בוקר טוב לכולכם. Lake louise,
S spectacular New member 6/2/04 #6 בוקר נהדר לכולכם, כל התמונות מאזור שמורות הטבע בהרי הרוקיס,Banff,Jasper .
א א ב י ב ה חיים טובים New member 6/2/04 #7 המון עוצמה מצד אחד קר מצד שני מחמם את הלב ביופי בוקר נהדר טל מה שלומך הבוקר?
א א ב י ב ה חיים טובים New member 6/2/04 #9 יש תאריך יעד סופי? צריכה להספיק משהו שאת לא מצליחה? זה ניסוח מעניין "הימים חולפים יותר מידי מהר לי. "
יש תאריך יעד סופי? צריכה להספיק משהו שאת לא מצליחה? זה ניסוח מעניין "הימים חולפים יותר מידי מהר לי. "
S spectacular New member 6/2/04 #10 אין תאריך,אבל אולי בגלל שמחשיך ממש מוקדם, לא נשאר לי כלום מהימים, אני הרבה בבית,שנת חורף...
S spectacular New member 6/2/04 #12 כן, ירד קצת החשק,אולי בגלל העבודה, ודברים אחרים שנדרשה להם תשומת ליבי. ואולי סתם.
א א ב י ב ה חיים טובים New member 6/2/04 #13 קורה... מטיילת בין שני עולמות שונים העבודה ויצירה בכל אחד יש מהשני תשומת לב יוצרת
א א ב י ב ה חיים טובים New member 6/2/04 #15 כן, היום היא יצאה לה... מקסימה אמיתית, כשהיא מגיחה בחורף, אני מיד יוצאת לגינה יושבת ונטענת כמו סוללה זו חוויה מיסטית בשבילי...
כן, היום היא יצאה לה... מקסימה אמיתית, כשהיא מגיחה בחורף, אני מיד יוצאת לגינה יושבת ונטענת כמו סוללה זו חוויה מיסטית בשבילי...