בוקר טוב לכוללללםםםםם

חן (*_*)

New member
בוקר טוב לכוללללםםםםם../images/Emo140.gif

ו....שיהיה לנו רק טוב !!! (תגידו נראה לכם שאני תרנגול? מה זה כל בוקר אתם
נוחרים מתחת לשמיכה ואני עושה פה השכמה? טוב, נו, נוותר לכם, אבל- זה רק בגלל שאני אוהבת אתכם
! שששש....... לא לגלות ששששש.........)

טאKילה

New member
בוקר טוב חן(*_*)וכולם/ן../images/Emo96.gif../images/Emo20.gif

שיהיה יום שקט ונפלא..
לא יקירה גמני התעוררתי מזמן חחח
גם אוהבת אותך מקסימונת..

חן (*_*)

New member
בוקר או טאקי ../images/Emo24.gif

לא רק שהתעוררתי, כבר הספקתי להקפיץ את הבן לבסיס (מה לעשות? הוא צריך להתאמן בנהיגה, ואם ינהג בהשגחת אביו, לא בטוח שימשיך לנהוג בכלל
), ואני עם כוס הקפה
השנייה. במתכונת הבדיחות שרצות כאן לאחרונה, בדיחה לבוקר כדי להתחיל את הבוקר עם חיוך- יפנית אחת התחתנה עם בחור ישראלי ועברה לגור אתו בארץ. העברית שלה לא היתה טובה כל כך אבל היא הצליחה איכשהו לתקשר עם בעלה. הבעיה היתה כשהיא היתה צריכה לערוך קניות. יום אחד הלכה לקצב ובקשה לקנות ירכי עוף אך לא ידעה איך להגדיר את בקשתה. היא הרימה את החצאית והראתה לו את הירכיים שלה. הקצב הבין ונתן לה את ירכי העוף. למחרת בקשה לקנות חזה עוף. שוב לא ידעה את להגדיר, פתחה את כפתורי חולצתה והראתה לקצב את החזה. היא קבלה את מבוקשה. ביום השלישי רצתה לקנות נקניקיות. היא הביאה את בעלה ו.... > > > > > > > > > (גלגלו את הדף למטה) > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > מה אתם חושבים????????? > > > > > > > > > > > > > > > > > > הלווווווו !!!! חברים!! בעלה מדבר עברית! > > > > > > > > > > > > > > > > > > עכשיו תחזרו לעבודה............................

Mוניk

New member
חן(*_*)צהריים טובים לך ולכל החברים

אמ..... כייף לחרופ עד עכשיו לבוא לפה ולראותך מלאכית חמודההההה המשך יום נעים חן}{ ויום טוב לכולם
מוניק

חתולון*

New member
מוניק |חבוק| התעוררת?? בוקר אור!!!

לך מוניק, ממתין בשקיקה קבלי ממני, קודם כל נשיקה עכשיו כשהגעת לפורום המדליק מרגיש שנוצר אצלנו "מין" קליק חיכיתי בסבלנות, לבסוף הגעת הרגשתי ת'חיבוק, בי נגעת יום נעים לך ולכולם/ן

Mוניk

New member
חתולייייי צהריים טובים פס פס פס}{

נעים לי באוזן המיאו שלך קבל ממני פוסי קטנה עכשיו אתה פה אז אני רגועה חשה בחמימות רכה ונעימה קליק, קליק, קליק יו יו אופס אהבתי חתולון
המשך יום נעים מוניק

חן (*_*)

New member
צהריים טובים לכולם../images/Emo140.gif מי גנב לי...

את החיבוק ששלחה לי מוניק? חתולון????????? נו... נו... נו... מיד להחזיר !!!!!!!!!! חחחחחחחח......

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif

אני מנער מעלי הדיבוק מחזיר לך מיד את החיבוק התעוררתי פתאום, כמו מחלום נראה כמו מלחמה, מה? אין שלום?? מוניק לך שלחה חיבוק מיוחד ואני לך מחזיר, מאד מפוחד לא אוהב לקחת , דברים לא שלי אוהב לתת מאד, חיובי ולא שלילי |חבוק| במיוחד לחן
לכולן

Mוניk

New member
לא לריב על חיבוקים,,,,קבלו../images/Emo24.gif

חיבוק הוא דבר בריא. זה עוזר למערכת החיסון של הגוף להתגונן בפני מחלות, שומר על בריאות נפשית, מפיג דיכאונות, מוריד מתח, משרה שינה, גורם לחוש נאהבים, רצויים, צעירים יותר. אין לו תופעות לוואי, והוא לא פחות ולא יותר מאשר תרופת פלא.
חיבוק הוא תרופה פלא טבעית. תרופה אורגנית, מתוקה, שאינה מכילה חומרי הדברה, ואינה מכילה מרכיבים מלאכותיים או חומרים משמרים ועשויה רק ממרכיבים טבעיים. היא אינה משמינה, וגורמת לתחושת שובע, אך עלולה לעורר תאבון במקומות שחסר. חיבוק היא תרופה שעמידה גם בקור וגם בחום, היא יכולה להישמר בכל טמפרטורה. והכי הכי חשוב זוהי תרופה שלעולם לא פג תוקפה.
חיבוק הוא דבר מושלם. אין חלקים שעלולים להתבלות, ולכן לעולם לא צריך להחליף אותו. אין סוללות שנגמרות. לא צריך לעשות בדיקות תקופתיות, הוא צורך מעט אנרגיה ונותן הרבה אנרגיה, עמיד בפני משברים פיננסים, אינפלציה, מעילות ושאר פשעים ועוונות. אין צורך בתשלומים חודשיים, אין ביטוח, עמיד בפני גנבות, אין צורך לשלם עליו מס, הוא אינו מזהם את הסביבה ומקבלים את תמורתו במלואה.
חיבוק הוא דבר שנותנים. אבל הנותן ממנו לעולם לא חסר דבר, וכמה שתתן יותר חיבוקים יהיה לך יותר... כבר חיבקת מישהו היום?
לכולםםםם מוניק

חתולון*

New member
תודה מוניק

חיברנו ידיים אחת ועוד אחת וכל הקבוצה מחבקת ונמתחת חיברנו את ידי טאקילה וחן והוספנו את מוניק וחתולון המתחנחן העברנו אצבעות, חיברנו בטבעות מביטים מהצד, החלו להשתאות מה קורה כאן בעניים החיבוקים עוד כמה זמן יישארו הם דבוקים? כל עוד המנגינה תמשיך!!!!!

למעלה