בוקר טוב לכולכם, איך חגגתם את חג האילנות?

יוכי68

New member
בוקר טוב לכולכם, איך חגגתם את חג האילנות?

לצערי - לא צילמתי אבל היה נחמד וטעים........ על השולחן כל מיני פירות יבשים, זיתים, פירות טריים, גבעת אורז לבן ומסביב טנזיה מפירות יבשים - טעים משהווווווווו. בורגול מבושל עם בצל ותבלינים - מסמל את החיטה. בירה שחורה - לשעורה ויין לגפן. מאפינס פירות יבשים - קל וטעים מאוד. ברקע שירי ארץ ישראל ומצגת שמתאימה לילדים בנושא שבעת המינים..........ברכנו ואכלנו - חג חביב ביותר. איזה שפע בורא עולם נתן לנו.......מה היינו עושים ללא הצומח?

יוכי68

New member
מאפינס תפוחים - אם תחליפו את התפוחים

בפירות יבשים תקבלו מאפינס פירות יבשים - קל וטעים מאוד. מאפינס תפוחים/יוכי 1 ביצה 1 כוס מים 1/4 כוס שמן 1/2 כוס סוכר 2 כוסות קמח תופח כפית קינמון 3 תפוחים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות אגוזים לקישוט אופן ההכנה: לערבב את הביצה, המים, השמן והסוכר...להוסיף בעדינות את הקמח והקינמון ולבסוף להוסיף את התפוחים החתוכים (לא לערבב יתר על המידה) לשמן תבנית שקעים (12) ולמלא כל אחד מהשקעים......לפזר למעלה אגוזים. לאפות בתנור חם בחום של 180 מעלות כ 20 דקות . לצנן מחוץ לתבנית השקעים ( להוציא בעזרת סכין בזהירות) למאפינס פירות יבשים: במקום התפוחים מוסיפים כוס קוביות פירות יבשים שונים מצופים במעט קמח.

cial 1

New member
בוקר טוב ליוכילה שלנו מזה געגוע גדול../images/Emo24.gif

ובוקר טוב לכולם וטובי שבט שמח חג לאילנות מה שלומל אני רוצה לכנס לאתר שלך ואין לי קישור מחפשת הכול טוב ויפה אני קצת בבית של אשת אחי אל דאגה אחי מאוד תדי כשר ויש שם מטבח איטלקי רק לחגוג והם אובהים את השגעונות שלי למטבח וכך הכול מסתדר טוב אני כאן נתתי עוגת שוקולד קרמל תני תגובה על השדרוג לא על המתכון הוא קל בשבילך את יודעת מזה להכין קרמל זה כמו לטרטטה ובכלל קרמל כאן הוא מלה ותודה על המחמאה הכול בסר חסרת כאן לי היה גם קצת נסיעה רק את ביתי אוהבת טוב אני כאן יש שם עוגת קקאו עם כף דבש קלה לכנה ויופי שיש גם לחזק את הפורם כאשר הגדולות לא כאן ואת אחת מהן כמובן מברכת אותך את בני ביתך ואת כול החברות ויש לנו גם כמה חברים אופים שוב יום טעים והרבה מתוק

למעלה