו'שונת ! מה המצב ? שבת שלום

לכולכם בבית. אני "מת" על חריף מתוק,מת על אוכל סיני מוקפץ. זה הפרוייקט שלי מיום ראשון,כבר הבטחתי בבית.... ועוד דבר לשבוע הבא,סיר חמין,עם רגל,ובשר "כתף מספר 5",עם בצל ושום, תפוא'ד,שעועית,חומוס,חיטה,עם מעט דבש תמרים,ושני פלפלים אדומים יבשים גמדיים....חריף.....אבל רק 2 קטנים,אבקת מרק מעט,מלח,ופלפל שחור. כל החיים אני נותן צ'פחות,קחי לך
לראש,קטנה ולא כואבת. שבת שלום.

למעלה