בוקר טוב לכולללםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

yor20

New member
בוקר טוב לכולללםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב קורים דברים טובים בחיים רק צריך סבלנות עכשיו זה כבר ברור המנהיגות הבאה תהיה צעירה יותר חצופה יותר ודברים יזוזו מהר יותר

a e q u i t a s

New member
../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo142.gif

מהנהיגות צעירה יותר, זה משהו שאנו זקוקים נואשות, לא בגלל שמנהיגים וותיקים לא יכולים לנהל את המדינה, אלא בגלל שצריך לדעת מתי לזוז אחורה ולתת צ'אנס לצעירים יותר. ברוב מדינות העולם, המנהיגים הם לא מבוגרים בני 70 פלוס, רק בישראל נוצרה כזו אופנה שמנהיג קשיש יכול לנהיג מדינה! וזה לא נכון, אף על פי שהיה לנו ניסיון לא כל כך פורה עם שני ראשי ממשלה צעירים: אהוד ברק ובנימין נתניהו.

שתראה לאן הובילו..

אהוד ברק היה ממש בדיחה בכהונתו וביבי.. חחחח שאפתח את הפה בכלל?
כנראה שאצלנו הניסיון מדבר.. אבל הנה עכשיו כל מי שמתמודד נחשב צעיר לא? ככה שתקבלו את מה שאתם רוצים..

a e q u i t a s

New member
תקבלו מה שאנו רוצים../images/Emo35.gif

אממממממממ, לא אני בוחר ראש ממשלה, כולנו בוחרים ראש ממשלה
לא הבנתי את כוונתך

שניכם (אם אני לא טועה)

טענתם לכך שאנו זקוקים למנהיגות צעירה. השנה כל המתמודדים הם כאלה למיטב הבנתי, כך שכן תקבלו מה שרציתם.. לא?

a e q u i t a s

New member
וואי, תגובה מהירה ../images/Emo6.gif

הא, הבנתי... חשבתי שהתכוונת למשהו אחר...

מה כבר חשבת פושע? ../images/Emo3.gif

אגב אני מציע לך להסתכל על התגובות בשרשור שנסגר (סקר).. אלה שבסוף לא מתאימים לרוח ההתבטאות בפורום.. לשיקולך

yor20

New member
צריך מישהו מהעם

שמחובר יותר למה שקורה ופחות אליטיסט משה גרין מישהו כזה...

אני דווקא בעד מנהיגות זקנה

יש יותר חוכמה בזקנים ובמיוחד בזקנים יהודים... מה אכפת לנו מה "עושים בעולם"? השאלה היא מה ההיגיון מאחורי מה שעושים או לא עושים. ונראה לי הגיוני שאדם זקן יהיה יותר חכם ובעל מבט רחב, לעומת אדם צעיר, שאפתן ויהיר שיהירותו מעוורת אותו. ואני אומר את זה למרות היותי צעיר, ואולי בגלל כך...

שגיא 1991

New member
../images/Emo8.gifבוקר מצוין

למורה לביולוגיה כואב השקדים אז סיימתי מוקדם.

למעלה