בבקשה - לזניה/1מדינת ישראל../images/Emo6.gif
לזניה של 1מדינת ישראל זמן הכנה – 30 דקות כמות –12-16 מנות/תבנית 35X45 החומרים: ¾ חבילה אטריות רחבות ללזניה 250 גרם גבינות קוטג' 2 ביצים 200 גרם רסק עגבניות 1 כפית אורגנו 1 כפית מלח ½ כוס מים 200 גרם גבינה צהובה ½ חבילה פטרוזיליה קצוצה תערובת מס' 1 2 קופסאות קטנות רסק עגבניות, 1 כפית אורגנו, 1 כפית מלח, ½ כוס מים – לערבב תערובת מס' 2 גבינות קוטג', 2 ביצים, פטרוזיליה - לערבב תערובת מס' 3 200 גרם גבינה צהובה מגורדת. אופן ההכנה: להרתיח את האטריות הרחבות ולסנן. לשמן תבנית אפייה ולהניח את 1/3 מכמות האטריות המסוננות. להוסיף ½ מכמות תערובת מס' 1, להוסיף ½ מכמות תערובת מס' 2 לכסות בעוד 1/3 מכמות האטריות, להוסיף ½ מכמות תערובת מס' 1 להוסיף ½ מכמות תערובת מס' 2 ולכסות בעוד 1/3 מכמות האטריות. לפזר תערובת מס' 3 ולהוסיף מעל אורגנו , מעל הכל לפזר ב- 4 הפינות ובמרכז כמה חתיכות מרגרינה. לאפות בחום בינוני 200 מעלות כ- 30 דקות עד להזהבה.