בוקר טוב לכולכם ואחלה יום
ה הזקנים New member 20/2/06 #2 בוקר טוב לכולם ותודה על האירוח רק רציתי לומר בוקר טוב ותודה לקולית על האירוח הנפלא שהיה אתמול בביתה ושם הכרנו בנות מקסימות ומוכשרות כמו עליזוש האחת וifmi ועוד. הרבה כיף היה ת ו ד ה
בוקר טוב לכולם ותודה על האירוח רק רציתי לומר בוקר טוב ותודה לקולית על האירוח הנפלא שהיה אתמול בביתה ושם הכרנו בנות מקסימות ומוכשרות כמו עליזוש האחת וifmi ועוד. הרבה כיף היה ת ו ד ה
I ifmi New member 20/2/06 #3 מצטרפת לבוקר טוב ולתודה שלך היה מקסים אתמול ומאוד נהנתי. תודה לקולית שאירחה אותנו, לעליזוש על ההסברים, לזקנים, שלווה, אסתרקה, גלשי ולאה ועם שכחתי עוד מישהי סליחה מראש. כיף לראות שעידן הסריגה טרם חלף. . .
מצטרפת לבוקר טוב ולתודה שלך היה מקסים אתמול ומאוד נהנתי. תודה לקולית שאירחה אותנו, לעליזוש על ההסברים, לזקנים, שלווה, אסתרקה, גלשי ולאה ועם שכחתי עוד מישהי סליחה מראש. כיף לראות שעידן הסריגה טרם חלף. . .
I ifmi New member 20/2/06 #8 בוקר מקסים גם לך והמשך יום מקסים- דרך אגב המעיל המהמם שלך עדיין חרוט בזיכרוני
ע עליזוש האחת New member 20/2/06 #7 ../images/Emo140.gifל ifmi ולזקנים, לקולית ולכל ה הבנות שהגיעו אתמול ל"מעגל" ,תודה לכן ,לקולית על האירוח החם והלבבי, לבנות שהקשיבו ונתנו לי אפשרות ללמד אותן משהו חדש, אתן כולכן מקסימות וחמודות,סרגניות אחת אחת,נמשיך להפגש כיון שזה היה ערב כל כך מהנה, חייבים להמשיך. תודה
../images/Emo140.gifל ifmi ולזקנים, לקולית ולכל ה הבנות שהגיעו אתמול ל"מעגל" ,תודה לכן ,לקולית על האירוח החם והלבבי, לבנות שהקשיבו ונתנו לי אפשרות ללמד אותן משהו חדש, אתן כולכן מקסימות וחמודות,סרגניות אחת אחת,נמשיך להפגש כיון שזה היה ערב כל כך מהנה, חייבים להמשיך. תודה
G Ginger10 New member 21/2/06 #11 ../images/Emo41.gifלילה טוב(-; גמני הייתי שם!! תודה לקולית גם ממני!! וכמו תמיד: כייפ לראות, להיפגש ולעבוד ביחד!! וכייפ כשזה אצל קולית!!
../images/Emo41.gifלילה טוב(-; גמני הייתי שם!! תודה לקולית גם ממני!! וכמו תמיד: כייפ לראות, להיפגש ולעבוד ביחד!! וכייפ כשזה אצל קולית!!